Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdaki ve genel olarak sosyal medyadaki havaya bakılırsa bu maçtan oyun ve hatta skor beklentisi olanlar varmış epey, aşırı tepkiler verilmiş zira. Şahsen oyunu da skoru da beklediğim için kendimi hazırlamıştım, sizde ufak ufak hazırlayın kendinizi bu sezon bu gibi anlar çok yaşayacağız üzmeyin bu kadar kendinizi deymez. Millet milyonları alıp keyfine bakıyor emin olun sizin kadar dertlenmiyorlar.
3-4 yemeye razıydım ama bu skor ve rezalet ötesi futbol utandırıyor insanı.bütün dünyaya rezil olduk

Forumdaki ve genel olarak sosyal medyadaki havaya bakılırsa bu maçtan oyun ve hatta skor beklentisi olanlar varmış epey, aşırı tepkiler verilmiş zira. Şahsen oyunu da skoru da beklediğim için kendimi hazırlamıştım, sizde ufak ufak hazırlayın kendinizi bu sezon bu gibi anlar çok yaşayacağız üzmeyin bu kadar kendinizi deymez. Millet milyonları alıp keyfine bakıyor emin olun sizin kadar dertlenmiyorlar.
aynen bende edılen kufurlerı falan anlamsız buluyorum bu macın böyle olacagı kac haftadır bellı

istifa ettırmek gerekır hocayı küfür burda yazanlara ceza verır hocaya degıl

Kimse Real ile PSG ile kafa kafaya yarışalım, ŞL şampiyonluğuna oynayalım falan demiyor zaten. Bir zahmet şu oynanan oyunu normalleştirmeyin, dünya futbolunu takip etmesek inanacağız size. İstediğimiz şey brugge kadar, prague kadar top oynamak başka bir şey değil.

Ankette puan veya puanlar demiştim abi 😢

Kimse Real ile PSG ile kafa kafaya yarışalım, ŞL şampiyonluğuna oynayalım falan demiyor zaten. Bir zahmet şu oynanan oyunu normalleştirmeyin, dünya futbolunu takip etmesek inanacağız size. İstediğimiz şey brugge kadar, prague kadar top oynamak başka bir şey değil.
Kafaları cidden basmıyor abi galiba çok acayip ya

Vallahi aynı derecede ayarladım kendimi bende.

Sıfır sinir...heyecan.... Öylesine izliyorum vallahi. Sanki sahada bizim takım değilde öyle hiç umrumda olmayan bir takımı takip ediyor gibi modundayım....tuhaf ve llk defa oluyor bu durum bende açıkçası. Yaşım ile ilgili de olabilir belki de, bilmiyorum.

Çok rahatım en azından piskokijik anlamda :)

Vallahi aynı derecede ayarladım kendimi bende.

Sıfır sinir...heyecan.... Öylesine izliyorum vallahi. Sanki sahada bizim takım değilde öyle hiç umrumda olmayan bir takımı takip ediyor gibi modundayım....tuhaf ve llk defa oluyor bu durum bende açıkçası. Yaşım ile ilgili de olabilir belki de, bilmiyorum.

Çok rahatım en azından piskokijik anlamda :)
BJK maçında çok sinirlerim bozuldu 1 hafta falan kendime gelemedim, o günden beri kendimi hazırlamaya çalışıyorum psikolojik olarak. Bu iş şaka falan değil ha öyle hafife alınacak bir şey değil bu fanatiklik, baya baya insanın psikolojisini, hayatını afedersin s..me potansiyeli var.

Maça 3'lü çıkmayarak intihar etti zaten. Bu kadronun ilk golü attığı bir senaryo dışında hezimete uğramaması büyük sürpriz olurdu. Maalesef ŞL seviyesinde oyunun iki tarafını da hiçbir şekilde beceremeyen tek takımız. Yani Brugge-Genk ve hatta yer yer Ajax bile savunmada sıkıntılı takımlar ama hücumu verimli oynayabiliyorlar. Juve, Atletico, PSG filan korkunç savunma takımları ve bu konuda genellikle taviz vermiyorlar. Biz oyunun iki yarısında da felaketiz. Ne hücumu verimli oynayabiliyoruz ne de kaleyi kapatmamız gereken anlarda kapatabiliyoruz. 3'lü savunmada da su gibi oynayamıyoruz ama en azından sahaya 1 tane fazladan stoper atıp nispeten atletik 2 stoperimiz sayesinde beklerimizin açığını kapatıyoruz. Tüm bunlardan vazgeçip Yuto-Mariano'yla 4'lü savunma başlamak felakete bilet çıkarmak gibi bir şeydi ve en nihayetinde de büyük ikramiye bize vurdu.

Takımın dirençsizliği kesin, kadronun yarısı takıma sonradan katıldığı için hocaya çok kabahat bulamıyorum ama yazın kendisiyle çalışan adamlar da uyuşuk. Galatasaray eskiden de ŞL'de kolay gol yerdi ama kaos maos rakip kalede tehlike, penaltı pozisyonu filan yaratırdık. 4 ŞL maçında 5 tane %100'lük gol fırsatı yaratamadık, inanılmaz bir şey bu. Haftasonları ligdeki her felaket maçtan sonra kadroyu yenileceğiz, oynamayan oyuncuları oynatacağız deyip Real deplasmanına hala Feghouli-Babel-Yuto'yla filan çıkmak felaket işler. İki bekin bu kadar felaketken Ocak'ta alabilirsen en azından 1 tane adam akıllı bek alana kadar 3'lü savunma oynamak durumundasın. Hatta Ocak'ta bir sol bek alabilirsen sağ tarafta Linnes'le dahi oynamak durumundasın. Elinde Eboue-Riera gibi 2 bek yoksa 4-2-3-1'i hiçbir şartta verimli oynayamazsın. Hoca bir daha 4-2-3-1 sahaya çıktığı anda artık kendisini kötü niyetle suçlayacağım zira bu kadar göz göre göre başarısız olan bir sistemde ısrar etmek takımı direkt olarak sabote etmektir.

Geldiğimiz noktada 2 yıl boyunca saha içindeki teknik beceriden ziyade saha dışındaki medya ve taraftar yönetimiyle gelen 2 şampiyonluk, ortaya ŞL'nin en kötü takımını çıkarmaktan fazlasını koyamadı. Bu takım bu bütçelerle, doğru oyunla bizim dandik ligi domine edemediği sürece Avrupa'da da pek bir şey beklememek lazım. 2 yıl şampiyon olduk ama 2 yılda sistem, oyun ezberi, mentalite ve kazanma alışkanlığı yolunda hiçbir şey inşa edemedik. Şu skorlar, oyunlar normal şartlarda çoktan kelle götürürdü, inşallah hoca Galatasaray camiasında sadece kendisine nasip olan sonsuz sabır ve bir noktada biatı lehine kullanır da hiç umudum olmasa da yeniden gurur duyulan bir Galatasaray'ı sahaya yansıtır.

Kimse demiyor kardeşim zaten Real ile PSG ile yarışalım. Yarışamayız zaten. 96-00 gibi maliyetsiz bir jenerasyon yakalamadan mevcut şartlarda hiçbir varlık gösteremeyiz bu takımlara karşı mümkün değil de bu kadar ruhsuz, kişiliksiz, karaktersiz ve aciz futbol izlemeyi de hak etmiyoruz kardeşim. Ayıptır ya. 6 kasım 6-0 diye bekliyordu şikeciler ve dedikleri oldu. Ulan bari o son golü yememeyi becerin dedik takıma ama onu bile beceremediler. Bu akşam için hoca ve bu kurduğu iğrenç takımı her türlü küfrü hak ediyor. Real Madrid'e elbet yenilirsin de böyle değil.

Hocanın Bjk maçından sonra yaptığı açıklamalara sevinmiştim ama göruyorum ki hiç ders almamış.Hocam bugun çıkarttığın kadro "çeyrek" beşiktaşa ezildi ya.Hala ne feghoulisi ne nagatomosu ne marcaosu yav.

Kimse demiyor kardeşim zaten Real ile PSG ile yarışalım. Yarışamayız zaten. 96-00 gibi maliyetsiz bir jenerasyon yakalamadan mevcut şartlarda hiçbir varlık gösteremeyiz bu takımlara karşı mümkün değil de bu kadar ruhsuz, kişiliksiz, karaktersiz ve aciz futbol izlemeyi de hak etmiyoruz kardeşim. Ayıptır ya. 6 kasım 6-0 diye bekliyordu şikeciler ve dedikleri oldu. Ulan bari o son golü yememeyi becerin dedik takıma ama onu bile beceremediler. Bu akşam için hoca ve bu kurduğu iğrenç takımı her türlü küfrü hak ediyor. Real Madrid'e elbet yenilirsin de böyle değil.
Aslına bakarsan o kadro bile ŞL seviyesinde en fazla çeyrek görebildi (2001) Real kendi evinde 3-0 yenip yollamıştı bizi, hiç unutmam baya sahadan silmişlerdi. ŞL seviyesi başka bir şey hakikaten ama işte bu akşamki gibi oynamanın izahı yok. Yatıp kalkıp dua edelim karşımızda disiplinli bir Bayern falan yoktu. Kesin rekor kırardık, bakma ASY'deki Real maçında da en az bu kadar yerdik de girmedi işte bir türlü şansımıza.

Ancelotti, Morinho, Scolari, Erikson, Lippi, Van Gaal, Mancini, Wenger gibi TD lerin yerini Guardiola, Klop, Zidane, Tushel, Posettino, Conte vb. yeni TD ler almaya başladı. Yeni TD ler futbola yenilikler getirdiler.

Artık yeni anlayışta iki temel nokta var. PRES YAPMA VE PRESİ KIRMA. Bu ikisini takım halinde yapan takımlar en tepedeler. Barca, Real, Bayern, City, PSG, Liverpool, Ajax, Juve, Napoli, A.Madird, Totenham vb takımlar en tepedeler her zaman.

galatasaray taraftarı kendini avutmak için avrupa futbolu ile makas çok açıldı diye bir bahane buldu ona da sıkı sıkı sarıldılar. bu makas iki sene de mi açıldı? şenol güneş bjk'yle gayet iyi sonuçlar aldı şampiyonlar liginde. keza milli takımla da gayet iyi gidiyor. bjk'nin başındayken öyle ahım şahım bir kadrosu da yoktu. takım olarak bir taktiğin varsa ya ona göre oyuncu transfer edersin ya da eldekilere göre taktik belirlersin. slavia prag gibi ortalama altı takımlardan bahsetmiyorum bile. koşmayan, mücadele etmeyen takım kalmadı dünyada bizim ülke dışında. mücadele eden takım seviye farkını en aza indirir. ya da makasın açıklığından kasıt şampiyonlar ligi şampiyonu olan takımların hep pahalı takımlar olmasıysa bu yeni bir şey değil ezelden beri böyle. ben de taraftar olarak şampiyonlar ligi şampiyonu olalım diye bir hayale kapılmıyorum. ama kardeşim insan yanıla şaşıra bir maç kazanır. 1-0 psg mağlubiyetinden sonra lig maçı için takımın hocası çıkıp, "kazanan takımı bozmak istemedim" demez.

yani mücadele demek başı kesik tavuk gibi oraya buraya koşmak değil. rakibi analiz edip, kendi zayıf yönlerini, rakibin zayıf yönlerini bilirsin ona göre mücadele edersin. senelerdir, lig maçlarının bir kısmı istisna ne oynadığını bilen bir takım görmedim sahada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt