Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya millet alt yapıdan 5 tane oyuncuyla oynuyor o adm çıkıp ağlasa hakki. Bakin 1 sene önce toplam kadro 17 kisiyken sakatlik vs derken forvetin bile yokken kimse laf etmedi kadro dedi.
El insaf kardeşim
Seri
Lemina
Belhanda
Nonzi
Feghouli
Jimmy
Adem
Babel

Bu heriflerin hepsi gecen sene takımlarında oynamış oyuncular.
Anrone-falcao-luyindama konusunda elestirmiyorum çünkü sakatlık futbolun parçası ama gecen sene oynamış adamların bu seneye gelip sivil sivamasinda hocanın ne sucu var diyen olursa kalbini kırasım geliyor.

Bu futbolda en büyük örneğin emre b'dir bu adam fenerdeyken sakatlıklarla boğuşuyordu 34 yasında futbolu bırakacak diyorlardı. Bugün 39 yasında turkiydeki orta sahalar içerisinde ilk 5e girer mi ? Girer. Kimse laga luga etmesin kardeşim at sahibine gore kisner dediğimizde üzerinize gelmeyi biliyorsunuz.

Bu takimin bek sorunu gecen sene nisan ayında belliydi sol Bekin zaten ciger sönmüştü geçen seneye kotu başlamasının sebebi neydi milli takımla yazın geçirdiği sure bu sene bir benzeri yaşandı mi? Yaşandı bir suru kişi ayni sorunlar yasayacagimizi burada söyledi, bekler yenilenmelidir dedi.
Bu takimin en büyük silahı hızlı giden oyunculardı. Ulan Beşiktaş bile gitti hızlı kanat aldı biz ne yaptık biz babeli aldık.
Yönetime falan bok atmasını kimse yönetim bu takımı oynatmayacak.
Hoca çıkar benim oyun stilim bu der. 5 senedir oyuncu izleyen ekibimiz var güya sorsan ilk yari sonuna kadar sesleri çıkmayıp mayis ayında biz onyekuruyu izliyorduk diye ovunebiliyorlar. Ne oldu bu ekibin çalışması dünyada babel dışında ücretsiz kanat oyuncusu bulamadılar mi?

Ulan boufal'i geçen sene besiktasa teklif ettiler sonra gidip celtaya verdiler akıp giden adam istersen alamaz miydin.

İşlerine geldi mi ocak-temmuz işlerine gelmedi mi bu takimi yönetim kurdu. Hoca istemedi ki istemediği adamlara verilen paralar senelik 500bin euro olsa eyvallah ulan 6 milyon euro veriyorsun taraftarın aciklamaya bak hoca istememişti.
Küllah vereyim oraya anlatın bence

##Hemen bir portekizli hoca##

Futbol oynamıyoruz ama fütursuzca eleştiri alıyor ya hoca diyecek bir şey yok.
Hoca geçmişine para yatırmayacağız dedi diye senin de geçmişine bakıyorlar diyorlar
Son 2 sezonun şampiyonu zaten Fatih Terim değil geçin bu işleri
İyice hepiniz kap*talist hayatın köpeği olmuşsunuz.
Galatasaray başarılı olduğunda forumda sallayanları başarısızken görmüyoruz delikanlı olun biraz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün aksam yarattığı rezil takıma nazaran iyi oynadık ama o da yetmedi. Neyse uzun uzadıya konuşmayacağım aynı lafları ama eleştirenleri eleştirmek çok komik bir eylem. Pas hatasını hoca mı yaptı sorusunun amacı nedir mesela? O zaman 30 m gol atarken veya oyuncu bireysel becerisi ile gol atarken hocalar mı vuruyor topa bu kadar da körü körüne savunmak yersiz. Biraz oluruna bırakın şu dönemde eleştirilmemesi anormal olurdu zaten ne bekliyorsunuz insanlardan yenildik ama neyse ya daha önce 8 kere şampiyon olduk hoca ile oyna devam her şey çok güzel mi?

Hoca geçmişine para yatırmayacağız dedi diye senin de geçmişine bakıyorlar diyorlar
Galatasaray başarılı olduğunda forumda sallayanları başarısızken görmüyoruz delikanlı olun biraz

reis emekçi hocamız 20 milyon tl karşılığında çalışıyor buna ne diyeceğiz

kapitalizmin yakasından düş

Hocanin yanlislari var tabii ama bu sene ligde 15. olsak dahi devam edilmeli.

Sene basinda iyi kadro kurulmadi. Hocanin kiralanan cogu oyuncuyu istemedigi ancak satabildigin kadar al cezasi nedeniyle razi olmak zorunda kaldigini dusunuyorum.

Galatasaray'ın başında teknik direktör olarak geçirdiği 12.sezonu. Ama sorsan 9 da 8 yaptı diyorlar. Kendisi de öyle diyor. Diğer 3 sezon buhar olup uçmuş. Birinde lig bitimine 7 hafta kala 6.sırada ve 19 puan gerideyken istifa edip gitmiş. Diğerinde de şampiyon olamayacağını erkenden anlayıp kendini kovdurmuş. Bu sezon da olur da koptuğunu hissederse anında kovdurur kendini. Zaten altyapıyı da hazırladı, o yüzden zor olmaz. Bu durumda yine 9'da 8 olarak konuşulmaya devam eder. Ha önemli mi, elbette değil. Ama o olunca hep şampiyon oluyoruz gibi bir şey de söz konusu değil.

Eyvallah en başarılı hocadır, tarihimize altın harflerle ismi yazılmıştır. Bu kadar başarıyı başka hocanın da kazanacağını sanmıyorum.

Ama artık kendisiyle de gerçekten olmuyor. Başakşehir maçı meselesi değil bu. Son gelişinden bu yana 3 sene geçti, Avrupa'da yenilmediğimiz maç sayısı 3.. Bakın dikkat çekerim, yenilmediğimiz dedim. Yenilmek de bir yana, Prandelli döneminden hallice gösterilen performanslar var.

Akıl alır gibi değil, Benfica, Porto, Schalke, Lokomotiv, Brugge.. Yani oynadığın rakiplerin çoğu bu. Hocaları senin aldığın maaşın yarısını almıyor. O takımların maaş bütçeleri bile bizim yarımız etmiyor. Ama her nasılsa her fırsatta ağlayıp zırlayan Terim oluyor.

Velhasıl bu takımın maçını izlemek, bırak taraftarı, herhangi bir futbolsevere eziyet hale geldi. Zaten sezonu kendi kişisel kavgaları ile açtı, ardından futbolcuların da ağzına etti. Şu saatten sonra kadrodaki hangi oyuncu kendisine saygı duyup sahada mücadele eder? Bırak sahada topçu olmayı, devlet kurumunda memur olsan, seni kötüleyen aşağılayan müdürün gidene kadar kılını kıpırdatmazsın. Çok net şekilde bu sezondan kaçmanın yollarını arıyor, herhangi bir şeyi düzeltme veya kendini yenileme çabası yok, yönetim ve futbolcularla da mesafesi günden güne artıyor. Mühim olan 9'da 8 yapan Terim olarak kalmak. Yaş olmuş 66, almış 20 tane kupa, bu saatten sonra zaten Galatasaray batsa bir tarafında olmaz. Her şekilde alacağını almış, artık tek derdi kendi şanı yürüsün, gerisi teferruat.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeş her sene Galatasaray mı şampiyon olsun öyle bir takım var mı dünyada? Her sene kupa mı alsın fatih Terim öyle bir hoca var mı peki? Ferguson senelerce kupa alamadı size kalsa onu da yersiniz

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1574515053861.webp

Ben FTnin şampiyon olduğu gün gitmesi gerektiğini söyledim. Seneye şampiyon olamayacağımızın sinyallerini o kadar veriyordu ki, görmemek için kör olmak gerek. Hatta geldiği gün, takımda kaldığı sürece destek vereceğimi, ama takımı da mahvedeceğini ve büyük bir hata yaptığımızı söylemiştim. Ki ekonomiyide, takımıda mahvetti. Sürdürülemez yaşlı bir takımımız oldu ve saçma sapan bir sürü transferler yapıldı. İyi oyuncularımızı kaybettik, yerine yaşlı saçma sapan oyuncular aldık. Linnesin kadro dışı kalması saçmalığınıda yaptı bu adam.

Hocanin yanlislari var tabii ama bu sene ligde 15. olsak dahi devam edilmeli.

Sene basinda iyi kadro kurulmadi. Hocanin kiralanan cogu oyuncuyu istemedigi ancak satabildigin kadar al cezasi nedeniyle razi olmak zorunda kaldigini dusunuyorum.
Evt küme düşsek bile kalmalı demi bide şu bu oyuncuları terim istemedi diyenlere topu yönetime atanlara bayılıyorum tarihin en pasif yönetimlerinden biri terimin onayı olmadan bu kadar transfer yapcak gecin onu terim hic bir zmn transfer yapması becerememiştir her gelişinde milyonları cöpe attıran biri hala körü körüne savunun

Şampiyon olamazsak maddi durum dışında pek umrumda değil açıkçası ama bu futbol umarım değişir sezon sonuna kadar. Sezon başından beri 5 dakika bile top oynamadık.

Lütfen genç birilerini oynat bari bir heyecanımız olsun. Zaten bu adamların da yaptığı bir şey yok, asla daha kötü olmaz.

Kardeş her sene Galatasaray mı şampiyon olsun öyle bir takım var mı dünyada? Her sene kupa mı alsın fatih Terim öyle bir hoca var mı peki? Ferguson senelerce kupa alamadı size kalsa onu da yersiniz

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Her sene şampiyon olamaması sorun değil de, sorsan öyleymiş gibi anlatılıyor her yerde. O zaman ego yapmayacaksın gerçekleri söyleyeceksin. Ferguson hocalığı bıraktığında tarihin en zengin en popüler takımı olarak bıraktı Manchester'ı. Adam arkasında miras bıraktı. Öyle bir miras ki gelen geçen yiyor ama hala bitiremiyor.

Terim ise 2000 sonrasi her gelip gittiginde enkaz bırakıyor. Arkasindan gelenler bide o enkazlarla uğraşıyor. 20 tane kupa alacaksın ama her gidişinde kulüp ekonomik olarak biraz daha geriye gidecek. Efsane dediğin kendisi kadar kulübünün de geleceğini düşünmelidir. Bakalım görelim, gittiğinde çok merak ediyorum ne halde olacağız bu sefer.

Her sene şampiyon olamaması sorun değil de, sorsan öyleymiş gibi anlatılıyor her yerde. O zaman ego yapmayacaksın gerçekleri söyleyeceksin. Ferguson hocalığı bıraktığında tarihin en zengin en popüler takımı olarak bıraktı Manchester'ı. Adam arkasında miras bıraktı. Öyle bir miras ki gelen geçen yiyor ama hala bitiremiyor.

Terim ise 2000 sonrasi her gelip gittiginde enkaz bırakıyor. Arkasindan gelenler bide o enkazlarla uğraşıyor. 20 tane kupa alacaksın ama her gidişinde kulüp ekonomik olarak biraz daha geriye gidecek. Efsane dediğin kendisi kadar kulübünün de geleceğini düşünmelidir. Bakalım görelim, gittiğinde çok merak ediyorum ne halde olacağız bu sefer.

Terim 20 küsür kupa getirmiş . Bunu. Getirisi nedir . 2 snedir kar açıklıyoruz . Boşa algı yapıyorsunuz . Her başarızılıkts hoca göndericek değililz hele fatih terimin kredisi öyle yarım sezonda bitmez .

Terim 20 küsür kupa getirmiş . Bunu. Getirisi nedir . 2 snedir kar açıklıyoruz . Boşa algı yapıyorsunuz . Her başarızılıkts hoca göndericek değililz hele fatih terimin kredisi öyle yarım sezonda bitmez .

Aman ne büyük olay yav, 3 kuruş kar etmiş kulüp. 2 senedir kar açıklıyorsak sebebi FFP. Yoksa daha ne Diagne'ler Amrabat'lar görürdük. Bu kadar kupa almaya şu ligin Juventus'u olman lazım. Olamıyorsan demekki bir sıkıntı var. Merak etmeyin Galatasaray biter, Terim'in kredisi bitmez. Bunun farkına varalı çok oldu, rahat olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt