Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim açımdan sezonun son maçıydı. Bir şeyler değiştireceğine umudum kalmadı. Kendime bu rezil futbolu izleyerek kötülük yapamayacağım. İzleyecek olan arkadaşlara sabırlar.

Son düzenleme:
Bundan sonrası malum kendini kovdurmak için elinden geleni yapacak.
Sezonu 10. Bitirmeyi göze alamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç sonu Terim: "Oynanan oyun beni de memnun etmedi. Evet kötüyüz ama bu oyuncular lig başladıktan sonra geldi arkadaşlar. Falcao da hala musait olmadı. Galatasaray'ın ağırlığını kaldıramayan oyuncularımız var. Demekki fazla güvenmek hataymış. Bunlarla ilgili gerekeni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Ocak ayına da az kaldı."

Ertesi hafta Belhanda, Mariano, Babel yine 11 de
Loading...

Hoca liste aldigin kadar sat masalları anlatiyon ya seneye öyle derdimiz olmayacak sayende avrupaya gidemeyecez anamızın liginde takılırız listeyle falan uğraşmadan

Müthiş bir deha gerçekten. Aynı kadroyu çıkara çıkara maç kazanacak.

Şu takıma nasıl yeniliyorsun ya nasıl kardeşim çık bahane üret tamam mi adam bebeyle oynadi. Sen daha oyuncuna ofsaytta kalmayı ogretemeyecek kadar beceriksiz malndolu ekibe sahipsin. Sana da yazıklar olsun o ekibine de yazıklar olsun

Takim ne oynuyor hoca????? Yeter artik senin su evlatciligindan biktik nedir bu babelle belhandanin hali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt