Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koca devre forvetsiz oynadık. Devre arası Vedat alınsaydı yarım senedir bekliyoruz, ala ala Vedat'ı mı aldınız derdi taraftar bu sefer. (Ben dahil)
Para da vardı çünkü.

Taraftarin ne diyecegi beni ilgilendirmiyor. Ekibimizde faydali olabilecek bir forvetimiz olurdu. Ayrica devre arasi kimi alacaktin, kim kimi sana satacakti?...

Taraftarin ne diyecegi beni ilgilendirmiyor. Ekibimizde faydali olabilecek bir forvetimiz olurdu. Ayrica devre arasi kimi alacaktin, kim kimi sana satacakti?...
Ben mantıklı demiyorum ki. Dediğim olurdu ama. Belki de hoca Vedat'ı istemiştir. Yönetim tepki çekeriz diye almamış da olabilir.

Bizimkiler hep futbolcuların özel hayatını ayrıntılı araştırıyoruz vs diyorlardı bu çatnenin manyak olduğunu anlamak için instasına bakmak yeterli olurmuş halbuki.

Bkz.

:D

Diagne 50/50. Yarısı yönetime yazar çünkü son seçeneğe gelene kadar kimseyi alamadılar, alırken de tavan üstü bir fiyattan getirdiler. Diğer yarısı da ne olursa olsun hocada.

Bizimkiler hep futbolcuların özel hayatını ayrıntılı araştırıyoruz vs diyorlardı bu çatnenin manyak olduğunu anlamak için instasına bakmak yeterli olurmuş halbuki.

Bkz.

:D

Diagne 50/50. Yarısı yönetime yazar çünkü son seçeneğe gelene kadar kimseyi alamadılar, alırken de tavan üstü bir fiyattan getirdiler. Diğer yarısı da ne olursa olsun hocada.

son 2 3 haftadır oynadığımız şekildeki 1 ekipte faideli olur muydu

son 2 3 haftadır oynadığımız şekildeki 1 ekipte faideli olur muydu
Valla kanatları aktif kullanmaya başladığımız için bir ihtimal diyorum ama toplu/topsuz koşu yapmayan bir adam Diagne. Hatırlamıyorum full koşu yaptığını falan. Top ayağındayken zaten sadece yürüyordu :D

0f948ed7d16.gif

İtalyan menajer Moreno Roggi: "Fatih Terim, Milan’dan ayrıldıktan sonra Inter ve Roma benimle temas kurdu. Terim’i istiyorlardı. Ancak O Galatasaray’a dönmek için çıldırıyordu. İstanbul’a döndü. Dönmemiş olsaydı, döneminin en büyük teknik direktörü olabilirdi."

😂 😂 😂 😂 😂

Devre arasına girerken önümüzde 5-6 takım vardı Sivas'la 10 Başak'la 6 Trabzon'la 5 Fener'le 4 Beşiktaş'la 3 Alanya'yla 2 puan fark vardı işi buraya getirdik hoca bu sezon ki hikayenin bambaşka olacağını biliyorduk hele ki zorlu tweetinden sonra 8/8 geldi ki bunun içinde Kadıköy deplasmanı da var. Muhtemelen her maça final havasına çıkacağız buraya gelmek kolay olmadı bundan sonrası da kolay olmayacak ama bu noktaya getirebildik sonunu da tamamlarız.

Konya,malatya,denizli,ankaragücü maçları can acıtıyor resmen. Denizlide p6 kaçırdık sonra kırmızı derken 2-0. Malatya son dk yedik, konya ankaragücü içerde bedavadan puanlar verdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt