Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Modern futbolu takip edemedin, Klopp & Pep olmak varken Aykut Kocaman olmayı tercih ettin.

Erolcum ne anlatiyon zaten modum düsük

Biliyorsun, Gecen sene FT yi eleştirdim diye ne FT düşmanlığım kaldı, ne kuşlugum!!! .. Hakaretler yedim. Şimdi herkes goruyor .. Buna sevineyim mi, Galatasaray adına uzuleyim mi bilemiyorum. İşte FT bu.. Adamlar Poşet gibi bir hocayı yolluyorlar, biz hala FT nin oynattıgı yada oynatamadığı bu rezil futbolu konusuyoruz. Senin de yazdıgın gibi 2 sene de seyir zevki olan maçımız toplasan bir elin parmaklarından azdır, Bunun için mi bu adama sene de 20 m TL oduyoruz? Yazık valla yazık.

Ocakta batıracak bizi kafaya koymus. Mustafa bey artik ipleri eline almalı.

Oyuncuların yaş ve profilinden bağımsız olarak takım fiziksel açıdan bitik. Çok koşan birkaç isim var ama onlar da 60-70 oldu mu tükeniyorlar.
Geçen yıl da takım tatmin etmiyordu, iyi oynamıyorduk ve yeterince koşmuyorduk ama 60'tan sonra gol istatistiğimiz hayli olumluydu. Bu sene dökülüyoruz resmen. Kadro planlaması, oyuncu tercihleri, fizik kapasite vs hemen herşey çok kötü.

terimin galatasaraya büyük hizmetleri olmuştur ama yapacağı son bir hizmeti kalmıştır o da suçuna uayı ortak edip bu örgütün galatasaray taraftarının gözündeki itibarını sıfırlayarak veda etmektir

cengiz başkan da iyi niyetle çalışmıştır ama son bir hizmeti kalmıştır o da terime devre arası harcatacağı 1 kuruş bile vermemek ve abdürrahimin bu enkazdaki sorumluluğunu ifşa edip bir daha yönetimlerde yer almamasını sağlamaktır

Istifa falanda etmez o zaman artik belli. Paris 9 atsa bile hic takmaz gibi geliyor. Bari avrupada tarih yazmis olur. Hayalini gerceklestirmis sayilir o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt