- 27 Ocak 2010
- 59.377
- 30.985
- 3.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahah ondan başkası olamaz buüstad şuan duygularımı tarif edemiyorum. üstte verilen videoklip yorumlarını okuyordum ve ilginç bi tesadüf ile karşılaştım
sen değilsin değil mi? @Üstad
Ekli dosyayı görüntüle 67511
Ahah ondan başkası olamaz bu
Abi KV fanı olarak Cim Bom Vadisi ismini kullanabileceğini dusunmeliydim!üzüleceksiniz ama
video benim bilader siz neyi tartışıyonuz? Liboş tabirini zihinlerimize çivi gibi çaktı adam bende defaatle kullanıyorum.
Yok ben değilim ama 2017 güzünden beri her galatasaray platformunda yaza yaza artık çevremde etkilerimi görüyorumüstad şuan duygularımı tarif edemiyorum. üstte verilen videoklip yorumlarını okuyordum ve ilginç bi tesadüf ile karşılaştım
sen değilsin değil mi? @Üstad
Ekli dosyayı görüntüle 67511
Şimdi fark ettim senmişsin üstat bak ne yazmışım gözlerinden öptümüzüleceksiniz ama
video benim bilader siz neyi tartışıyonuz? Liboş tabirini zihinlerimize çivi gibi çaktı adam bende defaatle kullanıyorum.
önce bir dur düşün beni de sal yavAhah ondan başkası olamaz bu
7-0 kazanacazumarim baskan pusuda bekliyordur bu aksam. kotu sonuc = bye bye artik.
şampiyonluk gelsinde şunlarıda eleyek yav daha sonra illa elenceksek erzurum merzurum bişeyler bulur elenırız geneinşallah eleneceğiz ve 23.şampiyonluk gelecek
Terimci olman beni sevindiriyorFatih terim büyük taştır altında kalırsınız dostlar söyleyim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
by FtTerimci olman beni sevindiriyor
Fatih terim büyük taştır altında kalırsınız dostlar söyleyim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstad sen necisin?
Üstad sen necisin?