# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Resmi Teklif Yapıldı

_BeyazAtliPrens BeyazAtliPrens

@mrmrscetin serveet, sabri, balta ve zan'i takimdan yollayacak ise gelsin :)

Gökay ne adamsın lan Merve Terime böyle yazmış ahahaha :asd:

Cevap: # Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Daha pasif ve yetkileri sinirli bir Terim izleyecegiz. Terim Aysal'a posta koyamaz..

_BeyazAtliPrens BeyazAtliPrens

@mrmrscetin serveet, sabri, balta ve zan'i takimdan yollayacak ise gelsin :)

Sabri ne alaka ? Takımın en çalışkanlarından biri Sabri zaten, gittiği zaman kıymetini anlarsınız.

Zaten F.Terimin getirilmek istendigini ,Sayın Ü.Aysal yaptıgı konuşmalarında sinyal vermişti ..

Floryaya gelen RİJKARD-HAGİ bu oyuncuları adam edemedigi için bu yönetim tercihini Terimden yana kullanmıştır..

HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN .

İmparator FATİH TERİM...

Galatasaray yeniden "Terim" dedi

Galatsaray'ın 34. başkanı Ünal Aysal'ın ilk icraatı yeni teknik direktörü belirlemek oldu. Bugün yönetici Ali Dürüst ile beraber Fatih Terim'in kapısını çalan Aysal'a tecrübeli teknik adamdan "kabul" cevabı geldi. Bu, teknik direktör Fatih Terim ile Galatasaray'ın üçüncü buluşması.

Kongrede başkan seçildikten sonra Ünal Aysal yaptığı açıklamada, Galatasaray’ın yeni sezondaki teknik direktörlük koltuğu için 4-5 adayın bulunduğunu ve hocanın 23 Mayıs haftasında açıklanacağını ifade etmişti.

Bugün öğlen saatlerinde Aysal ve Ali Dürüst, Fatih Terim ile bir araya gelmiş ve iki taraf da görüşmeden olumlu bir şekilde ayrılmıştı. Akşam saatlerinde ise tecrübeli çalıştırıcıdan, Aysal'a olumlu cevap geldi.

Galatasaray yeniden Terim dedi - Spor Toto Süper Lig 2010-2011 - Futbol - Eurosport

İmparator! İmparator! İmparator Fatih Terim! İmparatoooorrrrr! İmparatoooooooorrrr!

Tezahüratını özlemiştim.

Ne diyelim hayırlı olsun. İnşallah 1. dönemindeki gibi kaos futbolu değil de ilk dönemindeki gibi ne yaptığını bilen, sistemli, disiplinli bir takım oluşturur. Ayrıca biz de Terim'e sahip çıkmalıyız. Ve de Florya'da tam yetki verilmeli Terim'e.

2. gelişindeki gidişini hatırlıyorum da sabah kalktığımda halen soruyordum kararından vazgeçti mi diye bir buruklukla...Yuvana hoş geldin Fatih TERİM !

İmparatooooooooor İmparatooooooooooor İmparatoooooooooooor fatİİİİİİİİh teeerİİİİİİİİİmmm !!!

Ya Ne kadar gecmisteki bi degerimiz olsa da üzüldüm Terim'in gelmesine. Basariyi sürekli gecmisimizde ariyoruz gelecege bakan yok, herkes adimini korkak atiyor, risk almak isteyen yok. boyle basari gelir mi bilemicem ama bence gelmez. Basaridan kastim 2000 lerdeki basarilar, artik Super Lig Sampiyonlugu falan siradan seyler gelir oldu 2000 den sonra ( bu sezonu saymazsak tabi artik) F.Terim'in gelmesine tek bi acidan sevindim: 4-4-2. yillardir hic bi insan goremedi Galatasaray 4-4-2 disinda basarili olamiyor arkadas acik ve net. Herkes elinde ki kadroyu 4 2 3 1 e nasi sokarim derdinde, elimdeki kadroyla hangi taktikle oynayabilirim degil. Galatasarayin 4 2 3 1 kaldirmasi icin gereken adam Selcuk Inan ve yanina cambiasso tarzi bi oyuncudur yoksa I ih, ayni tas ayni hamam devam ederiz. O yuzden sadece 4-4-2 acisindan Terim iyidir. Umarim transferi f.terime birakmazlar gene sacma sapan transferler görürüz gibime geliyor..

Arkadaslar son gelismeler neler biri ozet gecsin terim tamamlandi mi

Terim gelirse Ali Yavaşta geri gelebilir.

Bjk'nin maci bitti, Lig TV'yi acin.

Yuvana hosgeldin imparator

sabri iyi diyenlerinde vizyonu ali turan olabilir

Lorik cana - Baris - Mustafa Sarp- Servet -Gokhan zan - Kewel - Neil -Hakan balta - Aykut takimdan giderse bu takim anca düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt