Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'yi milli takıma almadığı için federasyonla sorun yaşayan Terim,şimdi Arda'yi takıma alamadığı için yönetimle sorun yaşıyor..

Yasi 45'i gecmis hemen hemen her Galatasarayli Fenerbahcenin 11, Galatasaray'in 6 sampiyonluk sayisini iyi hatirlar. Bugun Fener 3 sampiyonluk gerimizdeyse bu farki tek basina yaratan adamdir Fatih Terim. Genc kardeslerimden agabeyleri olarak tek ricam kizarken kime kizdiklarini iyi dusunmeleri. Selametle.

Yasi 45'i gecmis hemen hemen her Galatasarayli Fenerbahcenin 11, Galatasaray'in 6 sampiyonluk sayisini iyi hatirlar. Bugun Fener 3 sampiyonluk gerimizdeyse bu farki tek basina yaratan adamdir Fatih Terim. Genc kardeslerimden agabeyleri olarak tek ricam kizarken kime kizdiklarini iyi dusunmeleri. Selametle.
Ben hatirliyorum. Sen Fatih Terim'in bunu tek basina yaptigini mi ima ediyorsun?

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben hatirliyorum. Sen Fatih Terim'in bunu tek basina yaptigini mi ima ediyorsun?

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tabi ki tek basina degil. Bu devrim Derwall ile basladi(onu da taraftarimiz sopayla kovalamaya kalkismisti hatirliyorsan). Sonra Kalli ile devam etti en sonunda da Fatih Hoca ile bugunlere geldi. 5 geriden 3 one gectik. 8 sampiyonluk farki yasadik 1985'ten bugune. Fatih Hoca'nin da 8 sampiyonlugu var. Kastettigim oydu.

şampiyon yaparsa bu takımı o gece forumdan ban yiyeceğim kesin. Çünkü hakkında yazılan tüm olumsuzluklara rağmen bu yüzsüler şampiyonluğu kutlamaya kalkacaklar.

Üstat bazı arkadaşlar tez canlı orası kesin de hocanın bu yılki tavırlarını anlamak biraz zor hale geldi maalesef, bunda kesinlikle yönetimin de suçu var tabii.

Onun dışında Terimin kredisi zaten yüksek, kim ne derse desin kendi istemeden gideceğini sanmıyorum.

Üstat bazı arkadaşlar tez canlı orası kesin de hocanın bu yılki tavırlarını anlamak biraz zor hale geldi maalesef, bunda kesinlikle yönetimin de suçu var tabii.

Onun dışında Terimin kredisi zaten yüksek, kim ne derse desin kendi istemeden gideceğini sanmıyorum.

Olay tam olarak bu admirim.

Ben de bu sene anlam veremiyorum bir çok kararına, hareketine. Tamaslı, Bratulu 2. döneminde bile daha mantıklıydı. Ama Fatih Terim’e de hiçbir zaman defolsun gitsin diyemem heralde.

Zaten bu kurulu düzen Farih Terim dışındaki herkesi yer.

Daha önce de yazdım bunu tekrar olacak ama gerçekten sanki gerçek Fatih Terim kaçırılmış da bir yerde tutuluyor, başımıza da Fatih Terim’e benzeyen birisini getirmişler gibi.

Hocayı kulüpten kovabilecek tek bir Allah'ın kulu yok.Kendi kendini kovarsa kovar.Lakin hoca bu sene oynattığı futbolla takındığı tavırla vs sınırları zorluyor başkası olsa kapının önündeydi.

Hocayı severim ama Galatasaray'ı daha çok seviyorum 1 TL daha çöpe atılacak para olmadığını düşünüyorum.Bu yaz yapılan onca transfere rağmen oynattığı futbol bu haldeyken hala Arda Arda diye ağlamasını anlamiyorum.

Bahsi gecen futbolcu senin kizdigin evladın olabilir kariyeri bitmiş olabilir kurtarmak istiyor olabilirsin aldır Adana demirspora oynasın orda.

Lütfen sadece futbola odaklan biz de arkanda duralım en azından bir şeyler oynuyoruz diyelim.

Konya maçı sonrası hala Arda falan diye sacmalarsa yazıklar olsun

Hocayı kulüpten kovabilecek tek bir Allah'ın kulu yok.Kendi kendini kovarsa kovar.Lakin hoca bu sene oynattığı futbolla takındığı tavırla vs sınırları zorluyor başkası olsa kapının önündeydi.

Hocayı severim ama Galatasaray'ı daha çok seviyorum 1 TL daha çöpe atılacak para olmadığını düşünüyorum.Bu yaz yapılan onca transfere rağmen oynattığı futbol bu haldeyken hala Arda Arda diye ağlamasını anlamiyorum.

Bahsi gecen futbolcu senin kizdigin evladın olabilir kariyeri bitmiş olabilir kurtarmak istiyor olabilirsin aldır Adana demirspora oynasın orda.

Lütfen sadece futbola odaklan biz de arkanda duralım en azından bir şeyler oynuyoruz diyelim.

Konya maçı sonrası hala Arda falan diye sacmalarsa yazıklar olsun
Puan kaybı gelirse, sırası ile iyi oynadık, hakem, istedim almadılar bahanelerini süslü veya gizli mesajlar ile söyler.

Hoca lemina'nın golünden sonra teknik heyete niye kızdı acaba?
Bana sanki teknik heyetten diğer kişiler "hocam lemina'yı alalım hafta sonu maç var" dediler hocada lemina golü atınca size kalsa maçı veriyorduk tarzı küfür etti bence.

Hoca lemina'nın golünden sonra teknik heyete niye kızdı acaba?
Bana sanki teknik heyetten diğer kişiler "hocam lemina'yı alalım hafta sonu maç var" dediler hocada lemina golü atınca size kalsa maçı veriyorduk tarzı küfür etti bence.
Lemina bir ara hafif sakatlık geçirmişti maç içinde. Ondan dolayı çıkartalım tavsiyesi vermişlerdir hocaya ki hocada golden sonra sizin vereceğiniz tavsiyeyi sevsinler takıldı biraz işte :)

Büyütülecek konu değil bence

başarısız sezonunu yine kavga gürültüye çevirdi. hem de emekli futbolcu için heheh
sorsak hep ceketini alıp gidiyor. ama soran yok nasıl gidiyor. bir kerede işleri boklaştırmadan efendice ayrıl herkesin saygısı baki kalsın

Bu kulübün en büyük efsanelerinden birisin ona laf etmek haddimiz değil eyvallah ama bıktırdın be hoca 5 para etmez futbolun falan hadi neyse diyoruz da yine egoların uğruna bir futbolcu eskisi için galatasaray başkanıyla çatışmaya giriyorsun bu nasıl galatasarayliliktir bir kendine gel diyeceğim de bu yastan sonra degismen mümkün değil

Arda isimli herif takımı karıştırdı hocam sende çanak tuttun.

Size prandelli msutehak kiyemtini bilin hocanin
müstehak falan degil. pasta kesmekten baska vasfi olmayan selcukla niye sözlesme imzalandi, hic birimiz anlamadik. üstüne emekli ve ayni zamanda karakteri sorunlu vasat alti bir topcuyu istiyor. terim'i seviyoruz diye her yaptigina ve her istedigine evet diyemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt