Hasan Soysal
Tecrübeli Üye
- 7 Ağustos 2014
- 6.710
- 2.662
- 1.048
Öyle bir deplasman oyunu oynattı ki artık diğer deplasman maçlarına da umutla bakabiliyoruz. Diğer deplasmanlarda da galibiyet bekliyoruz hocam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buldun helva gibi takımları kendini ve fanatiklerini keklemeye devam.
Üstüne birde rakiplerin birbiri ile oynuyor.
Üst sıradaki takımlarla maçlar başladığında yine arda diye bize zaman lazım diye ağlamaya devam edersin.
Üstüne birde rakiplerin birbiri ile oynuyor.
Üst sıradaki takımlarla maçlar başladığında yine arda diye bize zaman lazım diye ağlamaya devam edersin.
Artık deplasmanları daha rahat oynuyoruz üstat.. aksine iç sahada zorlanmaya başladıkÖyle bir deplasman oyunu oynattı ki artık diğer deplasman maçlarına da umutla bakabiliyoruz. Diğer deplasmanlarda da galibiyet bekliyoruz hocam.
Geçen sene de aynısı oldu renktaşım.. şampiyon olunca hepsini unuttuk ve bağrımıza bastık.. yeter ki yine şampiyon olalım, yine bağrımıza basarız o arkadaşları..Fatih hoca şampiyon yaparsa acaba bazı insanların yüzü kızarır mı? Bunca laf etmiş insanlar şahsına küfür bile edilmiş.
Insanda biraz arlanma olur
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kaçan pozisyonları düşünüyo