Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler istikrar denen birşey var her sene şampiyon olmak zorunda değiliz. Bu adam bizi son iki sene şampiyon yaptı bu sene de olamayalım ne olacak yani. Fatih Terim uzun yıllar bu takımın başında kalmaya devam etmeli. Hataları var ama bu başarılarının yanında devede kulak kalır.

Beyler istikrar denen birşey var her sene şampiyon olmak zorunda değiliz. Bu adam bizi son iki sene şampiyon yaptı bu sene de olamayalım ne olacak yani. Fatih Terim uzun yıllar bu takımın başında kalmaya devam etmeli. Hataları var ama bu başarılarının yanında devede kulak kalır.
ne demek şampiyon olmayalım hocaya güvenimiz tam ve şampiyon yapacağına inanıyoruz şampiyonlar ligi geliri bizim için olmazsa olmaz.

Bu adam kendisinden baskasini dusunmeyen birisidir. GALATASARAY kulturunu zerre kadar barindirmiyor icinde. Kebap lahmacun lokantasi idare eder gibi klubu yonetiyor.

Yeterki bana dokunmasinda kime dokunsa dokunsun kafasindaydi bugune kadar bugunde oyle. Forvet yok dedii, diagneyi aldirdi sonra onuda istemedi falcao denen sakat adami alip Galatasaraya bir buyuk kazik daha soktu. Bu takimi ben kurmadim dedim sonra sifirdan yedeklere kadar bir kadro kurdu. Ne oldu, yok kadro degerleri yok transferler son gune kadar gelmedi. Birde en sevmedigim huyu!!!! Son gunlerde bile bile belhanda ve serinin formsuz olmasin ragmen onlari sahaya surmesidir. Ve okadar uyanik ki, bu oyunculari sonra oyundan cikarip tribunlere atiyor ve kendini siyiriyor isin icinden. Son cumlesi de uefaya laf atmasi, ceza verseler daha iyiydi diyor bizim kebapci. Transferlerden memnun degil, ama kendiside biliyor o transferler onun onayiyla oldu. Yonetimi bi kalemle siliyor, neden? Nerden geliyor bu guc? Taraftara fazla guvenmesin, nasil zamaninda tekmeyi yediysen yakinda yine yersin!

Bol tazminatli bi istifa ile defolup gidecegini sezebiliyorum. Belki nihat ozdemir sana bir is verir Tffde, zamaninda tupcunun koynunada girdin.

Bir iki kupa kazandin diye yanlislarini gormemezlikten gelmeyen bir Galatasarayliyim. Eminim benim gibi Galatasaraylilar cok ve onlarda bu durumdan rahatsizdir.

Terim ekonomik olarak Galatasaraya cok buyuk zararlar yasattirdi, bugun kadromuzda hangi oyuncu bonservis parasi eder? Yarin bir teknik direktor gelse hangi sistemle devam edecek, oyuncular daha bir korner organizasyonu yapamiyor. Takimin fiziksel durumu rezil durumda.

Onun bunun evlatlarini okadar simartmis ki sirita sirita ana avrat kufur ediyorlar tribune.

Gomisi begenmedi futbol dehasi, aldigi forvetler gomisin tirnagi olamaz. Yok gomis para istemis zam istemis diye taraftarin onune atip zorla sattirdi. Cunku transfer istiyordu. Diagne ve falcaodsn nekadar zarar ettik Sizce, imza parasi, menejerlere giden paralar ve yillik odemeler?

Para kazanacagimiz oyunculari itibarsizlastirip bedavaya verdik. Aldigi oyuncular hepsi yuklu kontratli ve yasli oyuncular.

2 yil sampiyon etti ( bana gore tudorun takimi) ama bir 10 senesini skipledi Galatasarayin. Yakinda Borc batagina girerirz

hocam ocağı bekleyin diyorsa vardır bir bildiği, onyekuru ve bir tane daha hızlı adam alıp yükselişe geçip şampiyon olmanın hesabını yapmıştır ama yönetim hoca kadar düşünüyor mu bu durumu ve devre arası transferleri becerebilecek mi şüphelerim var hocaya güvendiğim kadar yönetime güvenemiyorum.

Usta gecen sene de Ocak ve Temmuz’u bekleyin diyordu. Kuru yerine Babel, Marcao ve Luyi gibi scout transferlerinden sonra Falcao ne alaka diye sormazlar mi adama? 5 benzemez bir takım olduk, ortada gözle görülebilir bir strateji var ne de oyun kalitesi

Sent from my iPhone using Tapatalk

hoca gitsin diyenler mertçe gitsin de diyemiyor kenardan dolanıyor ben ise mertçe gitsin diyenlere soruyorum hoca gitsin diyorsunuz yerine kim gelsin var mı istediğiniz bir isim
teknik direktor mu bitti dunyada ?
sakat bi futbolcuya 7 milyon euro maas veren takimin kapisinda yatacak onlarca yetenekli hoca var

Bu adam kendisinden baskasini dusunmeyen birisidir. GALATASARAY kulturunu zerre kadar barindirmiyor icinde. Kebap lahmacun lokantasi idare eder gibi klubu yonetiyor.

Yeterki bana dokunmasinda kime dokunsa dokunsun kafasindaydi bugune kadar bugunde oyle. Forvet yok dedii, diagneyi aldirdi sonra onuda istemedi falcao denen sakat adami alip Galatasaraya bir buyuk kazik daha soktu. Bu takimi ben kurmadim dedim sonra sifirdan yedeklere kadar bir kadro kurdu. Ne oldu, yok kadro degerleri yok transferler son gune kadar gelmedi. Birde en sevmedigim huyu!!!! Son gunlerde bile bile belhanda ve serinin formsuz olmasin ragmen onlari sahaya surmesidir. Ve okadar uyanik ki, bu oyunculari sonra oyundan cikarip tribunlere atiyor ve kendini siyiriyor isin icinden. Son cumlesi de uefaya laf atmasi, ceza verseler daha iyiydi diyor bizim kebapci. Transferlerden memnun degil, ama kendiside biliyor o transferler onun onayiyla oldu. Yonetimi bi kalemle siliyor, neden? Nerden geliyor bu guc? Taraftara fazla guvenmesin, nasil zamaninda tekmeyi yediysen yakinda yine yersin!

Bol tazminatli bi istifa ile defolup gidecegini sezebiliyorum. Belki nihat ozdemir sana bir is verir Tffde, zamaninda tupcunun koynunada girdin.

Bir iki kupa kazandin
diye yanlislarini gormemezlikten gelmeyen bir Galatasarayliyim. Eminim benim gibi Galatasaraylilar cok ve onlarda bu durumdan rahatsizdir.

Terim ekonomik olarak Galatasaraya cok buyuk zararlar yasattirdi, bugun kadromuzda hangi oyuncu bonservis parasi eder? Yarin bir teknik direktor gelse hangi sistemle devam edecek, oyuncular daha bir korner organizasyonu yapamiyor. Takimin fiziksel durumu rezil durumda.

Onun bunun evlatlarini okadar simartmis ki sirita sirita ana avrat kufur ediyorlar tribune.

Gomisi begenmedi futbol dehasi, aldigi forvetler gomisin tirnagi olamaz. Yok gomis para istemis zam istemis diye taraftarin onune atip zorla sattirdi. Cunku transfer istiyordu. Diagne ve falcaodsn nekadar zarar ettik Sizce, imza parasi, menejerlere giden paralar ve yillik odemeler?

Para kazanacagimiz oyunculari itibarsizlastirip bedavaya verdik. Aldigi oyuncular hepsi yuklu kontratli ve yasli oyuncular.

2 yil sampiyon etti ( bana gore tudorun takimi) ama bir 10 senesini skipledi Galatasarayin. Yakinda Borc batagina girerirz

bu arkadaşın bu yazdıkları eleştiri mi şimdi...eleştiri mi yapıyor bu arkadaş..yazık gerçekten..herşeyin bir adabı var..eleştiri denilen şey böyle olmaz..hepimiz şu an tepkiliyiz hocaya hepimiz eleştiriyoruz..ama böyle saygısızca dalga geçerek yazılan yazılara burada nasıl müsade ediliyor anlamıyorum..Yıllarca Galatasaray a hizmet etmiş emek vermiş efsane olarak anılan fatih hocaya kebapçı deniliyor,koynuna girdi deniliyor..ve buna da eleştiri yapmayalım mı yani deniyor...saygısızlığın,hadsizliğin,şımarıklığın adı eleştiri olmuş..bir iki kupa kazandı diye de yanlışlarını görmezden gelemeyen Galatasaraylıymış..bir iki kupa yani kazandığı fatih hoca nın...şu cümle ile bile kendini ifşa ediyor..amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek..

Yavvv renkdas cok acimasizca yazmissin. Simdi sana kus diyenler olacak, sana hakaret edenler olacak, seni renklere ihanetle suclayanlar olacak..

Nerden mi biliyorum? Cunku Persembenin gelisi Carsambadan bellidir.. Ben gecen sene benzer yorumlarda bulundum diye yemedigim hakaret kalmadi.. Buna modlar da dahil.. Dayanamadim, kendi irademle veda ettim.. Aylarca yazmadim.

Yazdiklarina gelince.. Sonuna kadar haklisin. Altina imzami atiyorum. Kal saglicakla..

yazdıkları içinde kullandığı kebapçı,koynuna girmek falan bunların da mı altına imzanı atıyorsun..bunlar eleştiri mi yani ?

96'dan itibaren alırsak:

-Terimsiz 13 sezon 4 şampiyonluk(Lucescu, Gerets, Hamzaoğlu, Kalli-Güler)

-Terimli 10 sezon 8 şampiyonluk.

Şans lem.

Hala da bir sezona kötü başladık diye , eleştiriliyor hemde Galatasaraylılar tarafından akıl almaz bi olay, bu tip çoluk çoçuğa sorsan terime gitse kim gelecek, veya gelecekde takım şaha mi kalkacak ? Yok adamlarda beyin olmadığı için geleceği düşünmediği için sadece terim gitsin diye bağırıyorlar, beyinsizler derim ne diyim bunlara.

Fatih Terim’i en çok eleştirenlerden biri olabilirim ama takımdan gitmesine de sıcak bakmıyorum. Eleştirilerimin nedeni saha içinde ve saha dışında görevini hakkıyla yapmaması. Bir an önce görevini hakkıyla yapmalı ve bu takımı modern futbol oynatıp şampiyon yapmalı. Sürekli algı operasyonları yapıyor. Beni açıklamaları değil, sahada olacak gelişim ilgilendiriyor. Maalesef Türkiye’deki açık ara en iyi kadroya sahip olmasına rağmen, en düşük verimi alıyor bu yıl. Geçen iki yıl da, Feghouli sayesinde şampiyon oldu. Adam ikinci devrelerde vites arttırıp takımı şampiyonluğa taşıdı. Öyle güzel organize oyunla falan şampiyon olmadık. Bunda çoğu kişi hemfikirdir sanıyorum.

Artık kaliteli futbolcuların şapkadan tavşan çıkartıp maç kazanmalarını değil, kollektif oynanan, oyunun iki yönünü de hakkıyla oynayan bir takım istiyorum. Kötü futbol oynattığında, bir sonraki transfer dönemini hedef göstermemeni istiyorum. Şapkayı önüne koyup, ben demeni istiyorum. Başarıda nasıl Aslan payını alıyorsan başarısızlıkta hedef saptırmamanı istiyorum. Bu kadar basit.

Bu arada geldiği süreçten bugüne bir çok kez futbolcuları medyanın ve taraftarın önüne atan Fatih Terim, taraftar futbolcusunu ıslıklayınca tepki gösteriyor. Geldiğinden beri kötü futbola bahane olarak sürekli bir sonraki transfer dönemini işaret edip sıkıntı bende değil, bu oyuncularla olmaz demeye getiren Fatih Terim samimiyetini yitirmiş durumda. En büyük ironi de bu zaten.

tamam biz de eleştiriyoruz ama
sen sırf Fatih Terim e laf atmak için tüm fenerlilerin şampiyonluğumuza bok atmak için argüman olarak kullandığı maç için bu yorumları kullanmışsın hala modlar, hakaret cart curt demek falan komik oluyor yani

Alinti yaptigin postu gecen sene bir mac icin yazmistim. Hakem hatalari genelde aleyhimize olur. Gecen sene de oyleydi, bu sene de oyle. O mac ozelinde 1-2 pozisyonda lehimize hata oldu. Nasil ki aleyhte hatalari burada yaziyorsak, hakeme giydiriyorsak, objektif biri olarak leyhte olani da yazmamiz gerekir. Yine o mac ozelinde soyluyorum , o gece tum hakem hocalari , Erman Toroglu dahil hakemi elestirmisti..

Neyse tekrar gecen seneye donmenin geregi yok..

Son olarak sunu soyleyeyim : Gecen sene de futbol oynayamiyorduk. Bu sene de oynayamiyoruz. Gecen sene de CL grubundan cikamadik ( o balli grubtan) , buyuk ihtimal bu sene de cikamayacagiz.

teknik direktor mu bitti dunyada ?
sakat bi futbolcuya 7 milyon euro maas veren takimin kapisinda yatacak onlarca yetenekli hoca var

Sakat futbolcuyla fotoğraf çekip medyaya servis edersen kendi prestijini kurtarmak için almak zorunda kalırsın abdulrahim falcao ile uğraştığı kadar costa ile uğraşsa şimdi adam gibi santraforumuz vardı üstelik tam türkiye ligine uygun adam bu ligde başarılı olmak için fizik olarak güçlü olmalısın istediğin kadar kariyerli ol sakatlık riskinde yüksekse bu ligde hiç başarılı olamazsın türkiye ligi kaliteli değil ama oldukça sert burada futbol, velhasıl kelam falcao transferi yönetimin başarısızlığı.

zaten hocanın bu transferi çok istediğinide zannetmiyorum ama taraftar da çok istediği için o an ortamı bozmamak için hoca buna itiraz etmedi akşam annene dolma yap diyorsun eve gittiğinde annen bezelye yapmış oluyor istediğin yemek değil ama anneninde moralini bozup huzur kaçırmamak için ses çıkarmıyorsun falcao transferi budur.

Fatih Terim’i en çok eleştirenlerden biri olabilirim ama takımdan gitmesine de sıcak bakmıyorum. Eleştirilerimin nedeni saha içinde ve saha dışında görevini hakkıyla yapmaması. Bir an önce görevini hakkıyla yapmalı ve bu takımı modern futbol oynatıp şampiyon yapmalı. Sürekli algı operasyonları yapıyor. Beni açıklamaları değil, sahada olacak gelişim ilgilendiriyor. Maalesef Türkiye’deki açık ara en iyi kadroya sahip olmasına rağmen, en düşük verimi alıyor bu yıl. Geçen iki yıl da, Feghouli sayesinde şampiyon oldu. Adam ikinci devrelerde vites arttırıp takımı şampiyonluğa taşıdı. Öyle güzel organize oyunla falan şampiyon olmadık. Bunda çoğu kişi hemfikirdir sanıyorum.

Artık kaliteli futbolcuların şapkadan tavşan çıkartıp maç kazanmalarını değil, kollektif oynanan, oyunun iki yönünü de hakkıyla oynayan bir takım istiyorum. Kötü futbol oynattığında, bir sonraki transfer dönemini hedef göstermemeni istiyorum. Şapkayı önüne koyup, ben demeni istiyorum. Başarıda nasıl Aslan payını alıyorsan başarısızlıkta hedef saptırmamanı istiyorum. Bu kadar basit.

Bu arada geldiği süreçten bugüne bir çok kez futbolcuları medyanın ve taraftarın önüne atan Fatih Terim, taraftar futbolcusunu ıslıklayınca tepki gösteriyor. Geldiğinden beri kötü futbola bahane olarak sürekli bir sonraki transfer dönemini işaret edip sıkıntı bende değil, bu oyuncularla olmaz demeye getiren Fatih Terim samimiyetini yitirmiş durumda. En büyük ironi de bu zaten.

Bu dediklerin avrupada olabilir, Türkiye'de kim algıyı iyi yaparsa o şampiyon olur geçmiş bütün şampiyonlukları izleyin, fenerin beşiktaşın öyle eze eze şampiyon olan bir takım hatırlamıyorum, Eze eze şampiyon olduğumuz sezon 10 puan fark vardı onda da hiç olmayan saçma sapan bir olay getirdiler puan farkı 5 e düşmüştü. Şunu herkes anlaması lazım Türkiye'de yabancı hoca tutmaz, bizim medya hop diye yer adamı Türkiye'de ancak Terim gibi hırslı nerede ne konuşacağını bilen Tv de ters türs konuşamayacak adamlar kazanır.

Şu terim fenerde olsa resmen ilah ilan ederledi, Ali koç bile geçen sene küme düşürüyordu takımı, biliyorlar el altından takıma kaç milyon e verdiğini adamlar deli gibi savunuyor,

Terim senin her batacağın sezon gelmiş, bir şekilde kavga ede ede, bileğinin hakkıyla 8 şampiyonluk almiş Galatasarayı bu günlere getirmiş. Bu adama eleştirmek yerine arkasında durmak gerekir. Şuda var Terimden iyi biri varsa buyursun gelsin eğer bizi 10 sezonda 8 şampiyonluk yaşatacak başka bir adam varsa bulun getirin.

Ersun bile 1 şampiyonluğu var, öldüler ersun ersun diye, neyin kafasını yaşıyorsunuz terim istifa etsin diyenler? boş zamanlarında bali mi çekiyorsunuz?

Hoca Belhanda israrini birakmali yoksa kendi kuyusunu kazir

Bu çok haklı bir eleştiri.

Yahu eleştirmek başka gitsin demek başka niye kimse anlamıyo..Seviyeli şekilde eleştiren taraftara niye saygı duyulmuyo..Gitsin demek başka bişey eleştirmek başak.Hoca formsuz kafasını vermiyo ya da hata yaptı oyuncu değişikliği geç yaptı berikini çıkardı öbürünü soktu korkak oynattı vs vs bunblar denecek guardiola ya da söyleniyo gereksiz hassasiyet yapmayın..Yoksa tabiki özellikle ligde hocanın olması psikolojik üstünlük koyuyo ortaya ama toparlnamalı forma adaleti sağlamalı iyi taktikle hazırlamalı

fatih hocanın aklı saha da takımda değil kesinlikle..bir an önce asıl işi olan saha içine odaklanması lazım..takımın eksikleri o kadar bariz ki..böyle sürekli bahanelerle takım daha da yokuş aşağı gider..artık kendi inadını bırakması lazım..oyun formatına oyuncu tercihlerine gereken neşteri vurması lazım..

Bu dediklerin avrupada olabilir, Türkiye'de kim algıyı iyi yaparsa o şampiyon olur geçmiş bütün şampiyonlukları izleyin, fenerin beşiktaşın öyle eze eze şampiyon olan bir takım hatırlamıyorum, Eze eze şampiyon olduğumuz sezon 10 puan fark vardı onda da hiç olmayan saçma sapan bir olay getirdiler puan farkı 5 e düşmüştü. Şunu herkes anlaması lazım Türkiye'de yabancı hoca tutmaz, bizim medya hop diye yer adamı Türkiye'de ancak Terim gibi hırslı nerede ne konuşacağını bilen Tv de ters türs konuşamayacak adamlar kazanır.

Şu terim fenerde olsa resmen ilah ilan ederledi, Ali koç bile geçen sene küme düşürüyordu takımı, biliyorlar el altından takıma kaç milyon e verdiğini adamlar deli gibi savunuyor,

Terim senin her batacağın sezon gelmiş, bir şekilde kavga ede ede, bileğinin hakkıyla 8 şampiyonluk almiş Galatasarayı bu günlere getirmiş. Bu adama eleştirmek yerine arkasında durmak gerekir. Şuda var Terimden iyi biri varsa buyursun gelsin eğer bizi 10 sezonda 8 şampiyonluk yaşatacak başka bir adam varsa bulun getirin.

Ersun bile 1 şampiyonluğu var, öldüler ersun ersun diye, neyin kafasını yaşıyorsunuz terim istifa etsin diyenler? boş zamanlarında bali mi çekiyorsunuz?

Ben seninle bir çok konuda benzer şeyleri düşünüyorum. Yaşattığı başarılar nedeniyle, bir çok Avrupa’da isim yapmış teknik direktörün gelip başarısız olması nedeniyle, bizdeki sabırsızlık ve plansızlık nedeniyle ve son olarak Türkiye’de rakiplere karşı saha dışında da iyi direnmesi nedeniyle zaten kalmasını istiyorum.

Tek ayrıldığımız nokta, ben eleştirip arkasında duruyorum. Eleştirmemeyi yanlış buluyorum. Terim’in sadece artılarını değil eksilerini de görüyorum. Zaten Terim kendini ciddi anlamda eleştirip, bu eleştirilerin sonunda da gelişim sağlasaydı çok farklı yerlerde olurdu. Oysa gelişimi geçtim, 96-2000 dönemindeki futbolu hiç bir zaman tekrar oynatamadı. İşin gerçeği bu. O futbol hala gözümde tütüyor. Yine Avrupa’da UEFA gelene kadar nispeten başarısız elit takımlara diş geçiremeyen bir takım vardı belki ama kollektif oynayan, sürekli aç, sürekli rakibi ısıran, hep atağı düşünen canavar gibi bir takım yaratmıştı. Dönemin sonunda da güzel bir seri ile UEFA kupasını alıp sonsuza dek Galatasaray’ın bir efsanesi oldu.

Ben o futbolunu istediğim için eleştiriyorum. Eleştirmeye de devam edeceğim. Ama gitmesini aklımdan geçirmiyorum bile. 5 senelik sözleşme imzaladı ve bunu bitirmeli.

Ben seninle bir çok konuda benzer şeyleri düşünüyorum. Yaşattığı başarılar nedeniyle, bir çok Avrupa’da isim yapmış teknik direktörün gelip başarısız olması nedeniyle, bizdeki sabırsızlık ve plansızlık nedeniyle ve son olarak Türkiye’de rakiplere karşı saha dışında da iyi direnmesi nedeniyle zaten kalmasını istiyorum.

Tek ayrıldığımız nokta, ben eleştirip arkasında duruyorum. Eleştirmemeyi yanlış buluyorum. Terim’in sadece artılarını değil eksilerini de görüyorum. Zaten Terim kendini ciddi anlamda eleştirip, bu eleştirilerin sonunda da gelişim sağlasaydı çok farklı yerlerde olurdu. Oysa gelişimi geçtim, 96-2000 dönemindeki futbolu hiç bir zaman tekrar oynatamadı. İşin gerçeği bu. O futbol hala gözümde tütüyor. Yine Avrupa’da UEFA gelene kadar nispeten başarısız elit takımlara diş geçiremeyen bir takım vardı belki ama kollektif oynayan, sürekli aç, sürekli rakibi ısıran, hep atağı düşünen canavar gibi bir takım yaratmıştı. Dönemin sonunda da güzel bir seri ile UEFA kupasını alıp sonsuza dek Galatasaray’ın bir efsanesi oldu.

Ben o futbolunu istediğim için eleştiriyorum. Eleştirmeye de devam edeceğim. Ama gitmesini aklımdan geçirmiyorum bile. 5 senelik sözleşme imzaladı ve bunu bitirmeli.
Dozlu eleştirileri bende yapıyorum, Real madird maçında belhandayı çıkarıp o dk da emre mor u almalıydı, ömeri değil, kadro kurulurken bir tane bruma tarzı oyuncu kesinlikle olmalıydı babel değil ama adamlar öyle bir şey diyor ki kendine galatasaraylıyım deyip terime s.. gitsin diyenler okudum yuhh lan sen kimsin, sen defol git ozaman. Ben bunlara kızıyorum yoksa illaki kimse 4 4 lük değil, hataları olacak ve onu eleştirip düzeltilecek.Ben beşiktaş maçıyla farklı bir Galatasaray bekliyorum umarım.

Şu anda hocanın gitmesini isteyen haindir benim gözümde yabancı bir hoca saçma sapan transferler medyanın ağzına sakız olmuş bir teknik direktör mancini günlerini hatırlayın insanın böyle kayınpederi olsun denilecek beyefendilik de bir adam ama herifi maymun ettiler yabancı hocayı medya türkiyede yer, bir sürüde adam alırsın o aldığın adamları da oynatamazsın sonra tekrar başka hoca gelir bu kısırdöngü devam edip durur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt