Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık emin oldum hocanın bi sıkıntısı var. Allah korusun bi hastalık falan olmasın. Kesinlikle kendini maçlara, takıma veremiyor. Aynı şeyleri tekrar tekrar deneyip farklı sonuç almayı umuyor.

Hoca olmuyorsa bırak artık gerçekten. Koca Galatasaray'a bu oyun yakışmıyor , şampiyon olduğumuz seneler dahil...

Yigiti hoca yapsak, o da haydi cocuklar bol pasli top oynayin dese sahada farkli oynayan takim görürmüyüz acaba?

Kaleyi bulan ilk şutumuzu 82. Dakikada attık. Sana da senin pas oyunu futboluna da aldırdığın Babel gibi adamlara da. 2-3 tane isimsiz tempolu formanın kıymetini bilsen genç adam alsan takım çok daha Farklı olurdu.

Sol kanatın pembe sağ kanatın beyaz kafa. Takım futbol değil , götü başı oynuyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeteneği kebapçılıktan öte gidemeyecek bir adamı Galatasaray takımının başına geçirirsen böyle rezil eder seni. İki lafı bir araya getirip mantıklı bir cümle kurmaktan aciz bir adama tapmaya devam edin siz.

Kac kere yazdim futbol anlaminda guncelleyemedi kendini olmuyor iste olmuyor....

Zidane'ı diriltti şimdi kimyageri diriltecek. Takıma kendine zerre güvenci varsa bir şey bilmiyorum. Kebapçı ve rapçi içeren ekibi ve saha iç yansımaları Belhanda ile kulübü çiftliğe çevirdiler. Abdürrahim A. bırak şu ı love you hocam geyiğini de gözünü aç şampiyonluk gidiyor gelecek sene hiç bir oyuncunun maaşını ödeyemeceğiz. Ha gerçi sizin de koltuk sallantıda. Kulübü maalesef zorlu bir dönem bekliyor.
Sanirim Albayrak Hamza zamani geldi gibi. Albayrak oldugu icin Aysal donemi gibi bosluga dusmez gibiyiz.

hakem suclu
ilk yari pozisyonlari degerlendiremedik
ocak ayi
uefa
ocak ayi
belhandadan memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt