Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90 dakikada 1 tane isabetli şut atmışız adam oyundan memnun. Bu iyi niyetten çıktı artık resmen koltuğu bırakmamak için insanlarla taş.k geçme. Eyvallah hocam parayı seviyorsun, milli takım da boş değil, şu seneyi de bitir git artık. Mümkünse insanların da aklıyla dalga geçme. Oynattığın top ayrı dert, yaptığın açıklamalar bambaşka. Kanser ettin bizi şerefsizim.

Ligin 30m euro farkla en değerli kadroshna sahip oynattığı futbol kume düşen takıma üstünlük kuramıyor yazik sana be yazık

YA NE POZİSYONU ANGUT HERİF

HERİFLER 5 TANE ATABİLİRDİ

ADAMLAR MAÇ 1-1KEN İT GİBİ KOŞUP SANA 3 PAS YAPTIRMADILAR

GOLÜ KANIRTA KANIRTA GEÇİRDİLER SENİN NETİCENE !!!!!!!!!!!!!!!!!

SONRA HERİFLER GERİ ÇEKİLDİ BASKI KURDUM SANDIN

SENİN BU KAFA YAPIN DÜZELMEYECEĞİ İÇİN ACİL A.A. 'NA KADAR YOLUN VAR

GERİ DÖN 65 YIL ÖNCESİNE

Bütün suçu falcao ve ademe yıkar bu herif.artık adım gibi tanıyorum bunu. Belhanda selçuk ve babel evlatları ya takımın ecdadını belleseler ses çıkarmaz bu sabit fikirli megoloman

Teknik direktörlüğünün son kullanma tarihi geçmiş olan çok saygıdeğer teknik direktörümüz. Selçuk, Babel ve Belhanda'nı da yanına alıp git artık. Taraftar seni istifaya çağırmadan bir zahmet. Sene sonu şampiyon bile yapsan yine git. Selçuk ısrarını da alıp git. Maç sonu açıklamalarını da, hep başkalarını suçlayışını da al git.

bugünlerde kaybediyoruz ama geleceğimizi kazanıyoruz rahat olun

tek korkum devre arası yönetimin transfer yapması

Lan sari kizmizililari karıştırmış herif. Dayi kim hangi pozisyona girdi ne şansı alüminyum ya. Hakem bu sezon görebildiğim en iyi hakemdi.
İstifa et defol git

Kovulmasın

İstifa da etmesin

Çünkü öyle olduğunda tekrar geri dönme olayının önü açık olabilir

Ama taraftar grubu yuhlayarak kovarsa bir daha asla geri dönme yolu kalmaz

O yüzden öyle gitmeli Sinyor Terim

Hoca bitmiş okeye dönüyor koru koru ne savunmanın alemi yok eski terim olsa bizde savunalım ama haftalardır basın toplantıları bile rezalet

istifa etmesi lazım ama muhtemelen etmeyecek.

devam etmekte kararlıysa devre arasında yarım sezonluk kiralık herifler yerine para eden herkesi satmaya çalışıp 2-3 tane genç alsın bari.

bu sezonu kurtaramayız artık, bari geleceğe hazırlanalım. yeni bir kemik kadro oluşturmamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt