Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aldirdigin adamlarin hepsi cürük veya sen kadro disi biraktin.

ne hikmetse sezon öncesi muazzam alternatifli genis bir kadro durduk diyordun

Sıkıntı şurada hoca. İnsanların içindeki umudu öldürdün. Şampiyon olsak ne olur olmasak ne olur şu kadro ile. Her sene sil baştan bir kadro ve sen bırakıp gittikten sonra enkaz bir takım kalacak.

Sen olduğun sürece bu takımın geleceğini inşa etmek mümkün değil. Artık bundan eminim.

Hani formsuzluk-imkanlar tamamda ben artık Fatih Terim'in samimi olduğuna Galatasaray'ın başarısı için uğraştığına da inanmıyorum. Sahadaki futbolcuların performansı zerre umrunda değil öyle olsa hala Ömer&Selçuk&Mariano&Nagatomo&Belhanda&Babel filan forma giymezdi bu takımda

Transfer edilen futbolcular beklenen katkıyı verirse; ''Büyüksün Hocam, nasıl da nokta atışı transferler yapıyor da maximum verim almayı başarıyorsun, şak şak şak!''...İşler istendiği gitmeyip yapılan transferler fiyasko ile sonuçlanırsa, yine tuzu kuru; ''Yönetim istediği transferleri yapmayı beceremedi, FFP var, bla bla bla!'' (Hele de mevcut yönetimle)...Ne güzel bir Dünya!..

İki yıldır transfer konusunda yaptığı tek net açıklama Tetteh' in alınamamış olmasından hayıflandığı sözleri oldu bildiğim!..Başka söze hacet var mı?!...

Bizim de bir sabrımız var anasını satayım yeter artık takımı nerden tutsan elinde kalıyor ...

izle sen daha izle

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu dayi adem elinden geleni yapip faydalı olmaya çalışırken ademi birdenbire niye kesti ve bir daha oynatmadı? Bunamış diyecem olmayacak vol35. Belhanda evladı vardi bi de ona kardeş olarak babel geldi şimdi.

Son düzenleme:
Mactan sonra sukadar eksik oyuncumuz vardi hikayeleri anlatir, sanki bu takimi biz kurduk, hic mi insan düsünmez sezon ici ayni anda dört bes futbolcu birden eksik olur diye? Rotasyon icin oyuncu aliyorsan bu oyuncular ilk 11 dekilerini zorlamali, sirf antreman icin onbiri onbiri tamamlamak icin oyuncu alirsan, böyle oyuncusuz kalir selcuk gibi mallari oynatirsin.

amacını hala anlamış değilim en son böyle mallıkları milli takıma gitmek istediğinde yapmaya başlamıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt