Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail utku sanki doruk ata ama bilemedim...

Bundan sonra bir teknik direktörün bize gelip bırakın 8 şampiyonluğu yarısını alma ihtimali bile yok o yüzden hocamıza sahip çıkalım a kalite bir yabancı getiremeyeceğimize göre 5 sene daha bizimle kalıp emekli olmalı.

Lucescu'yu kovdurup yerine geçmeseydi bugün biz başka yerlerde olurduk muhtemelen. Shaktar'da Lucescu neler başardığı malum. Türk futbolunu domine edecektik ki Terim kulübün içine etti. geldi bizi 10 sene geriye götürdü. Terim 2000'den sonra bir daha geri gelmemeliydi.

Lucescu'yu kovdurup yerine geçmeseydi bugün biz başka yerlerde olurduk muhtemelen. Shaktar'da Lucescu neler başardığı malum. Türk futbolunu domine edecektik ki Terim kulübün içine etti. geldi bizi 10 sene geriye götürdü. Terim 2000'den sonra bir daha geri gelmemeliydi.
Lucescu dediğin adam 11 puan ilerdeyken fenere şampiyonluk verdi çok abartıyorsun.

342d6ad6e4e9cad63d3ed3033e8d4cbd.gif

Arkadaşlar en gıcık olduğum takım Rize geçen sene yaptıkları algı muric transferi başkanları bu takim geçen sene sahamizda 2-0 dan 2-2 yaptı bir puanımızı çaldı hakem de linnesin penaltısını vermedi zaten Rize deplasman maclari hep zor geçiyor geçen sene bjk den 5 mı yemislerdi bu takımı yeneceksin hoca fark atmalisin herkese gerçek Galatasaray'ı gostermelisin

Ben mersedes sevmem konforludur lüksdür ama agresif değildir biz mersedes gibiyiz bu sene ama ben bmw sevdiğim için takımı beğenmiyorum şöförde hoca araba agresif değil adam ne yapsın.

Ben mersedes sevmem konforludur lüksdür ama agresif değildir biz mersedes gibiyiz bu sene ama ben bmw sevdiğim için takımı beğenmiyorum şöförde hoca araba agresif değil adam ne yapsın.
Su sacmalamayi bir kesermisin?

Ayrica sen hic Mercedes binmemisin anladigim kadariyla. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt