Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyide kardesim fatih Terim inat etmeseydi hatalarina bugun 7,10 puanimiz daha olurdu. Basaksehiri katarsaniz butun maclarda ezildi, bir tane gol bile atamadi. Avrupada tarihimizin en korkulu gerilimli yilini gecirdik, her gun dua ettik besiktasin rekorunu kirmaylim diye. Antremandan sonra donercilik yapan futbolcu toplumuna sahip Tuzlaspora kendi evimizde 90dk ezildik. Karambol, carpma ve penalti disinda bir tane organize golumuz yok. Belhanda her mac ortalama 12 pas hatasiyla oynuyor, buna destek vermesi normalmi? Linnes nekadar yildiz bir topcu olmasada kadrodaki 7 bekten daha iyi, o nasil bir planlamaki Linnes son gun 6 ay Mac yapmayacak duruma getiriyorsunuz. Son 12 saat icinde trabzona falan satmaya calistiniz.. Tudorun kadrosu benim degil diye 2 yilda kendisine 30tane oyuncu alindi, simdi satacak oyuncu kalmadi sayesinde, para edecek 1 tane dogru duzgun oyuncu yok bizde. Atalay gibi gencler varken selcukla israr etmek nedir?

Bugun ali koc ve digerleri ile polemigi olmazsaydi ve fb bugun lider olsaydi baska seyler konusulurdu Terim hakkinda.

Dusunun ostersund yenilgisinden sonra tudoru basin toplatisinda linc ettiler.

Sezon basi bahanelerini yazsam, kitap olur. Okadar cok hatasi varki, halen Terim diyenleri anlayamiyorum.

Ben Size bir pizza yapacam, malzemesinden tut firinina kadar butun malzemelerim var. Size yanik bir pizza getiriyorum, ustune pizzaya peynir eklemeyi unutuyorum ve israrla ayni hatayi yapiyorum ve sucu pizzaya atsam suclu pizzami oluyor beceriksizlik mi suclu oluyor?

Birakin bu bahaneleri kardesim, Galatasaray 30 yil sonrada olacak ve hep geriyemi bakacak? Unutmayin Galatasaray bir anadolu takimi degilki yine sampiyon olmamasi. Turkiyenin acik ara herseyiyle en buyuk futbol klubu.

Hocam tam bırak git diyecek kıvama gelmiştim ki ali koç yine yaptı yapacağını. Seni bu çakallara yedirmeyeceğiz

Belki de tarihin en kötü Galatasaray performanslarından birisi ama lige bir bakıyorum da Sivas hariç hiçbiri bizden daha iyi durumda değil ki hani her şey bir kenara da Ankaragücü-Malatya ve Konya maçlarında son saniye gol yiyerek 6 puan bıraktık sahada Şampiyonlar liginde Brugge son dakika golüyle şansımızı tükettik sadece son dakika gol yemeye engel olsak bugün Sivas'ın ardından 2. sıraya oturmuş Avrupa da yolumuza devam ediyor olurduk

Şu en kötü halimizle bile biraz şans yanımızda olsa yine kötü durumda olmayacaktık
Trabzon ve Basak yarin kazandiktan sonra belli olur yine. Bu ikili wn büyük aday bu sene

Rzouki says: "Ancelotti is not like someone like Inter manager Antonio Conte or others because he lets you think by yourself and win it by yourself all the time. He is not on the training ground saying 'this is what I need you to do'.
"He is the kind of man who in the big moments hopes you have enough instructions to think for your own self without having to refer to him or anything else. It is about growing your own understanding and being a leader who can take the game by the scruff of the neck.

Hocayin tarifi gibi

Rzouki says: "Ancelotti is not like someone like Inter manager Antonio Conte or others because he lets you think by yourself and win it by yourself all the time. He is not on the training ground saying 'this is what I need you to do'.
"He is the kind of man who in the big moments hopes you have enough instructions to think for your own self without having to refer to him or anything else. It is about growing your own understanding and being a leader who can take the game by the scruff of the neck.

Hocayin tarifi gibi
Hic olmazsa topun ne oldugunu ve oyunun amacini anlatsin yaw

Ah hoca eski Fatih Terim olsan şu durumda kesin şampiyon oluruzda işte inşallah düzelirsin

Besiktas, Fenerbahce hepsi Kötü Futbol oynuyor, Basaksehir e fark pek yok.

Sivasspor 2. Yari düsüse gececek, Mert ve Emreyi satcaklar ;)

Yani Sampiyonluk sansimiz var.
Allah Askina madem gitmiyorsun ozaman Sampiyon yap ve ben artik ayriliyorum de.

Cünkü Sampiyon olupda birdaha böyle Rezil bir CL görmek istemiyorum!

Ali koc bızım taraftarı gazlıyor ftyı kovmasınlar dıye gercekten hayret verici!!

0001530_balli-baba-ozel-karisim-macun_1500.jpeg

Fenerin 8jknin taraftarından başkanına hocasına kadar gitmesi için can attığı hocamız Galatasaray'dan filan değil herifler fatih terimden korkuyorlar yalı çocuğu sırf bu yüzden saldırıyor ezik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt