Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.5 sene takımın başında kalıp 21 oyuncusunda da verim alamayan bombok bir takım yapmışsın, tebrik ediyorum. Belhanda'yı hala kurtarıcı olarak alman, yedekte santrafor beklerken Donk'u oyuna atman, Yuto solda bir halt oynuyormuş gibi Mariano'yu oynatmayıp onun yerine alman, kendi pozisyonunda bile sallanan Emre Mor dengesizinden 9 yaratmaya çalışmanla bir haftaya daha zehir ettin. Gittiğin gün hakikaten bayram edeceğim. Galatasaray'ın senin inatlarından, egolarından, ezberlerinden, saçmalamalarından çok daha iyisine ihtiyacı var.

Hani eskiden oyuncular senden korkardı aman Fatih hoca filan ama şuan seni takan da kalmadı

inanılmaz formsuz, başka hoca olsa çoktan istifa ettirilirdi ya da görevden alınırdı

Hocayi bende cok elestirenlerdenim Ama bu maci hocasiz bile alman lazim. Beklenmedik bir yenilgi bu sene ne takimda ne hocada nede yönetimde is var komple bitigiz. Yeni bir rüzgar esmesi gerekiyor artik hoca Mi degisir yönetim mi kadro mu bilmiyorum ama bu saydiklarimdan biri degismesi lazim.

...................

yarın sabah idman kaldığı yerden devam,

download.webp

Ölene kadar Terim 9 sezonda 8 şampiyonluk yaşatmış isterse küme düşürsün TERİM

Ayrıca Avrupa ve kupa bitti yaritan kopmadık milli aralar bitti ocak transferi geliyor şartlar oluştu... Allah büyük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt