Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL'de her sene basarisiz bir goruntu ciziyor.

Ayrica kimsenin terim karsitlarina birsey demeye hakki yok, takimi kuran oydu, kendisi bile bile lades oldu.

Aslında bundan da hocayı sorumlu tutamıyorum. Kağıt üstünde çok iyi dediğin kadro gerçekte uyum sağlayamayabiliyor. Şampiyonlar liginde başarı için istikrar lazım. Biz FFP yüzünden istikrar sürdürebilecek durumda değiliz. Lemina Seri Onyekuru alayı kiralık. Bu adamlar gidince ne olacak belli değil.

Aslında bundan da hocayı sorumlu tutamıyorum. Kağıt üstünde çok iyi dediğin kadro gerçekte uyum sağlayamayabiliyor. Şampiyonlar liginde başarı için istikrar lazım. Biz FFP yüzünden istikrar sürdürebilecek durumda değiliz. Lemina Seri Onyekuru alayı kiralık. Bu adamlar gidince ne olacak belli değil.
Ayrıca kiralik gelen adamlar takımında oynamayan,sakatlık veya mental sorunu olan adamlar oluyor genelde.Ffp işi varken şampiyonlar liginde başarı hayal.

2 haftadır rakibi resmen süpürüyoruz, geçen hafta da demiştim, bu hafta da adeta ligin Juventus'u gibiydik. Şu son 2 hafta herhalde son 10 yıldaki en iyi 2 hafta olabilir, acayip keyif veren bir futbol vardı, resmen 2000 UEFA Kupası dönemindeki lig performansından kesitler izledik. Muslera son 2 haftada toplasan 3 defa falan yere yatmıştır. Takımda acayip bir dönüşüm oldu, önümüzdeki 2 hafta bunun ne derece tesadüfi olup olmadığını test etmek için iyi bir fırsat olacak. Eğer tesadüf değilse, ligde bu kadar özgüvenli bir oyunun önünde duracak takım yok gibi birşey.

@Vasfi Vural
15 maç 15 gol
16maç 16 gol diye sayıyordun lan
saymaya devam mı hala!!!

66473287_620x410.jpg

son haftalarda bir oyun planı tutturmuş gibi duruyor. topla ilişkisi iyi defansif orta sahanın önünde öne yaklaşabilen, kenara açılabilen merkez orta sahalar, hücumcu bekler, bir organizatör kanat ve bir de patlayıcı kenar oyuncusu ile takım sahada bilinçli bir görüntü veriyor.

bunu geçen sene ligin ikinci yarısındaki iyi formumuza rağmen sağlayamamıştık.

dürüst olmak gerekirse kalan bölümde hiç hata şansımız yokken şampiyonluğa ulaşmamızı hala çok zor görüyorum. üstelik rakiplerimize nazaran daha zor maçlar oynayacağız ve hepsi üst üste gelecek. ilk yarıda yalnızca 26 puanda kalmış olmamız bu sezonu yakabilir.

normalde şampiyon olamazsak gitsin diyordum ama takımın bir şeyler vaat ettiğini görünce acaba gelecekte bu plana uyacak oyuncu seçimleri ile iyi bir yapıya kavuşabilir miyiz diye düşünmüyor değilim.

bazı mecburiyetlerden ötürü her sene toplama takım kurmak durumunda kalıyoruz ve oyunumuz da eldekilerin bir uyum yakalayıp yakalamamasına göre değişiyor. ama bu kez hoca bir şeyleri başarmış olabilir gibi geliyor bana. uygun adımları atabilirsek mevcut halimizi güçlendirip gelecek sezonlara daha kararlı girecek bir takım oluşturabiliriz.

ilk yarıda hovardalıkla tüketilen paralar gibi puanları harcadık . şimdi pik yapmış gidiyoruz ha lider bitirirsek tebrik edilir ama olamazsak hiçbir şey olmaz canın sağolsun demem.
kaç maçta o son dakikalarda kaybedilen puanlar aldırmaz tavırlar inatla sürdürülen oyuncu tercihleri ...
bunlar eksi bakiyede duruyor ancak şampiyonlukla kapanır.
yalnız en güzel tarafı şikecileri terim'in yenmesiydi dalga geçtikleri adam çok fena yarış dışına itti onları .
inşallah başarılı olursun da sen de sevinirsin biz de seviniriz.

Gelmis yine vizyoncular, neymis zaten olmasi gerekenmis. Ulan bir sey diyecektim ama size ali koc layik cakma td ersun layik hatta td olmayan riekerink layık. 30 40 yil sonra fatih hoca anilirken belki kıymetini anlarsiniz diyicem ama sizin iq seviyeniz 30 civari oldugu icin o da zor.

terimsporlu değil Galatasaraylıyız . düşman değilim ama biatcı da değilim.
terim olmasa başka biri olsa çoktan kovulmuştu. hamza gibi çift kupa alan , takıma iştahla top oynatan ve yarışın içinde iken tudor'u kovan camiayız.
1. yarının telafisini yapacak tabi. kamyonla para ödüyoruz ! kralı olsa tanımam
sıkıntı da burda zaten bizim ülkede romantik taraftarlar fazla.
işine geleni söylemedin mi basar hakareti.

hoca bu sene şampiyon yapamazsa bilin ki yeryüzünde bu sene bizi şamp yapacak teknik direktör yokmus o yüzden sezon sonu gönderilsin vs. gibi zırvaları geçiniz

Gelmis yine vizyoncular, neymis zaten olmasi gerekenmis. Ulan bir sey diyecektim ama size ali koc layik cakma td ersun layik hatta td olmayan riekerink layık. 30 40 yil sonra fatih hoca anilirken belki kıymetini anlarsiniz diyicem ama sizin iq seviyeniz 30 civari oldugu icin o da zor.
riekerink laf yok ulan.jpg

hoca bu sene şampiyon yapamazsa bilin ki yeryüzünde bu sene bizi şamp yapacak teknik direktör yokmus o yüzden sezon sonu gönderilsin vs. gibi zırvaları geçiniz

Şu son performansından sonra kimse çıkış bir şey demez zaten. Ligin ilk yarısında hayvanlar gibi eleştirdim istifa et bile dedim ama Sezar’ın Hakkı Sezar’a. Tüm lafları yedirdi bize hoca, bundan da gocunmuyorum. Takımın maşallahı var. Şampiyon olmasak da biliyorum ki bu takım son dakikaya kadar kovalayacak ligi ama olacağımıza dair da inancım tam.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim, "Nerede kalmıştık?" tweetiyle göreve geldikten sonra Fenerbahçe'de 4, Beşiktaş'ta 2 teknik adam görevden ayrıldı. (Fanatik)

hocam ya

;D

axe1907_Fb - 02.03.2020 18:59

bos.gif

bu fatoş başka bir şey ya biri diyodu olay soyadı ile alakali
terim soyadı yahudi kayip olan bir ırk adıymış

lan acaba diyorumda utopik geliyor.

lise tamam da acaba olay terim mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt