Mert Coşkun İsbir
Tecrübeli Üye
- 29 Temmuz 2010
- 5.208
- 241
- 338
Hocam takımda bir tek siz adele sakatlığı yaşamadınız maşallahınız var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ekstra bi hesapla daha gelirsin yav nolacak düşündüğün şeye bakeğer bir gün forumdan ihracımı gerektirecek bir sebep olursa buraya bir paragraf döşer giderim herhalde . şimdilik bu durum saklı kalsın. kendi evimizde malatya gibi takıma karşı 1 golün üstüne yatıp muslera ile zaman geçirme peşine düşüyoruz.
ve sen sadece izliyorsun geleneksel şekilde yemeliydik umarım üzülmedin
sen öyle mi yapıyorsun ?ekstra bi hesapla daha gelirsin yav nolacak düşündüğün şeye bak
yalancının?sen öyle mi yapıyorsun ?
benim tek hesabım var mesela .
var mısın iddiaya ? . eğer benim tek hesabım varsa fake değilsem sen ihraç olacaksın şayet dediğin doğruysa ben ihraç olurum .yalancının?
nasıl kanıtlıyacaz olayıbak iddiayı genişletelim istersen . eğer benim tek hesabım varsa fake değilsem sen ihraç olacaksın şayet dediğin doğruysa ben ihraç olurum .
süper mod ya da admin üyeliğimi onayladı uğur iz adlı üye ip tespiti yaptı ilişkili durum çıkmadı hala şüphen varsa aha hodri meydan şayet birden fazla üyeliğim varsa banlasınlar yoksa sen banlanırsın . kapiş ???nasıl kanıtlıyacaz olayı
eh peki görecez hangi şey olduğunu zamanla ozamana kadar kudur dur buralarda.süper mod ya da admin üyeliğimi onayladı uğur iz adlı üye ip tespiti yaptı ilişkili durum çıkmadı hala şüphen varsa aha hodri meydan şayet birden fazla üyeliğim varsa banlasınlar yoksa sen banlanırsın . kapiş ???
maçan yiyorsa gir iddiaya ki yemedi o yüzden hakaret edip karşılığında ceza aldırmak niyetindesin . hadi bakalım yandan yandan naşşş . engel yedin git akranınla takıl o kadar ucuz değil. ceza almaya değmez bir durumeh peki görecez hangi şey olduğunu zamanla ozamana kadar kudur dur buralarda.
lütfen engelleme beni tamam ceza yiyeyim ama o engeli atmamaçan yiyorsa gir iddiaya ki yemedi o yüzden hakaret edip karşılığında ceza aldırmak niyetindesin . hadi bakalım yandan yandan naşşş . engel yedin git akranınla takıl o kadar ucuz değil. ceza almaya değmez bir durum
süper mod ya da admin üyeliğimi onayladı uğur iz adlı üye ip tespiti yaptı ilişkili durum çıkmadı hala şüphen varsa aha hodri meydan şayet birden fazla üyeliğim varsa banlasınlar yoksa sen banlanırsın . kapiş ???