Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam dogrulari soyluyor

katilirsin katilmazsin orasi herkesin kendine ben katiliyorum
Ne söylediğini dinlemedim bile. Dinlemeye de gerek yok, ortamı buldu konuşuyor. Sene sonu olur da Terim yine şampiyon yaparsa o zaman görücem ben bunu.

emre bol ne yav. bırak yorumculuğu, insan olarak bile şeyine takılacak bile biri değil.

bu arkadaşın eleştiri mi yoksa düşmanlık mı yaptığı yaptığı emro bol paylaşımı ile ortada..galatasaray düşmanlığı aleni şekilde belli olan fenerli fanatik bir adamın söylediklerini burada paylaşıp çok doğru diyor diyerek fatih hocaya düşmanlığı kuşlarla aynı safta sergileyen Galatasaray taraftarı..pes artık gerçekten..

bu arkadaşın eleştiri mi yoksa düşmanlık mı yaptığı yaptığı emro bol paylaşımı ile ortada..galatasaray düşmanlığı aleni şekilde belli olan fenerli fanatik bir adamın söylediklerini burada paylaşıp çok doğru diyor diyerek fatih hocaya düşmanlığı kuşlarla aynı safta sergileyen Galatasaray taraftarı..pes artık gerçekten..

Ben Terime dusmanim evet, Galatasaraya asla.

Birakin takilsin beyler mayis ayinda tukurdugunu yaliyor tepki olmasin diye hocaaaam diye takiliyor

ne alaka yav emre bol şerefsizin fanatiğin önde gideni olabilir de bu konuyla ilgili söylediği şeylerden hangisi yanlış

Terimin teknik direktörlüğünü sevmeyebilirsin...ciddi eleştirebilirsin..takımın başına başka teknik direktör gelmesini de isteyebilirsin...ama düşmanlık başka bişey..kalkıp kuşlarla aynı argümanlarla saldırırsan hocaya o kuşlardan farkın kalmaz..galatasaray düşmanlığı da yapmış olursun...

Son düzenleme:
Hocanın kurtuluşu devre arası istediği bekleri aldırdığı anda gerçekleşir. Bize 2 tane at gibi bek lazım. Oyunumuz çok değişir, sahaya yayılışımız oyun düzenimiz tempomuzu üst seviyelere çekecek hamle bu olur ama gel gelelim para yok. Luyindama harici satacak adam yok ve kimse iyi oyuncusunu devre arası bırakmaz ucuza

ne alaka yav emre bol şerefsizin fanatiğin önde gideni olabilir de bu konuyla ilgili söylediği şeylerden hangisi yanlış
söylediği şeylerin içeriği değil de amacını bilmek lazım renktaş...doğru sözü doğru adam mı söylüyor..emro bol galatasaray taraftarını,galatasaray takımını savunmak için mi söylüyor sence bu cümleleri..yapmayın yahu...bu kadar safmısınız..adamın amacı belli..

söylediği şeylerin içeriği değil de amacını bilmek lazım renktaş...doğru sözü doğru adam mı söylüyor..emro bol galatasaray taraftarını,galatasaray takımını savunmak için mi söylüyor sence bu cümleleri..yapmayın yahu...bu kadar safmısınız..adamın amacı belli..
yav ne amacı burda üyeleri geçtim adminler bile o şekilde tepki verdi o açıklamalara onların amacı da mı belli? hocaya kızın bizi emre bol itinin ağzına düşürdün diye

yav ne amacı burda üyeleri geçtim adminler bile o şekilde tepki verdi o açıklamalara onların amacı da mı belli? hocaya kızın bizi emre bol itinin ağzına düşürdün diye
hocaya kızalım zaten hata nın ne olduğu belli..bir eleştiri yapacaksak biz galatsaray taraftarı olarak camia olarak yapalım zaten..emre bol kim ya.. konuşmaları umrumda değil benim..emre bol un açıklamalarını buraya taşıyıp adam doğru söylüyor olayı yanlış..argümanlarımızı ortaya koyarken galatasaray düşmanı kuş fanatiği olan birini mi referans göstereceğiz..

sev sevme hoca mert,özü sözü bir biri, örf adet bilir racon bilir merhameti bol gazbı sertdir bağışlayıcıdır ama adildir de samimiyetine inandığı adamın sonuna kadar arkasın da durur adam satmaz hocamız türkiye de böyle teknik direktör yok sinsi kurnaz değil ne düşünüyorsa yüzüne söyler böyle adamı sevmiyorsa biri üzerine söz söylemeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt