Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocaya kebapçı parator v.s diyenler kim abi bu kişiler derhal konudan dehlensin ve rasyonel şekilde hocamıza eleştirilerimizi yöneltelim. Bu mağduriyet muhabbetleri sıktı artık. Bu şekilde sorunları çözemeyiz iki tarafta mağdur edebiyatında.

ozan kimler oldukları çok belli zaten..sende bu forumdasın okuyorsun görüyorsun..

Hocaya kebapçı parator v.s diyenler kim abi bu kişiler derhal konudan dehlensin ve rasyonel şekilde hocamıza eleştirilerimizi yöneltelim. Bu mağduriyet muhabbetleri sıktı artık. Bu şekilde sorunları çözemeyiz iki tarafta mağdur edebiyatında.
Aynen eleştir ama bokunu çıkarma, saygısızlık yapma. Parator,ftor,tarator,kebapçı vs bunlar tam fbli ağzı. Efsanene saygısızlık yapma. Hoşnut olmadığın şeyleri eleştir eleştirme diyen yok mesela ben her gün eleştiriyorum günlük dozumu bırakıyorum :)

Hocayı istediğiniz kadar eleştirin ama Emre Bol gibi ciğeri 5 para etmez adamların uygun ortamı bulup ettikleri laflara destek çıkmak kabul edilemez.
Mesela güzel bir örnek, usta admin iyi yakalamış sadece sıfatlarda değil bunlarda hoş olmuyor.

Mesela güzel bir örnek, usta admin iyi yakalamış sadece sıfatlarda değil bunlarda hoş olmuyor.

Yakın zamana kadar komisyoncu yani hırsız-dolandırıcı demek de serbestti şimdi ceza sebebi sanırım. O mesela kabul edilemez bir şeydi ama şu anki durum idare eder yine parator vs demeleri bence çok problem değil, Galatasaray efsanesine fenerli ağzıyla hitap etmeyi seçiyorlarsa bu onların taraftarlık anlayışıdır.

Yakın zamana kadar komisyoncu yani hırsız-dolandırıcı demek de serbestti şimdi ceza sebebi sanırım. O mesela kabul edilemez bir şeydi ama şu anki durum idare eder yine parator vs demeleri bence çok problem değil, Galatasaray efsanesine fenerli ağzıyla hitap etmeyi seçiyorlarsa onların taraftarlık anlayışıdır.
Genel olarak gözlemlediğim kadarıyla 25 yaş altı grupta böyle bir problem var.

benim için fatih hoca dışındaki yerli hocalar teknik traktör türkiyede, sadece futbolu bilmek iyi teknik direktör olmaya yetmez bana göre tartışılmayacak bir karizman olmalı ve bu karizma da spor kamoyunda sorgulanamaz şekilde kendini göstermeli, rakipler çekinmeli saha daki oyuncular baba gibi şefkatli ve sert yüzünü görüp otoritesini sorgulayamamalı şu anda bir kaç kişinin eleştirdiğine bakmayın hoca da bunların hepsi var göklere çıkarılan şenolda hangileri mevcut aspor da zeki uzundurukanın hemşerisi olduğundan göklere çıkardıkça çıkarıyorlar hepsi bu yoksa türkiyedeki tüm teknik adamları toplayın bir imparator etmez bu konu tartışmaya kapalıdır tartışanlar kıskançlıklarından tartışır.

Hocaya saygımız sonsuz, ama yine Belhanda'yı oynatıp bizi çileden çıkarmaz inşallah.

Taraftar değil seyirci diyerek de çıkamaz işin içinden. İmparator bile olsa kimse taraftardan büyük değil. Stadda olsam ben de ıslıklarım her maç. İstemiyorum o adamı sahada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt