Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zidane in yerine geçmemek için yapıyor olabilir

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Kimse vazgecilmez degildir...Hoca bitmis..takim bitmis...her gecen gun dahada kotuye gidiyoruz..IStifada bir hizmettir hocamm.

Her seferinde aynı oyun ve oyuncularla farklı sonuç almayı bekliyor. Ve her seferinde mesajı aldım bir şeyler yapacam gibisinden konuşuyor.

Her sene 10 oyuncu alip 10 yollayip avrupada rezil etmek nedir

Çok merak ediyorum bu maçtan sonra da çıkıp Real gibi takımlarla maç yaparken yakaladığınız pozisyonları atmanız gerekiyor, Bale&James yoksa şunlar var Real'de, rakibimiz çok iyi kadroya sahip vs. vs. anlatacak mısın hocam

"Sabrımız taşıyor adam gibi oynayın" diye bağıranlar taraftar değil, seyirci. Doğru mu hocam ? Soracak gazeteci olmadığı için, maç sonu bu konuya siz değinirsiniz umarım.

Çok merak ediyorum bu maçtan sonra da çıkıp Real gibi takımlarla maç yaparken yakaladığınız pozisyonları atmanız gerekiyor, Bale&James yoksa şunlar var Real'de, rakibimiz çok iyi kadroya sahip vs. vs. anlatacak mısın hocam
Dedi ya öncesinde. Real'e çıkıp yenilsen kim ne der diye.

bu sene 3 gayme,gelecek sene 3 gayme ondan sonraki sene de 3 gayme ondan ondan sonraki sene de 3 gayme ondan ondan ondan sonraki sene de 3 gayme. Yarasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt