Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sorunun tam tersi oldugunu dusunuyorum. terim degismemis. degismesi gerek. donemin sartlarına ayak uydurmalı. futbol bilgisinden bahsetmiyorum. terim hicbir zaman taktik dehası olmadı. onu terim yapan insan yonetimi, iletisim, motivasyon, disiplin gibi soft skillleriydi. ama 20 yıl oncesinin yontemleri artık ise yaramıyor. jenerasyon degisti. terimin kullandıgı dil 2000 dogumlu bir cocukta zerrece karsılık bulmaz. bulmuyor da.
Ozan var Onyekuru var daha geçen seneki oyuncular bunlar. Onyekuru ne düşünüyor hoca hakkında aşağı yukarı biliyoruz 97'li o da. Sorun gençlerde değil ki kart topçuları oynatamıyor artık, eğer durum motivasyon kaynaklıysa söylediğin gibi. Zaten takımda genç adam yok, Yunus falan boş.

Burada ağır taraftar bölücülüğü ve terbiyesizlik mevcut.

Biraz uzaklaşmanın zamanı gelmiştir bu tür ortamdan galiba.

2 senedir nefret kusamıyorlardı bırak da biraz rahatlasınlar renktaş. Nihayet başarısız oluyor Terim. Bazı fenerliler dahi bu kadar beklememiştir bu anı. Ali Koç'la senkronize şuh kahkahalar atarlar Terim'in kovulması akabinde. Antiftor timinin altın çağı yaşanıyor.

eğer hocam hiç olmasaydı şu anda sıradan bir takımdık tarihimizden çıkarın uefa kupasını 8 şampiyonluğu geriye ne kalıyor görelim.

eleştireye varım ama hocaya hakaret bana biraz hainlik şükürsüzlük gibi geliyor.
Dünyanin en sacma düsüncesi. Terim, Mou vs.. Modern futbola ayak uyduramadilar. Mou 2kere cli kazandi onca kupalar aldi ama o da basaramadi

Yarın ki 11 i merak ediyorum hocam. Umarım sözünü tutar ve dediklerini yaparsın.

alem yapan topçuları kesecek mi hocamız ne diyorsun bu hususta renktaş.

ya da haksızlık yaptığı gençlere şans verecek mi artık
Ne yapacağı konusunda hiç fikrim yok ama en radikal ne yapabilir ki Adem Büyük ve Emre Mor'u ilk 11'de görebiliriz, Belhanda'yı keserse işgüzarlık olarak bulurum açıkçası hem sözde değişime gitmiş olur hem de taraftar tepkisinden kurtulur ama sonraki ilk maçta oynatır tabii keserse o da ben yine keseceğine inanmıyorum.

fatih terimin tek ve ebedi taktiği vardır o da golcü forvetlere bel bağlamaktır(!)

13123.jpg

hocamız en iyisini bilir hiç şüphesiz en doğru kararları verecektir o takımı en iyi bilen ve görendir.
peygamberin mi bu ne? yanlisa yanlis demek istifa etsin demek degildir. bizim millet bunu anlamiyor. ya full biat ya da full linc

Allah akıl fikir versin.

sent via GSC

Bundan sonra bir teknik direktörün bize gelip bırakın 8 şampiyonluğu yarısını alma ihtimali bile yok o yüzden hocamıza sahip çıkalım a kalite bir yabancı getiremeyeceğimize göre 5 sene daha bizimle kalıp emekli olmalı.

Bundan sonra bir teknik direktörün bize gelip bırakın 8 şampiyonluğu yarısını alma ihtimali bile yok o yüzden hocamıza sahip çıkalım a kalite bir yabancı getiremeyeceğimize göre 5 sene daha bizimle kalıp emekli olmalı.
tamam hocam herkes arkanızda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt