# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Terim'e resmi teklif yapıldı!

Insallah Terim gelmez..

Bizi daha kötü hallere düsürür..

Hic taktigi yok..

Terim gelirse Ayhan,Servet,Balta.. hepsi oynar..

burdan mod.lara,adminlere sesleniyorum;lütfen tüm üyelerin yaşları görünsün profilde.ona göre cevap verelim bazı arkadaşlara.

Başkanın konuşmaları beni umutlandırmıştı ama bu olmadı.Gayet kötü bir tercih.Bizi bulunduğumuz durumdan Terim'in kaotik futbol anlayışı mı çıkaracak yani?

tamamda lucescu gelmiyor gerets desen fas takimi birakmiyor o zaman kimi düsünüyorsunki martin jo mu

rijkaard gelir 4-3-3 bize gore sistem degil olur

luce gelir cok savunma olur

haginin taktiklerine girmeyecegim bile :)

fatih terim gelir taktik yok takimda olur

gerets gelir ligde iyi ama avrupada bu taktik ise yaramaz olur

neyi begenecegiz acaba ?

2000 yilindaki galatasaraya taktiksizdi, kaos futboluydu demek fatih terim'e degil, Galatasaray'a ihanettir.

Fatih Terim'in ikinci donemiyle bugun arasinda kosullarin farkliliklarina deginmek bile yersiz bence.

Bu adamin arkasinda 4 sene durduk, takim uefa' yi aldi,

daha gelmeden Fatih Hoca'ya sallamak yerine, simdiden hep birlikte ona destek olalim ve kullerimizden Grande 'yle yeniden dogalim.

Benim Fatih Terim konusunda şu an için kafam biraz karışık.

Detayları görmek ve Terim'in güncel ruh halini çözmek lazım.

terimle ünal aysalın anlayışı tamamen zıt gibi gözüküyo

terim futbolun anahtarını alırım diyo

aysal en ufak kararı bile ekibimiz alacak diyo

bence terime sadece teknik direktör olması koşuluyla bi teklif yapıldı

burdan mod.lara,adminlere sesleniyorum;lütfen tüm üyelerin yaşları görünsün profilde.ona göre cevap verelim bazı arkadaşlara.

YAŞLA NE ALAKASI VAR hocam

türk milletini gururlandıran isimleri baş aşağı etmek bazı insanları fikirlerinde genetik kalıntı galiba.

uefa şampiyonu yapmış laf ederler. azize teadüf der bizim nankörlerde yok takım oyuncuları iyiymiş

avrupa şampiyonasında yarı final oynar yok şansa oraya kadar gelmişiz son dakikalarda der ....

bende size diyeyim onurla -gururla futbolunuzudan bahsediliyorsa bu galatasaraylı olan evladlarının başarısıdır, kendi içinde çıkanları inanların...

Fatih Terim baltayı oynatır serveti oynatır diyenler rikardın mustafa sarpı oynatmasına da aynı tepkiyi veriyo muydunuz?

mustafayı kewellı ayhanı aydını barosu serveti şutlayacaksa gelsin

Başkanın konuşmaları beni umutlandırmıştı ama bu olmadı.Gayet kötü bir tercih.Bizi bulunduğumuz durumdan Terim'in kaotik futbol anlayışı mı çıkaracak yani?

Cikaracakmis, GSCimbom üyeleri diyorsa vardir bir bildikleri :cool: Nasil Hagi bu takimi kurtarir dedikleri gibi veya Keita'ya sami yen topçusu dedikleri gibi.:yuppi:

Fatih Terim baltayı oynatır serveti oynatır diyenler rikardın mustafa sarpı oynatmasına da aynı tepkiyi veriyo muydunuz?

Oynatır oynatmasına ama bu hatalara göz yummaz Bulentı,Hakan ünsalı kadro dışı bırakan`da Fatih terim onlarla kupayı`da alan Fatih terim..

Be calm beyler :) Lukesçu gelecektir raad olun dediğim gibi F. Terim formalite teklif yapılması gerekiyordu camiadan baskı vardır mutlaka 23 ünden önce kimse açıklanmazzzzz

Yahu milli takımda Servetin alternatifi Emre Güngör,Baltanın alternatifi Çağlardı.Sanki stoperde Puyol sol bekte evra vardı da Fatih Terim oynatmamış gibi konuşuyosunuz

bu takımı düzlüğe çıkartacak şu andaki ek mantıklı adam terim,her kimki terim taktikten vs.den anlamıyor diyorsa o futboldan anlamıyordur,ufa da 3.lüğüde taktikten anlamayan terim getirdi türkiye ye,benim en çok istediğim teknik direktör terim di,ünal aysal ı hiç anımıyordum ama tv deki konşmalarını gördükten sonra çok beğenmiştim kendisii terim de gelirse daha çok inanacağım aysal a,

beyler en sonki avrupa sampiyonasinda ne yaptiklarini gördük o kadar sakat futbolcuyla oynamak her t.direktörün isi degil

terimin gelmesi 6 transfer demektir en az:

-servet

-hakan

-gökhan

-sabri

-kazım

-arda

bu adamlardan bikere maksimum performansı alacaktır bundan emınım işte yapılacak 5-6 takviyeyle bence ligi çok rahat götürürüz.işte sorun alabileceğiz 0 5-6 oyuncu:)

tamamda lucescu gelmiyor gerets desen fas takimi birakmiyor o zaman kimi düsünüyorsunki martin jo mu

Lucescu'dan,Gerets'ten,Terim'den başka hoca bilmiyor musunuz arkadaş siz?Hadi sizi geçtim yönetim de mi bilmiyor?Bize belki de tarihimizin en iyi futbolunu oynatan Skibbe'yi nereden bulduk biz,tarlada mı yetişti bu adam?Çok enteresan hakikaten.Bütün yeteneksizleri takımda tutacak,milliyetçi tavrı yüzünden yabancıların anasını ağlatacak,zaten futbol namına birşey oynattığı yok adamın.

Hakan ve Servet 2008'teki performanslarını gösterseler ikisi de mevkisinin en iyisi olur yine ülkede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt