Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptığı felaket kadro mühendisliğiyle takımımızın parasını çöp etmiş ve muhtemelen bizi 2003 sonrası duruma tekrar sokmuştur.

Kendisine yeni hayatında başarılar diliyorum

ben olsam istifa etmem salak mıyım bir çuval parayı çöpe atayım ? kovsunlar beni versinler tazminatımı .
sonra çatır çatır yerim hiç umrumda olmaz.

Ilk yari aslinda heriflere posyon vermeyip kendimiz bulduk bi kac tane. Top oynamasak da. 2. Yari takim kunefeye dondu 1-2 tehlike yarattilar sonra kornerden absurd bir gol yedik. Korner atmasini bilmedigimiz gibi savunmasini da bilmiyoruz. Geride sadece Dayi vardi sanirim. Neyse. Kalan kisimda da falcao ve adem net posyonlar buldu. Yine les oynuyorduk orasi ayri. Bu kadar kotu oynayip birkac kez maci alacak yere getirip yenilmek de manyakca. Selcuk ve Babele de ayri bir ( acip sg )demek isterim.

yabancı bir hoca olsa haftalardır çıkardığı 11'e bakacak olsam tazminat için kalıyor der insan kendini kovdurmak için çıkardığı 11 rezil oyuna hamleler hepten rezil

Babel,falcao, belhanda ve faghuli gibi savunmaya hiç yardım etmeyen 4 tane oyuncunun arkasına Selçuk gibi bitik bir oyuncuyu koymak ancak senin gibi bir futbol dahisinin aklına gelirdi!!

Senelerdir yedin bitirdin bizi senin yüzünden kulüp düzlüğe çıkamıyor.
Yaşattığın onlarca rezilliğe rağmen hala kendini bişey sanıyorsun.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

doldur hocam ocak ayında arda'yı falan takıma. iyice ağzımıza et olur mu hocam?

diğer takımların kadrosu otursun, eksiklerini kapasınlar. biz devre arası yeni takım kuralım arda ile falan

sabri'yi de çağır hocam hamit falan da unutma

Eğer devre arasına kadar kovulmazsa,daha fazla batacağız. Elimizdeki bütün iyi oyuncuları küstürdü takıma,onlarında sözleşmelerini fesh ettirip selçuk belhanda gibi çöp oğlu çöpleri korumaya devam edecek.

Bir an önce kovun bu elemanı

Çöphanda ve pembe kafalı pişmaniyeyi al ve git artık.al git evinde besle

Maç sonu röportajını boşa beklemeyin ben söyleyim diyeceklerini;

Eksiğimiz çoktu.
Göztepe iyi takım, iyi oynadılar.
İyi oynadığımız dakikalarda kişisel hatalardan şanssız goller yedik.
Bulduğumuz pozisyonları atamadık, bunları atacaksın.
Ocak.

kurulu dinamik kadronun üzerine gelip şampiyon yaptı.Sonra rezalet transfer planlamasıyla(emre akbaba-forvet) yarım devre forvetsiz oynattı.Devre arası Diagne kalasına 13 milyon verdirdi.Helal olsun sana hocam koy cebine 3 milyon euroyu en çok kazanan hocalardan biri ol.Biz seni destekleriz sen yatında tatil yaparken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt