Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Yıldırım Demirören ile pişmiş kelle gibi sırıtıp kontrat imzaladığın günleri unutmamıştık da sineye çektik ancak bu seneki tavrını artık hainlik olarak görüyorum.

Dediklerin ile yaptıkların ters. Bir şirkette birisi kovulup tazminat almak istese herhalde patronuna ve şirketine senin yaptığını yapmazdı bile.

Madem olmuyor gençleri oynat, gerekirse küme düşelim! Ama her maç aynı kadroyu koyup farklı bir şey beklemek maalesef aptallıktır.

Yanlış kadroyla çıktığı için patatese döndük. Selçuk Belhanda ve beklerde Mariano Nagatomo ile 4-4-2 oynamak saçmalığın önde gideni. Orta saha yok, bekler kötü ondan sonra adamlar her topta karşı karşıya kaldılar.

Sene sonuna kadar kalsın ama bir kaçtane altyapı oyuncusu oynatıp kazandırması bile yeterli benim için. Çünkü artık kovalanacak bir şampiyonluk kalmadı sayesinde

Maçta 1 tane isabetli şutumuz var be hoca yazıyla bir! Bugün oynattığın futbolu sıradan herhangi bir takım da oynardı. Sen bu topu oynatmak için mi yılda 3,5 m € alıyorsun? Yemin ediyorum altyapı takımıyla çık yenil eleştirirsem namerdim ama hala 35 yaşındaki pili bitmiş oyuncularla çıkma işte. Olmuyor denedin hala oldurmaya çalıyorsun. Aynı hatayı sürekli yapıp farklı şeyler ummak aptallıktır, ahmaklıktır.

Devre arasi mutlak suretle gönderilmesi gerekenler:

1. Fatih Terim
2. Belhanda
3. Selcuk Inan
4. Nagatomo
5. Seri
6. Mariano
7. Marcao
8. Babel
9. Mor
10. Andone
11. Falcao (Yazin da gönderilebilir)

Yeni hoca gelirse Nzonzi toparlayabilir.

Onyekuru + 1 bek + 2 stoper + 1 stantrafor + 1 sag acik.

Feghouli 10 numara pozisyonunda.

bonusuyla seneliği 4,5 milyon euro'nun üstünde maaşı olan babel'i aldıran adama transfer yapan yönetiminde aklına şaşarım. buna kalırsa nerede ihtiyar var toplar, takımın ocağına incir ağacı diker. elinde nzonzi, seri, emre mor var bir tane oyuncu kazanmamış tam tersi hepsinin formunu aşağı çekmiş. madem kredisi var hocanın bu sezon transfersiz takılsın yarın sivas yenerse boşuna para harcanmasın. kulübün parasına yazık.

Tugay da hala futbolculardan bahsediyor. Bırakın artık su yalamaligi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt