Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık benim bile güvenim kalmadı Fatih Terim'e yani Fatih Hoca halleder bu durumun içinden çıkarız diyemiyorum. Aslında 2 senedir gösterdiğimiz performans bunun sinyallerini veriyordu ama kazanıp şampiyon olduğumuz için kimse sesini çıkartmıyordu

Fatih Terim'i Fatih Terim yapan o hırsı kazanma arzusu kalmamış artık her şeye bir bahanesi var Psg&Real çok büyük bütçeli takımlar oluyor Brugge kendi evimizde son anda puan veriyoruz çok eksiğimiz var oluyor ligde her maç son dakika puan bırakıyoruz şöyle oldu böyle oldu tüm suç benim diyor ama bir kere de çıkıp biz sorunlara şöyle çözüm bulacağız kazanacağız demiyor eski Fatih Terim olsa bu haldeki Galatasaray'ı ilk başta kendisi kabullenmezdi

İşte demek istediğim bu Fatih Terim bu durumu kabullenmiş ...

Sadece futbolcular değil, maalesef hocamız da dünyanın başka hiçbir yerinde kazanamayacağı paraları Galatasaray'da kazanıyor. Eskiden CV'sinin hatrına göze çok gelmiyordu da şu son 2.5 yılda oynattığı oyunla artık o CV bile yetmemeye başladı. Yılda yardımcılarıyla birlikte 5 milyona filan patlayıp şundan 5 gömlek iyi top oynatacak milyonlarca teknik kadro vardır dünyada. Demek ki herkes böyle overpaid olunca bir süre sonra da gamsız bir doygunluk ve tekdüzelik baş gösteriyor.

PSG karşısında kalite farkından ziyade , bizim takımda taktik özürü vardı. yani sakat bir taktikle , işleyen bir sisteme karşı mücadele verdi sinyor terim.

Fatih Terim fan boyu olaraktan katılıyorum hepsine.
Hoca eskisi gibi olsa bu takım böyle olmazdı, bunu da herkes bal gibi biliyor.

Ama buna sebep olan ne? Bir insanın karakterinin 60'ından sonra değişmesine ne sebep oluyor?

tek adamlık

bütün tek adamlarda olan sendromlar

Bebegim son maclarda konsantren sıfır,anladık takım manyak dolu ama sen neden odaklanamiyor,inat edip belhandayi hala sahaya sürüyorsun?adam zaten gidecek hayatım.ne geregi var ?neden 2013te bucaspor baskanindan sözünü aldığın ve çok istediğin taylani yok sayiyosun

Belki de tarihin en kötü Galatasaray performanslarından birisi ama lige bir bakıyorum da Sivas hariç hiçbiri bizden daha iyi durumda değil ki hani her şey bir kenara da Ankaragücü-Malatya ve Konya maçlarında son saniye gol yiyerek 6 puan bıraktık sahada Şampiyonlar liginde Brugge son dakika golüyle şansımızı tükettik sadece son dakika gol yemeye engel olsak bugün Sivas'ın ardından 2. sıraya oturmuş Avrupa da yolumuza devam ediyor olurduk

Şu en kötü halimizle bile biraz şans yanımızda olsa yine kötü durumda olmayacaktık

hocaya şarlatan diyenler var neden ceza verilmiyor böylelerine ,dingonun ahırımı burası bazılarında nasıl kuyruk acısı varsa kinlerini kusarken agzından cıkanları duymuyor kulakları

FATİH TERİM v BELHANDA

"Sahanın en iyisi yuhalanıyor"

Hocamin dediklerini yazmisim habersiz, bu maç ozelinde dogru konustu
Hocam... 😍
IMG_20191215_171053.webp

Bir tarafta kendi kendine efsane yaratmaya çalışan Fenerbahçe, diğer tarafta ligde 3 sene oynamasa kimsenin aklına gelmeyecek Beşiktaş... Hoca çok formsuz, rezalet futbol oynuyoruz kabul ama Galatasaray’ın Galatasaraylıdan başka dostu yok. En büyük yaşayan Galatasaraylı Fatih Terim’e sahip çıkalım, eleştiriyi yakışan şekilde yapalım.

eleştiriyi yakışan şekilde yapıyorum

hoca seneye umarım galatasarayda olmazsın

uayı da yanında götürürsün

iyi geceler

Futbol basittir. BJK-Malatya macini cözen kanat oyuncusu Bifouma.

Fener'i Sivas'ta yamultan Emre ve Fernando, ikisi de kanat oyuncusu.

Ankaragücü'nde bize gol atan adamlar orjinal mevkisi kanat olmasa da o mac icin kanat oynayan isimler.

Gazisehir bugün Kayseri'ye 3 atti. Golü atanlardan biri Güray, sol kanat oyuncusu. Penaltiyi alan Kenan Özer sag kanat oyuncusu. Diger asisti yapan oyuncu Pawlowski forvete gecse de orjinal mevkisi kanat.

Senin kanatlar ne yapiyor hoca? Kac mac aldirdilar? Kac mac gol attilar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt