Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor büyük maclarda kötüydü ama onun haricinde ezici top oynuyorduk, belki tecrubesizdi nispeten büyük takimda büyük maclara... Terim onun yerine geldiginden beri iddia ediyorum tudorun ilk lig maci olan kayseri macimiz gibi 1 macimiz bile yok
Deplasmanda bjk başak evimizde fenerle oynadik aldığımız puan 1 terim ile de bu maçlarda 9 puan almıyoruz deplasman da yine yokuz sahada.. bjk maçı golsuzken Muslera hatasıyla gol yetip dağıldık ki bjk iyi de bı takımdi cl de oynayan puanlar alan..basak maçına şuan oynadığımız 3 5 2 ile çıkmıştı maicon eliyaya şamar olunca fark geldi ve iki maçta da çok fazla hata gormemistim..maiconu hesaplayabikirdi belki ağır vs diye ama çok da önemli değildi puan kaybedilen ölecek maclardi .Bence asıl hatası evimizdeki fb maçıydı herkesi dağıtan oyun yapısı ve kadrosuyla çıksa tqrigi galibiyet alacakken tüm takımı değiştirip korkqrqk rakibe 1 puan verdi ve üzerindeki baskıyı arttırdı..Ustustte içerde diqrda kazandığımız çok güzel bı baslqnguc vardı ligde hızlı hareketli seyirciye tirbune çeken bı oyun vardı..ben öyle mac izlemekten keyifliydimm..bugün gelinen nokta isimlerden bağımsız dibi görmektir..Cl de gol atamayip ligde sınırlı pozisyona giriyoruz malesef çok kötüyüz..
Tudor terim kıyası değil yapılan sadece o mubdaha kötü bu mu daha kötü çekişmesi malesef..

Fatih hocam çok zorladı zamanında seni dimi kuş yavrusu dur daha çok zorlayacak merak etme

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nerdesin lan ? bik bik ötüyordun
sizin gibi fanatik veletler yüzünden ne hale geldik .güncellenme eleştiri yok . eleştiren kuş olur hemen .
sıradaki kazık falcao. sakatlık geçmişine netten bakan adam bile vazgeçerdi biz bir kamyon para saydık.
sen şimdi buna da laf edersin.
şampiyon kadro kasımpaşa ayarına inmiş takım gol atamıyor hala imparator !!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar ama saçmalamayın ya.
cidden. yapacak bir şey yok o gole. talihsiz.

Fatih Terimin denen sahiz klubun parasini seyine takmadan cope atiyor, bu gidisle klup iflas edecek! Batirdikca batiriyor, herkez sus pus. Biz Galatasarayi dusundugumuz icin bu elaman defolsun gitsin diyoruz ama bazilari okadar at gozlu olmuslarki gerceklerin farkinda degil!

Size 2 soru!

1. Terim okadar iyi hocaysa neden fbli medya Terimi elestirmiyo?

2. Mor, Nzonzi, seri, nagatomo, Jimmy, taylanli, falcao ve andonenin maliyetini biliyormusunuz? Bazilari kiralik geldi diye bedava oynadiginimi saniyorsunuz? Dusunun sadece seriye yillik 3m euro veriyoruz, ilk 18e alindigi icinde para aliyor.bu kiralik oyunculara arti kluplerine parada odedik!
Bunlari aldin, neden yedekler yada ilk 18e girniyorlar.

Ocakta ne olacak lan? Ne yapacan? Kadro muhendisligini opsunler.

17 yasindaki cocuklarla oynacam dedin, tutsana sozunu. Sen Galatasarayin gelecegini dusunmuyorsun, sadece gunu kurtarmaya calismaya devam ettiren bir zavalliya donustun.

Kendi evinde korkakca oynuyorsun, her Mac 8 kisi ile kale onunde defans yaptiran bir takim var sahada. Korkaksin, hemde sinsi bir korkak.

Sanki kendi parasida, selcuk ile sozlesme imzaliyor ve sadece 500b euro veriyoruz diye hava atacak kadar aciz duruma dustun.

Sezon basindan itibaren hep bi bahane urettin, bugun ocaki bekleyin diyor.

Sayet iyi hoca olsaydin, ocaki bekleyin diyecek kadar kuculmezdin.
Takima bir seyler oynatirdin, alt ustu super ligde 1 tane iyi oynadigin Mac yok!
Kadro 0dan senin eserin.

Ver bana hagili okan suatli kadroyu bende okadarini yaparim, ne bilim melolu drogbali kadroyu. Asil zor is, zoru basarmaktir.

Senin ne oldugunu bilenler bilir, iyi kadro olmadikca senin gazin bir yere kadar. Futboldan anlamiyorsun, taktik maktikdende anlamiyorsun.

En iyisi istifa et, artik agzimizi bozacagiz

Fatih Terim: "Ben çok şaşırdım, beklemiyordum. Evlat bazen kızdırıyor, bazen şaşırtıyor, bazen de duygulandırıyor. Ben o eski Arda'yı bugün görür gibi oldum. Benim yetiştirdiğim Arda, bu Arda. Bu Arda, kalbe de girer, gönle de girer."

yazıklar olsun

Ocak'ta ne olacak. Yürüyen takım birden koşmaya mı başlayacak. Ve yapacağımız operasyon bedava falan mı olacak. ?

Daha önce de bahsetmiştim. Sezon başından beri Hocanın mimiklerinden ve sözlerinden çaresizlik akıyordu adeta, enerjisi son derece düşüktü...Sonunda ameliyat olduğu bel sorunu dışında, daha önemli başka bir sağlık sorunu yaşıyor olabileceğinden endişemi belirtmiştim...

Geriye dönük değerlendirme yaptığımda, konunun sağlığı ile alakalı olmadığı; işlerin umduğu gibi gitmemesi, takıma hakimiyet kuramaması, durumu toparlayabileceğine inancının zayıflaması gibi sebeplere bağlı olabileceğini kuvvetle muhtemel görüyorum...

Severim sayarım ama böyle geriye dönülmez yola girildiği zamanlarda Hocamız egosunu kurtarmak adına olmadık argümanlara başvurabilme potansiyeline sahiptir; Özhan Canaydın döneminde yaşadık, gördük. Bakalım neler olacak, hayırlısı inşaallah...

Sarı-kırmızılı ekipte 4. dönemine Göztepe maçında başlayan Fatih Terim, müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada

Son 7 haftada 4 yenilgi alan takımın birden kolay dönüşünü kimse bekleyemez. Endişeler var, moraller bozuk, hoca değişmiş, baskı mevcut. Hepsini atlattık. Galatasaray, ancak bir senede 4 maç yenilmeli. İkinci yarıda, oynayacağımız oyunun mesajını verdiler" diye konuştu. 25/12/2017

- Alt yapidan oyuncu kazandirmadi, kazandirmayi birak genclere sans bile vermiyor
- Takimin bir oyun plani yok
- Oyuncu degisiklikleri re-za-let
- Bu takimin tempo konusunda sorun yasadigini futbolu takip eden herkes gordu ve bunu bile bile Linnes gibi hizli bir beki kadro disi birakip 33 yasindaki Nagatomo ve 33 yasindaki Mariano'yu takimda tuttu
- Takimda Luyindama haric parlatip satabilecegin oyuncu yok
- Gecen sezon duran toptan golumuz yok. 2 sezon once de sadece 1 kez attik eger dogru hatirliyorsam, o da Maicon'un Goztepe'ye attigi frikik golu. Koca Gatasaray takimi 2.5 yil icerisinde sadece 1 kez frikikten gol atabilmis, utanc verici bir durum. Duran top kullanabilen oyuncu almayi akil edemedi maalesef

Her mac sonrasi ocak ayini isaret ediyor ama gozden kacirdigi bir sey var. Calistigi baskan ve yonetim oyuncu satmayi beceremiyor. Daha 30 gol ile ligin en cok gol atan yabanci oyuncusu olan Diagne'yi satamadilar.

Daha önce de bahsetmiştim. Sezon başından beri Hocanın mimiklerinden ve sözlerinden çaresizlik akıyordu adeta, enerjisi son derece düşüktü...Sonunda ameliyat olduğu bel sorunu dışında, daha önemli başka bir sağlık sorunu yaşıyor olabileceğinden endişemi belirtmiştim...

Geriye dönük değerlendirme yaptığımda, konunun sağlığı ile alakalı olmadığı; işlerin umduğu gibi gitmemesi, takıma hakimiyet kuramaması, durumu toparlayabileceğine inancının zayıflaması gibi sebeplere bağlı olabileceğini kuvvetle muhtemel görüyorum...

Severim sayarım ama böyle geriye dönülmez yola girildiği zamanlarda Hocamız egosunu kurtarmak adına olmadık argümanlara başvurabilme potansiyeline sahiptir; Özhan Canaydın döneminde yaşadık, gördük. Bakalım neler olacak, hayırlısı inşaallah...

böyle bir basın toplantısı görür müyüz ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt