Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buldun helva gibi takımları kendini ve fanatiklerini keklemeye devam.

Üstüne birde rakiplerin birbiri ile oynuyor.

Üst sıradaki takımlarla maçlar başladığında yine arda diye bize zaman lazım diye ağlamaya devam edersin.

Fener helva gibiydi dün desem ne düşünürsün üstad.

Buldun helva gibi takımları kendini ve fanatiklerini keklemeye devam.

Üstüne birde rakiplerin birbiri ile oynuyor.

Üst sıradaki takımlarla maçlar başladığında yine arda diye bize zaman lazım diye ağlamaya devam edersin.

Keyfin nasıl üstad ?

Takimi iyi hazirladigi zaman 17 takimi da ezer geceriz. Kendisinden beklentimiz bu yondeydi. Dun bunu fazlasiyla yerine getirdi. Ligin en kaliteli takimina sahipsin. Bu kadronun hakki boyle verilir. Tinercilere karsi hicbir cekincem yok. Sami Yen de ezer geceriz. Ama Sivas ve Rize deplasmanlarina takimi yine psikolojik olarak cok iyi hazirlamali. Bir kac mac daha puan kaybetmez isek TS dagilir.

ERiM4ubX0AEp1Mn

ödüm koptu 75e kadar değişiklik yapmadı bi bok olacak diye geçen seneki 2 0dan 2 2 olan maç gibi olmadı allahtan

Fatih hoca şampiyon yaparsa acaba bazı insanların yüzü kızarır mı? Bunca laf etmiş insanlar şahsına küfür bile edilmiş.

Insanda biraz arlanma olur

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sene de aynısı oldu renktaşım.. şampiyon olunca hepsini unuttuk ve bağrımıza bastık.. yeter ki yine şampiyon olalım, yine bağrımıza basarız o arkadaşları.. ☺️

İlk defa bir derbide bu kadar ezici bir teknik direktör galibiyeti gördüm. Resmen Ersun denilen herifle billur geçti imparator. Gerideyken, berabere ve öndeyken oynanacak bütün oyun planlarını çizmiş. Herkese görevini ezberletmiş. Penaltıdan önce değişiklik yapmaması ve maç boyu çok sakin kalması yaptığı çalışmanın verdiği özgüvenden geliyor. İyi ki bizimlesin hocam.

İmparator dedi ki Second Striker / CF tarzı Emre yı kenara çıkıp daha mücadeleci ve defansif Belhanda yı oynatım dedi.

FEG, Falcao ve Henry zaten teknik oyuncular... Orta saha yı daha mücadeleci tutmak istedi

..ve Galibiyet onu haklı kıldı.

____
Tebrikler ve Saygılar Hocam

Seri ile lemina ile yan yanada yer değişikliği olmalı hocam. Seri geriden daha iyi olduğunu gösterdi. Tüm sahayı görüp yönlendirmesini biliyor adam baskıya da kontrol edebildiği taktirde.

marcao dün hayatının en mutlu günlerinden biri olduğunu söyledi. son düdükte saracchi, seri gibi kiralık çarlarımız sanki 20 yılı gün gün yaşamış gibi duygusal olarak boşaldılar. falcao'yu 10 yıldır takip ediyoruz, ilk kez donk'un golünde herkesi bırakıp fener tribününe hareket çekmeye gitmesi gibi bir iş yaptığını gördüm. belhanda gibi bir adamın ozan'ın diklenmesine gülmesi bile bütün hafta bununla karşılacağı kendisine anlatılmasından ötürü. hoca resmen bütün kadronun beynini tek tek yıkamış, kadıköy için birer robot gibi tasarlamış düşünce ve duygu dünyalarını.

maçın 1. dakikasından son dakikasına kadar oyun planımız belliydi ve 1 saniye kırılmadık. normalde son 20 yılımızın pek çoğu ilk yenen golden sonra zihinsel ve taktiksel çöküş yaşadığımız maçlarla dolu halbuki. nerelerden, ne dipsiz kuyulardan çektiği takımı benim schalke deplasmanından beri gördüğüm en iyi gs'ye çevirdi. gerçekten helal olsun ne diyim. tarih bu maçı da yazar.

hoca sezonun ilk yarısı eleştirilmeyi sonuna kadar hak etti. ş. liginde rezil futbol oynayıp 1 gol atarsan, sivas gibi takımdan 10 puan fark yersen elbette eleştirilirsin. bizim maçta fenerin kadrosundaki adamlara baktım belki bir, iki oyuncu vardı bizdeki oyuncuların kariyerine yakın. gerisi bjk'nin, bizim yolladığımız, kalanı anadolu dışına çıkmamış toplama adamlar. sen bu kadroyla zaten işi ilk yarı bitirecektin bu kadar puan farkı yememiz saçmaydı. babel gibi ağır adamlar alınmayacaktı onyekuru gibi hızlı adam alacaktın.

şampiyon olsak bile şayet ş. liginde yine rezil futbol oynayacaksak yine saçma sapan kadro planlaması yapacaksak yine eleştirmeye devam ederim. kadro planlaması sadece hocanın değil yönetimin de sorumluluğundadır. bir daha 6-0, 5-0 yenilgiler göresim yok ş.l' de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt