Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Hocanın mümkün mertebe sakin kalması lazım. Bıraksın kendisinin yapacağı açıklamaları yönetim yapsın onlar ceza alsın. Ama kendisinin artık ceza almaması lazım. Evet şampiyonluk yarışında biraz engebeli bir yoldan gidiyoruz bu sene ama hala ortada biten bir şey yok. Rakipleri görüyoruz. Tek kulvarda giden Fb ile aramızda yalnızca 1 puan fark var. 2. ile aramızda 3 puan fark var. Geçen sezon gördük son haftalarda Başak'ın ayakları titredi 8 puanlık fark kapandı.
Kendisine destek veriyoruz. Zaten destek olmasaydı çoktan gönderilmişti bu başarısız sonuçlardan sonra. Ama kendisinin de toparlanması lazım. Eski Terim değil çünkü. Umarım devre arasında taze kanlarla iyi bir takım kuracağız, Fatih hoca da biraz kafa olarak dinlenir, nerede yanlış yaptım diye düşünür.
Kendisine destek veriyoruz. Zaten destek olmasaydı çoktan gönderilmişti bu başarısız sonuçlardan sonra. Ama kendisinin de toparlanması lazım. Eski Terim değil çünkü. Umarım devre arasında taze kanlarla iyi bir takım kuracağız, Fatih hoca da biraz kafa olarak dinlenir, nerede yanlış yaptım diye düşünür.