Sarı diyince kırmızı diyorsa bas imam nikahını
İmam nikahıyla işimiz olmaz iyi forumlar
Ki lacivert dese bile evlenirim Fenerlide olurum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarı diyince kırmızı diyorsa bas imam nikahını
3-4 yemeye razıydım ama bu skor ve rezalet ötesi futbol utandırıyor insanı.bütün dünyaya rezil oldukForumdaki ve genel olarak sosyal medyadaki havaya bakılırsa bu maçtan oyun ve hatta skor beklentisi olanlar varmış epey, aşırı tepkiler verilmiş zira. Şahsen oyunu da skoru da beklediğim için kendimi hazırlamıştım, sizde ufak ufak hazırlayın kendinizi bu sezon bu gibi anlar çok yaşayacağız üzmeyin bu kadar kendinizi deymez. Millet milyonları alıp keyfine bakıyor emin olun sizin kadar dertlenmiyorlar.
aynen bende edılen kufurlerı falan anlamsız buluyorum bu macın böyle olacagı kac haftadır bellıForumdaki ve genel olarak sosyal medyadaki havaya bakılırsa bu maçtan oyun ve hatta skor beklentisi olanlar varmış epey, aşırı tepkiler verilmiş zira. Şahsen oyunu da skoru da beklediğim için kendimi hazırlamıştım, sizde ufak ufak hazırlayın kendinizi bu sezon bu gibi anlar çok yaşayacağız üzmeyin bu kadar kendinizi deymez. Millet milyonları alıp keyfine bakıyor emin olun sizin kadar dertlenmiyorlar.
Ankette puan veya puanlar demiştim abiForumdaki ve genel olarak sosyal medyadaki havaya bakılırsa bu maçtan oyun ve hatta skor beklentisi olanlar varmış epey, aşırı tepkiler verilmiş zira. Şahsen oyunu da skoru da beklediğim için kendimi hazırlamıştım, sizde ufak ufak hazırlayın kendinizi bu sezon bu gibi anlar çok yaşayacağız üzmeyin bu kadar kendinizi deymez. Millet milyonları alıp keyfine bakıyor emin olun sizin kadar dertlenmiyorlar.
mancini hocamla juventusu eledik.Yok tabii liverpool ve juventus süper lige gelse göztepe ve ankaragücü ile yarışır haklısın
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İmam nikahıyla işimiz olmaz iyi forumlar
Ki lacivert dese bile evlenirim Fenerlide olurum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ankette puan veya puanlar demiştim abi![]()
Kafaları cidden basmıyor abi galiba çok acayip yaKimse Real ile PSG ile kafa kafaya yarışalım, ŞL şampiyonluğuna oynayalım falan demiyor zaten. Bir zahmet şu oynanan oyunu normalleştirmeyin, dünya futbolunu takip etmesek inanacağız size. İstediğimiz şey brugge kadar, prague kadar top oynamak başka bir şey değil.
Vallahi aynı derecede ayarladım kendimi bende.Forumdaki ve genel olarak sosyal medyadaki havaya bakılırsa bu maçtan oyun ve hatta skor beklentisi olanlar varmış epey, aşırı tepkiler verilmiş zira. Şahsen oyunu da skoru da beklediğim için kendimi hazırlamıştım, sizde ufak ufak hazırlayın kendinizi bu sezon bu gibi anlar çok yaşayacağız üzmeyin bu kadar kendinizi deymez. Millet milyonları alıp keyfine bakıyor emin olun sizin kadar dertlenmiyorlar.
BJK maçında çok sinirlerim bozuldu 1 hafta falan kendime gelemedim, o günden beri kendimi hazırlamaya çalışıyorum psikolojik olarak. Bu iş şaka falan değil ha öyle hafife alınacak bir şey değil bu fanatiklik, baya baya insanın psikolojisini, hayatını afedersin s..me potansiyeli var.Vallahi aynı derecede ayarladım kendimi bende.
Sıfır sinir...heyecan.... Öylesine izliyorum vallahi. Sanki sahada bizim takım değilde öyle hiç umrumda olmayan bir takımı takip ediyor gibi modundayım....tuhaf ve llk defa oluyor bu durum bende açıkçası. Yaşım ile ilgili de olabilir belki de, bilmiyorum.
Çok rahatım en azından piskokijik anlamda![]()
Kötü abikeyifler nasıl
maç önünde belhanda yedek kalınca sorunun onda olmadığını anlayacaklarını ifade etmek bana düştü neredesin sen
Kimse demiyor kardeşim zaten Real ile PSG ile yarışalım. Yarışamayız zaten. 96-00 gibi maliyetsiz bir jenerasyon yakalamadan mevcut şartlarda hiçbir varlık gösteremeyiz bu takımlara karşı mümkün değil de bu kadar ruhsuz, kişiliksiz, karaktersiz ve aciz futbol izlemeyi de hak etmiyoruz kardeşim. Ayıptır ya. 6 kasım 6-0 diye bekliyordu şikeciler ve dedikleri oldu. Ulan bari o son golü yememeyi becerin dedik takıma ama onu bile beceremediler. Bu akşam için hoca ve bu kurduğu iğrenç takımı her türlü küfrü hak ediyor. Real Madrid'e elbet yenilirsin de böyle değil.Kimse Real ile PSG ile kafa kafaya yarışalım, ŞL şampiyonluğuna oynayalım falan demiyor zaten. Bir zahmet şu oynanan oyunu normalleştirmeyin, dünya futbolunu takip etmesek inanacağız size. İstediğimiz şey brugge kadar, prague kadar top oynamak başka bir şey değil.
Aslına bakarsan o kadro bile ŞL seviyesinde en fazla çeyrek görebildi (2001) Real kendi evinde 3-0 yenip yollamıştı bizi, hiç unutmam baya sahadan silmişlerdi. ŞL seviyesi başka bir şey hakikaten ama işte bu akşamki gibi oynamanın izahı yok. Yatıp kalkıp dua edelim karşımızda disiplinli bir Bayern falan yoktu. Kesin rekor kırardık, bakma ASY'deki Real maçında da en az bu kadar yerdik de girmedi işte bir türlü şansımıza.Kimse demiyor kardeşim zaten Real ile PSG ile yarışalım. Yarışamayız zaten. 96-00 gibi maliyetsiz bir jenerasyon yakalamadan mevcut şartlarda hiçbir varlık gösteremeyiz bu takımlara karşı mümkün değil de bu kadar ruhsuz, kişiliksiz, karaktersiz ve aciz futbol izlemeyi de hak etmiyoruz kardeşim. Ayıptır ya. 6 kasım 6-0 diye bekliyordu şikeciler ve dedikleri oldu. Ulan bari o son golü yememeyi becerin dedik takıma ama onu bile beceremediler. Bu akşam için hoca ve bu kurduğu iğrenç takımı her türlü küfrü hak ediyor. Real Madrid'e elbet yenilirsin de böyle değil.