- 3 Temmuz 2012
- 139.152
- 87.688
- 5.338
Süresız olarak forum dısı bırakılmıstır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UCL gitti bence kupada gitti kaldı tek kulvar, En çok ben eleştiriyorum hala gönlümüze eskisi gibi alamadık belki ama "Adama bileklerine neşter vursun kurtulalım." diyecek kadar hadsizlik barındıranları gördükten sonra daha fazla dayanamadık..
Neden elestirmeyeyim ki. Elestirmesem ne kaybederim, elestirsem ne kazanirim itibarım mı artar.hocayı eleştirmemek için garibanj etkisiz adamları eleştiriyorsunuz artık
o ekibi kuran da terim bu arada
ayrıca kulüpte terimden habersiz başkan bile tuvalate gidemiyor gariban bir scout mu yapıyor transferleri
backhandin tek el mi çift el mi rtasDün sıkı Galatasaraylı tenis arkadaşımla sohbet ettik kortta. Kombinesi var, oğluyla birlikte her maça gider. Çok öfkeli; Neymiş? bu transferleri her kim yaptıysa kulüpten ilişiği kesilsinmiş!..
Yahu dedim, Başkanın kadroyla ve transferlerle pek bir ilgisi yok; transfer işlerine aklı yettiğince Abdürrahim Albayrak bakıyor ki onun için Allah 1, Fatih Terim 2...FT den onay almadan herhangi bir transfer yapmayı aklından bile geçirmeyeceğini bilmiyor musun?..Afalladı, kem küm etti; FT e toz kondurmayanlardandır...
Yapılan transferler tam isabet olsa ve takım coşsa, ''FT şöyle futbol üstadıdır, oyuncudan verim almayı, yıldızları yönetmeyi böyle bilir vs vs''...Takım kötü gidince; ezbere ''FFP, yönetim istediği oyuncuları almadı vs vs''...Çocukça bulduğum bir döngü...Ki çok isteyip de FFP ve kulübünün yüksek fiyat çekmesiyle alınamadığı için hayıflandığı futbolcu da Tetteh diye ağır kazmanın biri idi yani...
1HBH; Wawrinka-Federer hybrid style!backhandin tek el mi çift el mi rtas
süperr1HBH; Wawrinka-Federer hybrid style!![]()
![]()
evladı?21 Aralık ' Nerede kalmıştık?.. ' tiviti yildonumunde kovulacaktir
Gelecek hodjaya baglievladı?
@Ahmet Şimşek @Aydın Aslan Makosenleri giydik tekrardan hocamızın yanındayız batacaksak beraber batalım!!1
Yeni bahaneler üretebilmek için zaman kazamaya çalışıyor.Transferler hocamın istekleri doğrultusunda olmuyorsa ocak ayında ne yapabilir ki sürekli ocak diyor ilginç bir durum
Terim acilen gönderilip Nzonzi kadroya geri alınmalı, yalvar yakar antrenmana çıkarılmalı poh pohlanmalı karı kız ne istiyorsa sağlanmalıdır. Bir de beğeneceği düzende taktik antrenmanlar falan yaptıracak tercihen alman hocayla anlaşılmalı*. Ama imza atılmadan önce futbolcular potansiyel hocaları mülakata almalı ki onları çalıştıracak kadar kalifiye mi emin olunsun.
Sneijder, Drogba, Taffarel, Popescu, Rui Costa, Gattuso, Shevchenko, Melo, Muslera vs zaten Nzonzi seviyesinde adamlar değiller taktik bilgileri falan zayıf dolayıyla onlar örnek alınamaz. Kendisine saygıda asla kusur etmeyen Hagi mi? 90larda kalmış bir adam işte, çok takılmayalım.
*ilgili kısım AAK'nin de istediği olsun diye eklenmiştir. Herkesin gönlünü hoş ediyoruz, renktaşımızı neden atlayalım?