Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deplasmanda bjk başak evimizde fenerle oynadik aldığımız puan 1 terim ile de bu maçlarda 9 puan almıyoruz deplasman da yine yokuz sahada.. bjk maçı golsuzken Muslera hatasıyla gol yetip dağıldık ki bjk iyi de bı takımdi cl de oynayan puanlar alan..basak maçına şuan oynadığımız 3 5 2 ile çıkmıştı maicon eliyaya şamar olunca fark geldi ve iki maçta da çok fazla hata gormemistim..maiconu hesaplayabikirdi belki ağır vs diye ama çok da önemli değildi puan kaybedilen ölecek maclardi .Bence asıl hatası evimizdeki fb maçıydı herkesi dağıtan oyun yapısı ve kadrosuyla çıksa tqrigi galibiyet alacakken tüm takımı değiştirip korkqrqk rakibe 1 puan verdi ve üzerindeki baskıyı arttırdı..Ustustte içerde diqrda kazandığımız çok güzel bı baslqnguc vardı ligde hızlı hareketli seyirciye tirbune çeken bı oyun vardı..ben öyle mac izlemekten keyifliydimm..bugün gelinen nokta isimlerden bağımsız dibi görmektir..Cl de gol atamayip ligde sınırlı pozisyona giriyoruz malesef çok kötüyüz..Tudor büyük maclarda kötüydü ama onun haricinde ezici top oynuyorduk, belki tecrubesizdi nispeten büyük takimda büyük maclara... Terim onun yerine geldiginden beri iddia ediyorum tudorun ilk lig maci olan kayseri macimiz gibi 1 macimiz bile yok
nerdesin lan ? bik bik ötüyordunFatih hocam çok zorladı zamanında seni dimi kuş yavrusu dur daha çok zorlayacak merak etme
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim'in Ocak diye vurgulamasinin bir sebebi var elbet
arkadaşlar ama saçmalamayın ya.
cidden. yapacak bir şey yok o gole. talihsiz.
Daha önce de bahsetmiştim. Sezon başından beri Hocanın mimiklerinden ve sözlerinden çaresizlik akıyordu adeta, enerjisi son derece düşüktü...Sonunda ameliyat olduğu bel sorunu dışında, daha önemli başka bir sağlık sorunu yaşıyor olabileceğinden endişemi belirtmiştim...
Geriye dönük değerlendirme yaptığımda, konunun sağlığı ile alakalı olmadığı; işlerin umduğu gibi gitmemesi, takıma hakimiyet kuramaması, durumu toparlayabileceğine inancının zayıflaması gibi sebeplere bağlı olabileceğini kuvvetle muhtemel görüyorum...
Severim sayarım ama böyle geriye dönülmez yola girildiği zamanlarda Hocamız egosunu kurtarmak adına olmadık argümanlara başvurabilme potansiyeline sahiptir; Özhan Canaydın döneminde yaşadık, gördük. Bakalım neler olacak, hayırlısı inşaallah...