Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne diyor içi geçmiş herif
"Taraftarlardan özür diliyoruz. Bazılarına son şansı verdim, demek ki yanılmışım. Ocak'ta farklı bir Galatasaray olacak. Bundan sonra 17-18 yaşındaki çocuklara şans vereceğiz." Kesin bunu demiştir yine. Sezon başından beri bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlıyor.

Hahahaha oyundan memnunmuş Sinyor Terim

Puhahahahha

Bakın iddia ediyorum bu adamla küme düşme hattına girelim çıkamayız

Belki de en cok pozisyona girdigimiz macti

Imparatordan aciklamalar

Hoca sabır diyor ama sabır dedikten sonra içi boş konuştu. :(
Yanında ona fikir verecek yardım edecek yardımcıları da yok hakkaten sıfır.

Sınanıyoruz demis evet hocam tum camia su an sınanıyor ama bil bakalim kimle😂
images~2.jpg

:D:D:D

Biz biliyoruz zaten bunu

Dedim ya biz en başından beri Pirlo'ya inananlardanız

9'da 8'liklere anlatmak lazım bunu

Delirecem ya her türlü pozisyona girmişiz diyo bildin bizi aptal yerine koyuyor yazıklar olsun sana hoca

Bu sefer de hakemmiş suçlu. Milyon tane pozisyona girmişiz. (İlk isabetli şutumuz 78. dakikada) Sınanıyormuş mükemmel hocamız. Hoca son zamanlarda bana Hitler'in son zamanlarını hatırlatıyor. Hitler'in olmayan ordularıyla savaşı kazanacağına inanması gibi hoca da gerçeklikle bağlantısını kaybetmiş gibi görünüyor.

Kadromuza yeni çöpler katmak için bir ay daha vakit verin hocamıza. Hocamız futbolcuların geleceğine yatırım yapacak, anlamıyorsunuz bir türlü.

Açıklamaları cidden çok kötü ya weed falan kullanmaya başlamış ya da mental ayarlarıyla oynanmış. Hocanın acilen önce kendisini sonra takımı toplaması gerekiyor.

Hoca artık kimse yemiyor hakem falan geç bunları. Takım top oynamıyor sen hakem diyorsun ya. 35 yaşındaki Selçuk'u oynatan da hakem miydi?

Bu sene maçlara hocasız çıksak bundan kötü olamazdık. Maalesef söylemleri, eylemleriyle bu sene aramızda olmadığını her maç ispatlıyor. Hep bir bahane. Sayın hocam bahane değil çözüm üretmelisin. Bu çözümde her maç sonu ocak ayını işaret etmek olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt