Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Ronaldinho'yu getirip 10 numaraya koysak ne iş yapar sizce? Futbolcuların nasıl dönemleri geçiyorsa kendini güncellemeyen teknik direktörlerin de dönemleri geçiyor. Bunun lig şampiyonluğuyla falan alakası da yok, ortada organize bir takım presi mi var, çalışılmış duran toplar mı var, çok iyi kapanan bir takım mı var. Sayılacak bir ton şey var da boşa, geçen sene şampiyon olduk ama yine top oynamadık ki hiç. Hocanın taktik bilgisi hiçbir zaman iyi olmadı zaten, bu kadar başarı tabi ki tesadüf değil ama artık sadece oyuncu yönetimi de başarılı olmaya yetmiyor görüldüğü gibi. Bugün çok vasat bir takım bile 1.sınıf takımlara karşı direnç gösterebilir durumda, futbol oyuncu olarak değil ama sistem olarak çok gelişti. Hoca kendini güncelleyemedi ve teknik adam farkı bariz olarak çoğu maçta ortaya çıkıyor artık. Nasıl Ronaldinho'yu şu an getirsek artık iş yapmayacağını biliyoruz hocanın da durumu aynı, Terim'le 1 adım ileri gidemeyiz bunu kabul etmek gerek artık.

Son düzenleme:

Israrla sezon sonuna kadar kalmasını savunuyorum. Kalsın ki iyice bir rezil rüsva olalım. Olalım da şu adam silinip gitsin futbol sahnesinden artık. Tüpçü 4 milyonu verince koşa koşa kaçtı. Neyse ki şimdi buna 5 kuruş verecek kimse yok. Bomba kendi kucağında patlayacak bu sefer. Futboldan anlamadığını herkes idrak edecek inşallah.

Umarim ocak birakacak diye tutturdu

İstatistiği de batırdın hesap ver, sana hazir sunulan her şeyi nasıl mahvedebiliyosun terim? Tudor kadro bıraktı 2 sampiyonlugu aldin. Aysal snejderi drogbayi aldi kenarda oturdun sadece, kupalar gelmezse ayip olurdu zaten... Şimdi kendi kadronu kurmaya calistin team chemistry 0 cohesion 0 helal bravo👏👏 tudor bizdeyken medyada adami kovdurttun cikip adama destek olmadin o da Galatasaray icin orda savasmiyor muydu? Hazirci terim isin bitti artık :@

İstatistiği de batırdın hesap ver, sana hazir sunulan her şeyi nasıl mahvedebiliyosun terim? Tudor kadro bıraktı 2 sampiyonlugu aldin. Aysal snejderi drogbayi aldi kenarda oturdun sadece, kupalar gelmezse ayip olurdu zaten... Şimdi kendi kadronu kurmaya calistin team chemistry 0 cohesion 0 helal bravo👏👏 tudor bizdeyken medyada adami kovdurttun cikip adama destek olmadin o da Galatasaray icin orda savasmiyor muydu? Hazirci terim isin bitti artık :mad:

Yalnız istatistik olayını da gerçekleştiren Tudor ve Terim büyük oranda da Terim kendi istatistiği bozulmuş oldu. Bu nokta özelinden hocaya tepkiler geliştirmek pek doğru olmayacaktır. Onun dışında katılıyorum. Fatih Terim ama FFP ama başka sebepler bu sezon kariyerinde ikinci kez planlama zaafiyeti yaşamıştır.

Ortada istifa etmesini gerektirecek bir şey yok.
Ani tepkiler, sinirlenmeler ile bende kendisine kızıyorum.
Eleştiriyorum. ancak gitti mi yerine kim gelecek???

ya hocanın yaptıgı hatalaı eleştirin tamam da ,dünkü yenilginin hocayla ne alakası var?10 tane adam sakat,buna ragmen iyi mücadele ve zaman zaman oynanan iyi bi oyun vardı.lemina cok iyi oynarken o pas hatasını hoca mı yaptı?ya kademeye girmeyen fatih hoca mıydı golde?şımarık veletler gibisiniz.fatih hocadan iyi oldugunu düşündüğünüz ve takımı sampiyon yapacagına inandıgınız kim varsa getirin de görelim : )

mariano mariano,e şener sakat.altyapıda da şu an sagbekte oynayabilecek berk akdemir var ama hazır mı bilinmez.diger ikisi de 16 yasında cocuklar,3-5-2 gibi bi sistemde yabana atılmalı diyosanız cok biliyosunuz derim.o işler öyle kolay degil.emre mor dedik,dün oyuna girdi,saçmaladı.emre tesdemir de oynuyo işte ama dün sakatlandı yine.

