# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 3. Terim dönemi

2002-2003 sezonu 12.5 milyon euro.burda az para cok para degil gelen adamlar.bratu-petre-lukunkular

Murat dediğin tabloyu okuyanlar diyecektir ki 'Oha kardeşim ne yaptın'. Yapmamız lazım ama. Ve yeni yönetimin vizyonunun bu olacağından şüphem yok. He olur olmaz ama buna yakın bir kadro kurulur. Çok heyecan verici. Ben bu kadroyu kuracak kişinin Helvacı değil Aysal olduğunu düşünüyorum

vallaah ben bişey yapmadımmmmm :) yıllardır yapılması gereken şeyleri yazdımmm. sadece futbolcu veya teknik adamla olacak bir iş değil buu. tüm yönetimin ve sorumluluk sahibi olan yöneticilerin çizmesi gerektiği, çizmekle kalmayıp yapması gerektiği vizyondur..... ben hayalcilik peşinde değilim tabiki yazdığım tüm futbolcular alıncak diye bir madde yok... amaa teknik yapının ve yönetimin çzimesi gereken taraftarın istedeği futbol takımının vizyounu aşağı yukarı bu.. yerli oyuncu kaliteli ve görev adamı - yabancısı iş bitirecek ince işleri tamamlayacak isimler olmalı. şimdi herkes kızacak bana burda alexi örnek vericem diye. yada messi mi desem :) bu isimlerrr takım oyuncusu zamanı gelince bir hareketle-bir pasla işi bitiriyorlar. böyle oyuncu nerden bulucaz derseniz alın hamit-biglia-arda-cenk tosun gibi isimleri bir hareket bir şut bir çalım aynı işi göreceklerdir. vallahhh ohaaa mohaaa bilmem. ben GELECEĞİN TAKIMI DENİNCE- TARİH YAZACAK TAKIM DİYİNCE, BEN BÖYLE BİR KADRO YAZARIM ÇÜNKÜ BEN GALATASARAY LIYIM, BENİM TAKIMIMA YAKIAŞACAK İSİMLER BU TARZDA OLMALI. NE YAPCAĞI BELLİ OLMAYANLAR DEĞİL..

BONSERVİSİ OLMAYANLAR

HAMİT-SELÇUK İNAN- TAWİO BU 3 ADAMIN BONSERVİSİNİ TOPLASANIZ (15 MİLYON EURO EDER) MANTIKLI BİR ŞELİLDE BU İSİMLERİ yazıyorumm. bu isimlere verceğimiz bonservisleriii

gelll volkan şen-biglia-cenk tosun verr.. drogba-sezer öztürk-kaleci vs.. 20 milyon euro versennn ne yaptıı 35 milyon eurooo....

gelelim bu sene yaptığımız oyuncu trasnfelerine gelen isimlere bak harcanan paralara....

biglia ve sezer öztürk galatasarayin oyuncusu degil.hele sezer.

bigliayi alicagima gökhan inlere daha fazla verir alirim.

---------------gökhan inler----------------diaby--------------------

------payet-------------??????????-----------------arda-----------

---------------------------gameiro-------------------------------

zaten 2-3 oyuncu değişebilir dedim.. sağ açık payet olasun- biglia-sezer çıkar :) gerisi nasıll iyi değilmii? taraftar iyi bir yönetim- takımına sahip çıkıp karakterli bir teknik adam- futbolcu kaliteis yüksek bir takım istiyorsa. bu hayalcilik değildir olması gerekni söyleyen milyonlarca taraftardan birinin yazmasıdır. fikirler aynı- vizyon aynı sadece değişin 2-3 isim isee eyvallah derimmm saygılarrr.....

Ünal Baskan bize Inler´i hediye et :)

arjantin milli takımının tüm hazırlık maçlarında devamlı cambiasso-biglia değişikliği yapıldı. inler'in bonservisi biglia'nın 3 katı civarı.

her neyse bir sağ salim seçim olsun da gerisi gelir bir şekilde :)

arjantin milli takımının tüm hazırlık maçlarında devamlı cambiasso-biglia değişikliği yapıldı. inler'in bonservisi biglia'nın 3 katı civarı.

her neyse bir sağ salim seçim olsun da gerisi gelir bir şekilde :)

Devre arasinda artistlik yapan Biglia, hele simdi hic gelmez :)

o ayrı tabii, istemem gelmesini zaten naz yapa yapa bir hal oldu. ama inler'in bonservisini karşılayamayız.

Salı günü mahkemeden çıkacak kararı bekleyen Galatasaray'da seçim öncesi çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor... Başkan Adnan Polat'ın, "Tedbir kalkmazsa istifa ederim" hamlesi sonrasında rahatlayan Ünal Aysal'ın teknik direktör konusunda çok önemli adımlar attığı ortaya çıktı. Yönetiminde 2. başkan olarak görev vereceği Ali Dürüst'ün de yoğun baskısı sonrasında Fatih Terim'le temaslara hız veren Aysal'ın anlaşma noktasına geldiği belirlendi.

TERİM: CANA HARİÇ HEPSİ GİTMELİ!

Ünal Aysal'ın tecrübeli teknik adamla geçtiğimiz gün 3. kez görüştüğü ve büyük oranda pürüzlerin giderildiği öğrenildi. Terim'in gidecek ve gelecek oyuncular konusunda da Aysal'la fikir alışverişinde bulunduğu, iki ismin de takımda büyük bir revizyon yapma konusunda hemfikir olduğu ifade edildi. Terim'in özellikle Cana hariç tüm yabancı futbolcuların gönderilmesi konusunda Aysal'dan söz aldığı belirtildi.

GENEL KURUL'DA AÇIKLAMAYI HEDEFLİYOR

Terim'le prensipte anlaşan Aysal, 14 Mayıs'taki Olağan Genel Kurul'da başkan seçilmesi halinde üyelere İmparator'la ilgili müjde vermeyi hedefliyor. Aysal ve ekibinin geçtiğimiz hafta Mircea Lucescu için de girişimlerde bulunduğu fakat Shakhtar Başkanı Ahmedov'un, Rumen hocayı bırakmayacağı net bir şekilde vurguladığı öğrenildi. İddiaların aksine Gerets için hiçbir temasta bulunmayan Ünal Aysal ve ekibi, dış transfer konusunda da Avrupa ile G.Amerika'da çalışmalarını sürdürüyor.

170

Daha önce G.Saray'da iki dönem görev yapan Terim, Sarı- Kırmızılı takımın başında 170 galibiyet elde

etti.

11

G.Saray'da 5.5 yıl görev yapan Terim, 4 lig, 2 Türkiye Kupası, 1 UEFA Kupası, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 3 TSYD Kupası kazandı.

19

Milli Takım'daki görevinden 11 Ekim 2009'da istifa eden Terim, tam 19 aydır takım çalıştırmıyor. Tecrübeli hocayı yurtdışından da birçok takım istiyor.

Ya terim egoları dısında cok iyi hoca.. Müthiş motivasyon yetengi var.. Ama iste dediğim gibi bazen egoları fazla ağır basıyor malesef.. Bunlardan arınırsa müthiş isler başarır..

En Buyuk korkum da o egolarına yenilip bazı futbolcularda ısrar etmesidir.. O avr. samp.da emreden bı türlü vazgeçmemiş veya Ardayi oynatmamisti mesela.. sonrasnda sakatlıklarda dolayı gerekenler oynayinca da cok iyi sonuclar gelmişti.. Umarım gelirse bu tarz seyler yapmaz..

Salı günü mahkemeden çıkacak kararı bekleyen Galatasaray'da seçim öncesi çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor... Başkan Adnan Polat'ın, "Tedbir kalkmazsa istifa ederim" hamlesi sonrasında rahatlayan Ünal Aysal'ın teknik direktör konusunda çok önemli adımlar attığı ortaya çıktı. Yönetiminde 2. başkan olarak görev vereceği Ali Dürüst'ün de yoğun baskısı sonrasında Fatih Terim'le temaslara hız veren Aysal'ın anlaşma noktasına geldiği belirlendi.

TERİM: CANA HARİÇ HEPSİ GİTMELİ!

Ünal Aysal'ın tecrübeli teknik adamla geçtiğimiz gün 3. kez görüştüğü ve büyük oranda pürüzlerin giderildiği öğrenildi. Terim'in gidecek ve gelecek oyuncular konusunda da Aysal'la fikir alışverişinde bulunduğu, iki ismin de takımda büyük bir revizyon yapma konusunda hemfikir olduğu ifade edildi. Terim'in özellikle Cana hariç tüm yabancı futbolcuların gönderilmesi konusunda Aysal'dan söz aldığı belirtildi.

GENEL KURUL'DA AÇIKLAMAYI HEDEFLİYOR

Terim'le prensipte anlaşan Aysal, 14 Mayıs'taki Olağan Genel Kurul'da başkan seçilmesi halinde üyelere İmparator'la ilgili müjde vermeyi hedefliyor. Aysal ve ekibinin geçtiğimiz hafta Mircea Lucescu için de girişimlerde bulunduğu fakat Shakhtar Başkanı Ahmedov'un, Rumen hocayı bırakmayacağı net bir şekilde vurguladığı öğrenildi. İddiaların aksine Gerets için hiçbir temasta bulunmayan Ünal Aysal ve ekibi, dış transfer konusunda da Avrupa ile G.Amerika'da çalışmalarını sürdürüyor.

170

Daha önce G.Saray'da iki dönem görev yapan Terim, Sarı- Kırmızılı takımın başında 170 galibiyet elde

etti.

11

G.Saray'da 5.5 yıl görev yapan Terim, 4 lig, 2 Türkiye Kupası, 1 UEFA Kupası, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 3 TSYD Kupası kazandı.

19

Milli Takım'daki görevinden 11 Ekim 2009'da istifa eden Terim, tam 19 aydır takım çalıştırmıyor. Tecrübeli hocayı yurtdışından da birçok takım istiyor.

bi arkadaş yazmıştı : fatih terim yönetim olarak ve maddi olarak güçsüz bir yapıda olmak istememesi normal. 2 döneminde bu yüzden başarısız oldu. diyee ... evet bende bunu sorguladım kendimce....

bazen ne yazıyoruzz morunhıo gelse-yok messi gelse kurtalamaz takım diye. çünkü yönetim (camiada birlik yaratmış) ve maddi olarak güçlü olamayan bir yapı yok ise ne yapsak ne yazsak ise boştu..

ilk başlarda yazdığım

1- gerekli isimlerin nerden görev alacağı ve sınırını bilmesi

2-yönetimin ve maddi imkanların kulub için en menfaatlice kullanılması ve sahip çıkılması

3- gelecek teknik adamın türkiye şartlarına uyumlu bir şekilde bilgi sahibi olması

4- transfer konusunda gerekli tüm çalışmaların yapılıp- listenin sonundaki oyuncları son dakika alınmaması

5- takım içindeki oyuncuları sorunlarıyla ilgilenecek bir mantileteye sahip hoca ve sorumlunun bulunması.

6-sezon öncesi tüm transferlerin ve planlamaların yapılıp hazırlanması.

bundan sonraki herşey futbolocuya ve teknik adama bağlı kalıyor. kaite-tecrübe-mücadele vs ne varsaa bu planlamanın sonunda ortaya çıkar. son dakikada yapılcak transferler veya isim olsun diye getirilecek teknik veya futbolcuyla olmadığını yaklaşık 3 senedir görmekteyiz...

fatih terim ismi neden hep ön plandaa..

tüm liglerdeki futbolcu izlenimleri milli takımda yaptı- türkiyeyi-medyayı ne yapması gerektiğini 1,5 senedir gözlemyerek biliyor. yerli futbolcular üzerindeki etkisi belli. camianın içersinden biri.. hatalarının farkına varıp tekrar yapacak biri değill....

kendi içinde muhasebesini yapmıştır mutlaka...

o değil rui costa napıyor ya? fatih hoca geldi mi rui costa haberi çıkar malum :)

milan'dan transfer yap fatih hoca, biliyoruz milan başkanı ile iyisin :D

Fatih Terim'i ben çok riskli görüyorum.Ya çok başarılı oluruz ya da sürünürüz.Fatih Terim getirilecekse eğer gerçekten çok güçlü bir kadro kurmamız gerek.Özellikle Türk oyuncularımız çok sağlam olmalı ama kaç tane sağlam Türk oyuncu alabiliriz ki?Hamit,Selçuk(belki),Mehmet Ekici(belki)...Zaten bu saydıklarımdan aşağısına Fatih Terim'in razı olmaması gerekir.Yabancı oyuncu alırken de Fatih Terim'i güzelce yönlendirmeliyiz,Fransa ya da Belçika pazarından doğru dürüst oyuncular önermeliyiz(mesela Standard Liege'in orta sahası).Transfer tamamen kendisine bırakılırsa ben şahsen yine çok iyi bir kadro kuracağını sanmıyorum.Sonuçta dediğim dedik birisi.Ben şunları şunları alır birkaç yıla parlatırım diye oyuncu alırsa büyük riske girer.Zaten taraftarın sabrı kalmadı,ne kadar zor gibi görünse de seneye biz şampiyon olmalıyız kardeşim.Bunun ötesi yok.

Ben Fatih Terim'le kısa ya da orta vadede başarılı olacağımızı pek düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt