Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
;D

axe1907_Fb - 02.03.2020 18:59

bos.gif

bu fatoş başka bir şey ya biri diyodu olay soyadı ile alakali
terim soyadı yahudi kayip olan bir ırk adıymış

lan acaba diyorumda utopik geliyor.

lise tamam da acaba olay terim mi

1:15'te başlıyor bu muhabbet :D

Vizyonerlerin ellerinde çok tehlikeli bir video haline gelebilir bu "taktik maktik yok bam bam bam" ve "pirlo lem"den sonra.

Ortalıkta vizyoner göremiyorum üstad. Neredeler yav ?
Pusudalar şimdilik.

Böyle oynamaya devam edersek tarihe karışırlar yalnız orası net. Şampiyonluk-kupa falan yetmiyordu zira iyi top da oynarsak bir argüman kalmaz ellerinde diye düşünüyorum.

Not: AAK hariç. Üstat çatacak bir şeyler bulacaktır muhakkak.

Pusudalar şimdilik.

Böyle oynamaya devam edersek tarihe karışırlar yalnız orası net. Şampiyonluk-kupa falan yetmiyordu zira iyi top da oynarsak bir argüman kalmaz ellerinde diye düşünüyorum.

Hocayı anlamak lazim. Bu sene sampiyon olsak bile kadronun en kilit 3 adamı gidecek.( Seri lemina onyekuru ). Bu sartlarda hocalik yapmak cidden zor.

Onumuzdeki yaz 3 ay bos gecip son gunlerde oyuncu transfer etmeye calismayiz umarim. Bunun icin sadece hoca degil yonetim ve Cengo da gerekli kararlar almali.

Burada mantikli karar kaliteli bir kadro kurmakta yardim edecek bir sportif direktor bulmak, illa yabanci olmasina gerek yok Comolliyi gorduk.

Yedek kadromuzda Okan Kocuk, Ahmet Calik, Martin Linnes, Sener Özbayrakli, Taylan Antalyali, Selcuk Inan, Emre Akbaba, Jimmy Durmaz ve Jesse Sekidika hocanin gözüne girmek icin ekstra calismalar yapiyor mu acaba?

Yedek kadromuzda Okan Kocuk, Ahmet Calik, Martin Linnes, Sener Özbayrakli, Taylan Antalyali, Selcuk Inan, Emre Akbaba, Jimmy Durmaz ve Jesse Sekidika hocanin gözüne girmek icin ekstra calismalar yapiyor mu acaba?
okanın yapacagı bi şey yok neredeyse onu geçelim de :D linnes yazın postalanacagını bilip kasmıyodur mariano zatenepey iyi şu an. selcuku geç...
şeneri de geç seneye sag bek bölgesi tamamen değişecek muhtemelen. taylan ve jesse forma istiyorsa dedigin şekilde ekstra yapmalı. emre zaten oynar jimmy dehlenir hiç ugraşmaz terim kalan maçlarda da.

okanın yapacagı bi şey yok neredeyse onu geçelim de :D linnes yazın postalanacagını bilip kasmıyodur mariano zatenepey iyi şu an. selcuku geç...
şeneri de geç seneye sag bek bölgesi tamamen değişecek muhtemelen. taylan ve jesse forma istiyorsa dedigin şekilde ekstra yapmalı. emre zaten oynar jimmy dehlenir hiç ugraşmaz terim kalan maçlarda da.
Donk, Feghouli ve Adem kart sinirina geldi. Sivas ve Besiktas maclarinda kart görmeyip Rize'de görüp ic sahada Gaziantep'e karsi temizlemeleri lazim kartlari. Muslera, Seri ve Ömer de 2 sari karta sahip. Bir tane daha görürlerse sinira gelecekler.

Kart cezalarina göre üstteki elemanlardan bazilarina ihtiyac olacak. Basta Ahmet mesela.

Donk, Feghouli ve Adem kart sinirina geldi. Sivas ve Besiktas maclarinda kart görmeyip Rize'de görüp ic sahada Gaziantep'e karsi temizlemeleri lazim kartlari. Muslera, Seri ve Ömer de 2 sari karta sahip. Bir tane daha görürlerse sinira gelecekler.

Kart cezalarina göre üstteki elemanlardan bazilarina ihtiyac olacak. Basta Ahmet mesela.
o vakit sivasta donk ve feg sarı kartlı kesin diyelim.

Pusudalar şimdilik.

Oa3bg5.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt