Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslında hakan gibilerle aynı kafa yapısında emre bol geçen sezon boyu şampiyon olamazlar kandırmasınlar vs diye atı tuttu tüm sezon her puan kaybından sonra yine onlar gibi timsah yürüyüşü yaptı sezon boyu doğrandık hakemlere suç atmayın mırıl mırıl cocuk hepsi dedi sezon bitti şampiyon olduk aynı hakan düztepe ve onun ne olduğu belli olmayan kankileri gibi başladı gs hakemle şampiyon oldu demeye.Allah kimseyi Emre Bol üzerinden argüman üretmek zorunda bırakmasın. Dinimiz amin.
renktaş eleştirilere kimse bişey demiyor..eleştiri şart hocanın bir an önce kendine gelmesi şart..oyanan futbol gidişat iyi değil..lakin kebapçı demek,parator demek, emre bol gibi beş para etmez bir adamın konuşmalarını buraya taşıyıp doğru diyor demek mi eleştiri sınıfında..bazı kişiler artık seviye ve uslup anlamında sınırları aşarak dalga geçerek konuşmaya başladı...onlar için uygun ortam var çünkü..ve ben bu kişilerin derdinin takım olduğunu düşünmüyorum..bakalım eleştiri adı altında yazılan mesajlara..kaçında teknik taktik futbol adına bir şeyler yazılmış..kaçında yerinde eleştiri yapılmış..hep aynı kişiler aynı zamanlarda ortaya çıkıyor..takım için gerçek anlamda uslubunca sert eleştiri yapan arkadaşlar da var hakkını yemeyeyim ki o eleştiriler zaten herkesin hem fikir olduğu konular..Yav Galatasaray rezil bir top oynuyor ve bu topu oynatan kişi eleştiriliyor diye eleştirenler suçlanıyor hasta mısınız lan siz kimi eleştiricez emekli salih öğretmeni mi
yazdıklarının her cümlesine katılıyorum renktaş..umarım bir an önce kendine çeki düzen verir hoca.gidişatı değiştirecek hamleleri yapması gereken de kendisi..Hocanın bahanesi yok. 10 tane transfer yapıldı lakin hala daha mazeret üretiyor. Kağıt üzerinde çok iyi transferler yapıldı ve bunların hocanın onayı dışında yapıldığına inanmıyorum. Oynadığımız şu 12 resmi maçta yemin ediyorum futbol oyunundan tiksindim ya daha ötesi yok. Sezon başından beri takımın oynadığı futbol; Yan pas, geri pas, kaleciye pas :red: Futbol ile alakalı bir şey görüp duymak istemiyorum. Oysa 2 sene üst üste şampiyon olmuş bir takım 3. senesinde çatır çatır top oynamaya başlar diye ümit ediyorduk lakin büyük hayal kırıklığı oldu. Bunun sorumlusu da Fatih Hoca'dır.
Real Madrid ve Paris maçları, takımların isim ve kadro değerlerine baktığın zaman bahane kaldırır kabul. Hem öyle fark falan da yemedik iki maçı da 1-0 kaybettik. Bunu kabul edebilirim lakin bu kadro ile kendi ligimizdeki takımlara karşı oynanan futbolu ve alınan sonuçları kabul edebilmem mümkün değil. Taraftar da kabul edemiyor zaten. O yüzden Fatih hocanın "Bunlar milyar avroluk takımlar" bahanesi en baştan çürümüş oluyor. Her şeyi geçtim bir takım duran topları bu kadar mı etkisiz kullanır? Bu takım hiç mi duran top çalışmaz?
Belhanda olayında ise taraftardan yana değil de Belhanda tarafında saf tutması apayrı bir skandal. Hocaya yakışmadı.
Hocamın başlığında maalesef yine mağduriyet gündeme gelmiş. Gönül isterdi taktik teknik, başarılı idare gibi saha içi-dışı konular konuşalım ama hocam hep bir mağduriyet yaşıyor.
GSC Locasında benim bir ajan olduğum ve senin görevlendirdiğini iddia ediyor @Recep Yıldırım.Bunu kesin bir dille yalanlarsan sevinirim Ozan ağabey.
Hocaya kebapçı parator v.s diyenler kim abi bu kişiler derhal konudan dehlensin ve rasyonel şekilde hocamıza eleştirilerimizi yöneltelim. Bu mağduriyet muhabbetleri sıktı artık. Bu şekilde sorunları çözemeyiz iki tarafta mağdur edebiyatında.
Fatih terimi son 1 yılda çok eleştirenlerden biriyim buradaki çoğu mesajı okuyunca dehsete kapıldım son 12 sampiyonlugumuzun 8 i fatih hoca sayesinde hatta hamza hocalı sezonda üst akıl olmasını da sayarsak 9 bile denebilir. 2 yıl önce gelmesi için yalvaranda sizdiniz hocanın yerinde olsam görevi bırakıp emekliye ayrılırdım en azından bir daha GS başına geçmemek üzere nasıl olsa ilk berbat sezonda fatih hocanın kapısının önünde yalvaracağız yine fatih hoca olmadan bu kurtlar sofrasında yerler bizi 5 yılda 1 ağzımıza bal niyetine çalınan bir şampiyonlukla yetiniriz ..
sayın fatih terimi hiç sevmiom@Berkay Saraçoğlu Terime yapılan ağır eleştiriler nedeni ile terimci olduğunu bana söyledi ustad.Yazarsa şaşırma.