Bu olaya artık yonetim el koymalı.

FT yi çagırıp, "hoca ne oluyor bu takıma bir anlat hele" demeli.. "Ayrıca sen surekli Ocak ayı deyip duruyorsun, gecen sene de Ocak demiştin, Hsziran demiştin. . Neden surekli her seyi transferlere baglıyorsun, sen bostan korkuluğu musun?" demeli..

Boyle bir yonetim FT den korkmayan yonetimdir. O da bizde yok maalesef..

Bu olaya artık yonetim el koymalı.

FT yi çagırıp, "hoca ne oluyor bu takıma bir anlat hele" demeli.. "Ayrıca sen surekli Ocak ayı deyip duruyorsun, gecen sene de Ocak demiştin, Hsziran demiştin. . Neden surekli her seyi transferlere baglıyorsun, sen bostan korkuluğu musun?" demeli..

Boyle bir yonetim FT den korkmayan yonetimdir. O da bizde yok maalesef..
Baskan farkinda mi bilmiyorum ama ocak diye diye yönetimin dibini oyuyor ayiktirayim. Ftor bilmiyor mu ocakta transfer yapılamayacağını? Bal gibi biliyor. Bu açıklamalarla kendisini bir sekilde ocağa kadar atmayı planlarken bir yandan da ocaktan sonraki maclarda alinacak.kotu sonuclar neticesinde "transfer istedik olmadı/yapılamadı cart curt" diyerek yonetimi taraftarın önüne atmayı planlıyor. Yönetimden bir kişi de cikip "Hoca yirmi tane transfer yaptık, ekim ayında hala ne transferinden bahsediyorsun?" diyemiyorsa olacakları hakediyorlardir gerci. Tencere kapak sezon sonunda hepsi beraber gidecekler.

Bu kadar nankör insanin bir araya toplanmis olmasi cok acayip. Bu adam neler neler kazandirmis. Bu da ben dahil herkese ders olsun. Ne yaparsan yap neyi basarirsan basar insanlar nankördür kötüdür kıskançtır asagilayicidir.
Bu ders icin galatasaray taraftarina tesekkurler

Ortada istifa etmesini gerektirecek bir şey yok.
Ani tepkiler, sinirlenmeler ile bende kendisine kızıyorum.
Eleştiriyorum. ancak gitti mi yerine kim gelecek???
Kulüp Terim'den ibaret değil. Evet en başarılı hoca kendisi, evet kendini her türlü ispat etmiş biri ama burası da Çemişgezekspor değil. Biri illa ki bulunur, biri illa ki gelir. İş ki hocayla bir kez daha kötü ayrılmayalım.

bence şampiyon olması ya da olmaması sorun değil. Çok düşük bütçeli takımlarla daha iyi iş yapabiliyor bunun örneğini daha önce çok kez gördük.
kadroya harcanan para arttıkça Terim'in başarısı düşme eğilimi gösterebiliyor.

Bu sezon sıradan bir kadroyla şampiyon olamasa kimse bir şey demezdi. Zaten çok da eleştirecek bir malzeme vermiş olmayacaktı.

Şimdi burda eleştiri yapılmazsa sıkıntı, yönetime de yapılmalı. Kaliteli eleştiriler gelişime yol açar. Bu adamlar toptan bu kadar parayı harcadı ama şuana dek başarısızlar, görünüşe göre de başarısız olacağız. ŞL'de de çok başarısız bir durumdayız. Gruptan çıkmak zaten zordu ama olur da 3. olursak ve bir tur da AL'de atlarsak ben avrupada başarı sayarım bu takımla.

bu takımın maaş bütçesi ne kadardır tam elimde bir rakam yok. Ama 40-50 milyon euro arasında olması muhtemel. Bu kadar para ödeyen takımın bu durumda olmaması gerek. Bu parayı harcayan, başkandan, kimler için harcanacağını yönlendiren teknik ekibin tamamı, ft, yardımcıları ve scoutlar bile başarısızlığın hesabını vermeli. Biz zengin kulüp değiliz. bu paralar önemli paralar. 20-25 milyon euro maaş ödesek şampiyon olmasak, seneye artık deriz. Bu senenin affı olmamalı

ya hocanın yaptıgı hatalaı eleştirin tamam da ,dünkü yenilginin hocayla ne alakası var?10 tane adam sakat,buna ragmen iyi mücadele ve zaman zaman oynanan iyi bi oyun vardı.lemina cok iyi oynarken o pas hatasını hoca mı yaptı?ya kademeye girmeyen fatih hoca mıydı golde?şımarık veletler gibisiniz.fatih hocadan iyi oldugunu düşündüğünüz ve takımı sampiyon yapacagına inandıgınız kim varsa getirin de görelim : )

mariano mariano,e şener sakat.altyapıda da şu an sagbekte oynayabilecek berk akdemir var ama hazır mı bilinmez.diger ikisi de 16 yasında cocuklar,3-5-2 gibi bi sistemde yabana atılmalı diyosanız cok biliyosunuz derim.o işler öyle kolay degil.emre mor dedik,dün oyuna girdi,saçmaladı.emre tesdemir de oynuyo işte ama dün sakatlandı yine.

Heeeeeaaaaaaaa

Israrla sezon sonuna kadar kalmasını savunuyorum. Kalsın ki iyice bir rezil rüsva olalım. Olalım da şu adam silinip gitsin futbol sahnesinden artık. Tüpçü 4 milyonu verince koşa koşa kaçtı. Neyse ki şimdi buna 5 kuruş verecek kimse yok. Bomba kendi kucağında patlayacak bu sefer. Futboldan anlamadığını herkes idrak edecek inşallah.

Bu nasıl laf ?

Fatih terimi futbol sahnesinden kralı bile silemez.Bu nasıl bir nefret ve kin ? Sanki bahsettiğin adam Aziz yıldırım veya Ali koç.

Galatasaray'ın başında teknik direktör olarak geçirdiği 12.sezonu. Ama sorsan 9 da 8 yaptı diyorlar. Kendisi de öyle diyor. Diğer 3 sezon buhar olup uçmuş. Birinde lig bitimine 7 hafta kala 6.sırada ve 19 puan gerideyken istifa edip gitmiş. Diğerinde de şampiyon olamayacağını erkenden anlayıp kendini kovdurmuş. Bu sezon da olur da koptuğunu hissederse anında kovdurur kendini. Zaten altyapıyı da hazırladı, o yüzden zor olmaz. Bu durumda yine 9'da 8 olarak konuşulmaya devam eder. Ha önemli mi, elbette değil. Ama o olunca hep şampiyon oluyoruz gibi bir şey de söz konusu değil.

Eyvallah en başarılı hocadır, tarihimize altın harflerle ismi yazılmıştır. Bu kadar başarıyı başka hocanın da kazanacağını sanmıyorum.

Ama artık kendisiyle de gerçekten olmuyor. Başakşehir maçı meselesi değil bu. Son gelişinden bu yana 3 sene geçti, Avrupa'da yenilmediğimiz maç sayısı 3.. Bakın dikkat çekerim, yenilmediğimiz dedim. Yenilmek de bir yana, Prandelli döneminden hallice gösterilen performanslar var.

Akıl alır gibi değil, Benfica, Porto, Schalke, Lokomotiv, Brugge.. Yani oynadığın rakiplerin çoğu bu. Hocaları senin aldığın maaşın yarısını almıyor. O takımların maaş bütçeleri bile bizim yarımız etmiyor. Ama her nasılsa her fırsatta ağlayıp zırlayan Terim oluyor.

Velhasıl bu takımın maçını izlemek, bırak taraftarı, herhangi bir futbolsevere eziyet hale geldi. Zaten sezonu kendi kişisel kavgaları ile açtı, ardından futbolcuların da ağzına etti. Şu saatten sonra kadrodaki hangi oyuncu kendisine saygı duyup sahada mücadele eder? Bırak sahada topçu olmayı, devlet kurumunda memur olsan, seni kötüleyen aşağılayan müdürün gidene kadar kılını kıpırdatmazsın. Çok net şekilde bu sezondan kaçmanın yollarını arıyor, herhangi bir şeyi düzeltme veya kendini yenileme çabası yok, yönetim ve futbolcularla da mesafesi günden güne artıyor. Mühim olan 9'da 8 yapan Terim olarak kalmak. Yaş olmuş 66, almış 20 tane kupa, bu saatten sonra zaten Galatasaray batsa bir tarafında olmaz. Her şekilde alacağını almış, artık tek derdi kendi şanı yürüsün, gerisi teferruat.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt