Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Ben top oynamıyoruz gerekirse top oynayalıö şampiyon olmayalım dediğimde hocanın baş şakşakçıları dalga geçmişti. Sonra bi tanesi dansöz gibi döndü o kendini biliyor forumda futbolu herkesten iyi bildiğini zanneden şahıs.Maçın skorunu şimdi öğrendim. Psg maçında "uçmayın, iyi oynamıyoruz" demiştim. Lig için de farklı olmayacak. Ben bu senelik de konuşmuyorum üstelik. Eğer yanlışlıkla geçen seneki gibi ligde başarı gelirse bu oyunla çok pişman oluruz ileride. Takım bu seneye has değil geçmişte de top oynamadan 2 şampiyonluk aldı. Hâlâ çıkıp, utanmamiz gerek "mücadele" de "mücadele" diyor Terim bey. Utanacaksın tabi bu takım 6 ları niye senin zamanında yiyor hep bi sor bakalım kendine. Mücadele futbolun temeli zaten bunu beceremiyor, üstüne taktik teknik hiçbirşey konuşamıyorsun. Sokmuşum mücadelene ben iyi oyun izlemek istiyorum. Bunu nasıl sağladığın beni ilgilendirmez. Sözü sen verdin sen tutacaksın fatih bey. Yapamayacağım diyorsan da yönetimle kavga edip kaç da en yakınından yolumuzu bilelim.