Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kupa işini bu kadar büyütme bence. Bundan sonra yine yedeklerle oynarız olur biter. Ama bu Tuzla'ya bir ders gerekliydi. Pes edip bırakmak da bize yakışmaz bunu en iyi senin bilmen lazım ortaya attığın strateji manasız ve yanlış üstad.

hatırlarsanız ilk maçtan sonra bu gökhan bir takım paylaşımlar v.s yapıp tüm Galatasaray'lıların canını sıkmak istemişti. Bizde bu hırboya ifrit olmuştuk. Şimdi de dayak yedim diye ağlıyor oldu sen bizi hedef alacaksın biz bir cevap vermeyeceğiz yok ya iddiasına göre uslu durmadığı için hocanın ekibinden biri kafayı indirmiş buna.

Hocam yine intikamımızı yerde bırakmadı.
Gökhan erkek değil ki ona nonoş iması yapmak yeterli zira karısı travesti böyle tekerlekleri ciddiye alarak sezon stratejisi yapılmaz ki üstat

Gökhan erkek değil ki ona nonoş iması yapmak yeterli zira karısı travesti böyle tekerlekleri ciddiye alarak sezon stratejisi yapılmaz ki üstat

sezon stratejisi kupadan elenmek mi kupanın takvimde yaratacağı sıkışıklık nedir yahu uzatma bence haksızsın bu konu özelinde renktaş.

sezon stratejisi kupadan elenmek mi kupanın takvimde yaratacağı sıkışıklık nedir yahu uzatma bence haksızsın bu konu özelinde renktaş.
Yok işler değişti şampiyonlar liginde taraftar büyük beklentiye girdi sorsan ligimiz rezil ama ne bekleniyordu anlamadım allahtan sonuncu olduk uefaya gitmedik biraz oradan yırttık ama bu kadar yıpranmışken 19'dan geriye saymak varken 6-7 maç daha araya koymanın manası yok

Yok işler değişti şampiyonlar liginde taraftar büyük beklentiye girdi sorsan ligimiz rezil ama ne bekleniyordu anlamadım allahtan sonuncu olduk uefaya gitmedik biraz oradan yırttık ama bu kadar yıpranmışken 19'dan geriye saymak varken 6-7 maç daha araya koymanın manası yok

Ya yanlış bakıyorsun. Şuradan da bak kupa sana rotasyon fırsatı veriyor ligde oynatamadığın ama hazır tutman gereken adamları kupada kullanabilirsin. Gel sen beni dinle ;)

Hocam yine mest ettin bizi seviyoruz bırakmayız GS düşmanlarına hadlerini bildirme zamanı

yani sabahtan akşama eleştiriyorum ama şöyle puştları görünce destek oluyorum mecburen
hoca allah aşkına bu takıma top oynat. transferde karavana atma. evlatçılık yapma. senin gördüğün desteği dünyada kimse görmez gençleri oynatmaktan çekinme.

yap şunları artık hikayenin sonu kekremsi bir tatla bitmesin

Bir kivilcim gerekiyordu

Tekrar takim olduk,sampiyonluk yakin mesaleyi yakin
ankaragücü maçında film kopmuşta ama
ertesi gün gelen sonuçlarla haftayı 1 puan karla kapatmamız
şimdi de bu
göztepeyi de yenersek işte o zaman bizden korksunlar

ankaragücü maçında film kopmuşta ama
ertesi gün gelen sonuçlarla haftayı 1 puan karla kapatmamız
şimdi de bu
göztepeyi de yenersek işte o zaman bizden korksunlar

Göztepe maci iste dedigin gibi cok kritik

Hani Fatih hoca’nin bir sözü vardir ya organize Ama amatör kötülük diye,bugun Hoca 7 den 70’e herkese gösterdi bu isin nasil olacagini

Sana gıt dıyemem ama kal demekte gelmıyor ıcımden

Ankaragücü maçından sonra olan olaylardan baya hoşnutum. Bizim takımın kendine gelmesi için iyi oldu. Ayrıca hocanında kimlerin diline düşüceğini öğrenmiş oldu, hepsine sezon sonu koyup gereken dersi verecektir. Bu tarz ortamları hocam hep lehimize çevirir umarın gene aynısını yapar.

Kaos kimliğimiz, gücümüz olmuş bunu kaşıyanlara sene sonu koymamız farz olmuş.

dedigine yaptigina COK AMA COK dikkat etmesi gerek. Inanilmaz provoke ediyorlar adami. Ceza yedirme derdinde k.oc ve parali köpekleri

yani sabahtan akşama eleştiriyorum ama şöyle puştları görünce destek oluyorum mecburen
hoca allah aşkına bu takıma top oynat. transferde karavana atma. evlatçılık yapma. senin gördüğün desteği dünyada kimse görmez gençleri oynatmaktan çekinme.

yap şunları artık hikayenin sonu kekremsi bir tatla bitmesin
Hislerime tercüman bir post tebrik ederim umarım herşey iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt