Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spiker: ocakta oyuncu değişiklilşeri mi olacak?
Terim: herşey olabilir bundna sonra herkes oynayacak

Terim: herşeyin farkındayız. Gerek taktik gerek oyuncu tercihlerinin farkındayız. Birşeyleri değiştirmeye çalışıyoruz. Ama bazı şeyler olmuyor
Aynı şeyi yapıp farklı şeyler bekleyene ne denir hoca. Haftalar önce kadroyu baştan sona yenilemen lazımdı

1572200600161.webp

Bazılarına son şansı vermiş sormak lazım acaba buna evlatları Belhanda, Mariano, Babel ve Feghouli dahil mi ?

Hocanin aciklamalara bak☺☺☺☺

Dalga geciyor artik

Ünal Aysal gibi kendisini gönderecek bir yönetim bulsa ardına bakmadan giderdi suçu da yönetime atardı basında da yönetim kovdu havası olurdu diye şimdi öyle bir durumda yok

Hocanın açıklamasını dinledim ve belkide İlk defa bukadar kendisinide eleştiren bir konuşmasına şahit oldum.

Uzatmadan kısa bir değerlendirme..

Şu ana kadar fena şekilde sıvadım söyledi.

Terimin açıklamalarından anladığım kadarıyla takımda müthiş büyük sıkıntı var. Teknik taktik olarak değil, karaktersizlik olarak çok büyük sıkıntılar var. Caz cuz edenler var anladığım kadarıyla

bugün erman toroğl dün gece 2de terim falcaonun kesin ve kesin istemediğini öğrendim. Takımın içinde büyük hızursuzluk var dedi.
Takım takım olamadı karaktersizlşk paçalardan akıyo anldıpım kadarıyla

Geçen sene abartmıyorum bak hemen herkes de katılır bana iyi oynadığımız maç sayısı maksimum 3'tür. Sorunlar ben buradayım diye bas bas bağırıyordu, evet şampiyonluk hayati derecede öneme sahipti maddi açıdan, peki biz o paraları nereye gömdük ? ŞL'ye gidiyoruz galibiyet başına 3 milyon euro veriliyor biz bırak galibiyeti gol atamıyoruz anasını satayım, kazançlar bir bir nötrleniyor yakında eksiye geçeceğiz işin kötüsü.

Şimdi de böyle dalga geçer gibi açıklamalar yapıyor, şaka gibi.

Hocam dalga gecmeye basladin veya farkinda olmadan alzheimer oldun sanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt