# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika | Terim'e resmi teklif yapıldı!

bu saydığın oyuncular ve teknik direktör hakkkında 2008 yılındaki görüşünü merak ettim

Sadece Tesadüf..

Terim Kaos futbolu oynatıyor,2008'de kaos futbolu ve mükemmel ötesi bir BAL ile yarı finale kadar yükseldi.

Taktik bilgisi ve genç futbolcu yetiştirme bilgisi yok denecek kadar az.

Bende senin düşünceni alayım 2008 den sonraki yıllarda milli takımdaki hangi oyuncu Avrupa da veya kendi kulübün de üstün bir başarı gösterdi veya herhangi bir kulüp tarafından istendi?

Cevap: Terim'e resmi teklif yapıldı!

bazı arkadaşlara fatih terim fazla martin jol ister misiniz. süper bir antrenörmüş tabii yersen!

Terimi istemiyorum. iydir hosdur, ama Fatih Hoca cok komik top oynatiyor, sistem yok bisey yok. Ve belli ki sarp filan hepsi kalir...

Martin Jole 100lerce kez tercih ederim Terimi

Cevap: Son Dakika | Terim'e resmi teklif yapıldı!

Sadece Tesadüf..

Terim Kaos futbolu oynatıyor,2008'de kaos futbolu ve mükemmel ötesi bir BAL ile yarı finale kadar yükseldi.

Taktik bilgisi ve genç futbolcu yetiştirme bilgisi yok denecek kadar az.

Bende senin düşünceni alayım 2008 den sonraki yıllarda milli takımdaki hangi oyuncu Avrupa da veya kendi kulübün de üstün bir başarı gösterdi veya herhangi bir kulüp tarafından istendi?

Tabi kendisine bu kadar saydırıp UEFA 2000'deki kadroyu avatarında barındırmak da ayrı bir tezat. O da mı BAL ? Yoksa herhangi bir teknik direktör olsaydı da başarır mıydık ?

Ah şu çelişkiler...

Eger Fatih Terim gelirse simdiden onumuzdeki sezonun en iyi transferini yapmis oluruz : Arda Turan !

Simdilerde Arda'ya her hafta sallayan Telegol ekibi Unal Aysal ve Fatih Terim'den sonra ne Galatasaray'in ne Arda'nin adini agzina alabilir bir daha.

Provokasyon yapıp milleti aşagılayıp durma herkesin kendi fikri var sizin gibi ancak 1 çemberin etrafında dönenler yüzünden takım 14. sırada hala Servet Balta Terim diyorsunuz neyse klüp için Hayırlısı olsun.

Provake falan yok ortada resmen nedediğini bilmiyerek sen kışkırtıyorsun insanları. Nerden biliyorsun adam daha gelmeden serveti baltayı oynatacağını nerden biliyorsun? Senden benden iyi biliyor kimler gitsin kimler kalsın kimler oynasın adama iyi oyuncu alırlarsa hoca oynatır almazlarsa eldekiyle idare eder adam Tanrı mı oyuncu yaratsın sana bana ?.Adam ülkeyi tanıyor ve bahsettiğiniz gibi gazdan ibaret değil sadece benim diyen hocayı sol cebinden çıkarır.Önce bir destek olalım daha gelmeden garip garip eleştri yapmayalım harcadığımız ezdiğimiz isimler yeter artık .

Hayırlısı olsun dedğin gibi.

Balta kalır o kalır bu kalır diyenler neye dayanarak konuşuyo?

Ben sadece böyle BAL'a can kurban derim.

Şu BAL'dan biraz daha kaldı mı Terim abi ??? :lol:

evet Terim biliyor ki Türk futbolcusu hatta bırakın futbolcusunu Türk insanı gazla çalışıyor

Terim iyi seçim :b5::b5:

17 mayıs belgeselinde Terim şöyle diyordu: "Benim için hep iyi motive ediyor o yüzden başarılı oluyor diyorlar. Motive etmeden önce yapılması gerekenleri yaparsanız motive işe yarar. Bu işin sistemi, felsefesi var dizilişi var. Boş bişey motive edilmez." biraz zaytung haberi gibi oldu ama böyle diyordu işte :asd:

İmparator 4-3-1-2 oynatırsa 10 numara posizyonunda macera aramaya gerek yok !!!

[video=youtube;wgZod9t8RV4]https://www.youtube.com/watch?v=wgZod9t8RV4[/video]

[video=youtube;LWB4n08iBTY]https://www.youtube.com/watch?v=LWB4n08iBTY[/video]

Provokasyon yapıp milleti aşagılayıp durma herkesin kendi fikri var sizin gibi ancak 1 çemberin etrafında dönenler yüzünden takım 14. sırada hala Servet Balta Terim diyorsunuz neyse klüp için Hayırlısı olsun.

Sensin saçmalayan provokatör seni.

Agresifliğe gerek yok. Sizi dışarı aldım Targutay bey. (Mazur görünüz. ;))

Hoca geliyon mu

Fatih Terimin ilacı Galatasaray,

Galatasarayın ilacı Fatih Terim.

İşin özü bununla sınırlı. Yeter ki detaylarda anlaşsınlar.

Bize bu saatten sonra tek yol Terim..

bazı arkadaslar Terim'e cok karsı.. tamam ben de bazı davranıslarını veya tavırlarına gıcık oldum , laf ettim.. ama bize tarihimizin en iyi donemini yasatan muhtesem zaferler tattıran bir hoca olarak bence her zaman kredisi vardır klup için.. en azından 1 kere dahi olsa vardır.. kaldı ki kendisi hem ligimizi hem de kulubumuzu cok cok iyi bilmektedir.. alısma sureci falan yasamayacaktır.. ayrıca hocasını sabote eden futbolcuların hakkından gelecek tek adamdır.. eger olursa inşallah hayırlı olur.. :)

Not : Tek cekincem daha once de soylemiştim futbolcu secimleri hakkındaki egosudur.. bazı oyunculara takıyor ve berbat olsa da oynatmıstı milli takımda (emre b. gibi) inşallah o sekilde mustafaya ayhana fln takmaz.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt