# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 3. Terim dönemi

Kaos futbolunun altını dolduramam ama Fatih Terim'e ''kaos futbolu oynatıyor'' diye sallarım. Adama herkes saygı duyuyor, burada edilmeyen laf kalmıyor. Terbiyesizlikten başka bir şey değil.

kardeşim kaos futbolunun kim tarafından söylendiğini öğren sonra gelip sallamaya başla.. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların hastasıyım..

genel bir soru; herkes terim gelmesin luce yada gerets diyordu ama simdi herkes terimci olmus.hayirdir:)

yarinki gazetelerde lucescuyla ksin anlasildi haberi cikar ozamanda luce 1 numara dersiniz

Terim ne tür taktikle oynatıyor ? dünya üzerinde bunu çözen kimse yok ? KAOS futbolu nedir ? motiavasyon dışında nesi var ? tabi şimdi diyeceksin öbürlerinde oda yok haklısın.. doğru.. ama bir şey ekliyim fatih terimi başarılı olduğu kadro zaten çekirdenten yetişmiş uzun bir süre üzerinde çalışılmış bir kadroydu.. o kadro gitti dünya kupasında 3. oldu fatih terimden sonra yine şampiyon oldu süper kupayı aldı.. çeyrek final oynadı şampiyonlar liginde.. zidane nin lafı hala aklımda erken final oldu bu diye.. O kadroyla terimi değerlendirmek bence abes..

ÜSTADDD.....

o kadro şekirdek kadro diyorsunnn yaaa

akdeniz olimpiyatlarında genç milli takımı çalıştıran- o kadronun oluşmasında etkin olan

1996 milli takımı avrupaya götüren takımdan sonra vedat-hakan ünsal-ümit davala-emre belezoğlu-fatih akyel-ayağı kırılmış bir okan buruk yeniden ortaya çıkaran alt yapıda bazı oyuncuları çıkaran- uefa almadan önceki herta berlin maçında hekres umudunu kaybetmişken o kaybetmeyip 4-1 hertayı yenip umudunu yitirmeyen.

kaoosss futbolu? motivasyon diyorsun???

fatih terimin taktiğini futbol yapasını bizz 1996 larda öğrendikkk... asıl defansın hücüm-press ve ayağa toplarla pas yaparak oynandığını. diyeceksin hagi-hakan şükür gibi ekurileri vardı... bana ozaman fatih terimden sonraa bu tarz oyuncuları getirmiş veya ortaya çıkarmış teknik adam sayarmısınnn

milli takımın-gs çekirdeğiniz oluşturan futbolcuları çıkartan bir araya geitirip seneler boyuncaa türkiyeni hem milli hemde kulubler bazında başaılı olmasını sağlayan fatih terimdir...

bugun dön bak bakalım yerli teknik adamlarına herkes saygı duyuyorsa ve onu taklit ediyorsaa

avrupa herkes saygı duyuyorsaaa

sonuçç ortadaaaaaaaa

morunhıo --- bugunkü portonun küçük morunhıosu olan hoca-- oynattığı futbol nedir sence ?? bu kadar kaliteli oyunculara sahip olmaları cabasııı o ayrıııııı.... yabancı olunca çalıştırdığı takım yabancı olunca büyük hoca olurr..

morunhıoo teknik adam olarak iyidirr evett ama konuşmalarına veya karşı takımı-taraftarı küçümseyerek alay etmesi çokmu doğrudurr,, tabi yabancı yapınca sesss yokkk... o zaman fatih terim egosunu eleştirmekte doğru değilll..

fener medyasııı senelerce uğrastııı ne oldu sonundaaa avrupada-orda burda başarı gelinceee canımm- gelmeyincee gelmeyince diyorummmmm 1 kezz milli takım teknik adamı olarak son zamanlarda geldi-1 kezde 2.döneminde son 6 ayında başarısız olduuu... varmı daha başarısızlığııııı

kaos futboluda nedir be arkadaş..

yemin ederim ezik medyanın dayatmasından başka bişey değil..

ne zaman terim gelecekse olsa bu kavram ortalarda dolanmaya başlar..gelmesin başarılı olamaz diyenlerinden çoğu medyadaki ezikler,dikkat edin..

valla bende bilmiyorum Ali Serhat arkadaş tutturmuş KAOS futbolu diye açıklasında bizde bilelim neymiş!

Bu nasil bir haber ya :D

Camianin agir toplarindan (sakincali :) ) Ali Dürüst: Bize gelirmisin?

Fatih "Grande" Terim: Tamam, evet

:D

Terim ne tür taktikle oynatıyor ? dünya üzerinde bunu çözen kimse yok ? KAOS futbolu nedir ? motiavasyon dışında nesi var ? tabi şimdi diyeceksin öbürlerinde oda yok haklısın.. doğru.. ama bir şey ekliyim fatih terimi başarılı olduğu kadro zaten çekirdenten yetişmiş uzun bir süre üzerinde çalışılmış bir kadroydu.. o kadro gitti dünya kupasında 3. oldu fatih terimden sonra yine şampiyon oldu süper kupayı aldı.. çeyrek final oynadı şampiyonlar liginde.. zidane nin lafı hala aklımda erken final oldu bu diye.. O kadroyla terimi değerlendirmek bence abes..

Belli ki senin yaşın daha küçük. Aşağılamak için değil. Estağfurullah. Hepimiz aynı yaşlardan geçtik. Ben Türkiye'nin 1986-87-88 lerdeki milli takım maçlarını, Avrupa'daki ezik maçlarımızı gördüğüm için, Fatih Terim'in, Denizli'nin, Derwall'in gözümdeki değerini senin anlamanı beklemiyorum. Zaten anlayamazsın. İşte Fatih Terim senin nesline kendini anlatmaya geliyor.

arkadas ben bratu-petre-tamas yazarken bu futbolculara verilen para ile daha verimli olanlar alinir diye yazdim,kapis

Tutturdunuz bi kaos futbolu diye. Real Madrid de Barcelona´ya karsi kaos futbolu oynuyor. Karsi koymalarina baska imkan yok cünkü. Neymis efendim, Ispanya´yi yenememis Fatih Terim, Hirvatistan´a karsi zorlanmis :) Bak sen. Yaziklar olsun sana Terim, bi dandik Ispanya´yi yenemedin. Gercek su ki, bu takimlar arasinda bir kalite farki ucurumu var. Baska türlü oynayamazsin bu takimlara karsi. Fatih Terim sadece motive eder, taktikten anlamaz diyenlere cevabim, Fatih Terim müthis bir taktisyendir. Hatta üstüne tanimam

Kaos Futbolu nedir : 2008 yılında türkiyeyle oynayan takımların tüm teknik direktörleri türkiye ne oynuyor anlamadık derlerken sonunda ozamanki hırvatistan milli takım teknik direktörü slaven bilic dayanamamış ben tüm takımların ne oynadığını anladım da turkiye ne oynuyor hangi taktikle oynuyor bir türlü çıkaramadım .. sanki kaotik bir durum var demiş.. bunun üzerine toplu hücüm hepberaber hucüm Kaos futbolu diye litaretüre geçmiştir.. benim lafım değil slaven bilicin lafıdır.

Tutturdunuz bi kaos futbolu diye. Real Madrid de Barcelona´ya karsi kaos futbolu oynuyor. Karsi koymalarina baska imkan yok cünkü. Neymis efendim, Ispanya´yi yenememis Fatih Terim, Hirvatistan´a karsi zorlanmis :) Bak sen. Yaziklar olsun sana Terim, bi dandik Ispanya´yi yenemedin. Gercek su ki, bu takimlar arasinda bir kalite farki ucurumu var. Baska türlü oynayamazsin bu takimlara karsi. Fatih Terim sadece motive eder, taktikten anlamaz diyenlere cevabim, Fatih Terim müthis bir taktisyendir. Hatta üstüne tanimam

e yani..

şöyle bi ilk dönemini gözden geçirin..

ilk yarı kötü oynamışız..

malubuz ya da berabere..

kaçımızda umutsuzluk oluyordu??

ne yani yürrüyün koçlarım kim tutar sizi diyerek mi 2 . yarıya salıyodu takımı..

yoksa taktik zekasını mı kullanıyordu..

cevap

2 side..

onu bu şartlarda

özel kılanda bu..

neden? keitaya 8-9 milyon veren,elanoya okadar veen inlerede 10-12 milyon verir.bu parayida eder hemde yerli

Gökhan 10-12 milyonsa eğer o paraya kapış kapış gider.Gökhan'ı benim gibi Galatasaray'da görmek isteyenler buradan kendisine ulaşabilir arkadaşlar.Bol bol sevgi saygı mesajları yazın.Kendisini ne kadar istediğimizi anlasın:)

Gökhan Inler

kardeşim kaos futbolunun kim tarafından söylendiğini öğren sonra gelip sallamaya başla.. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların hastasıyım..

''Kardeşim'' diye hitap etme diye önceden söylemiştim, aynısını tekrarlama bir daha. Bunu şu anda sen söylüyorsun, kendini başkasının yerine koyup da millete sallama o zaman.

arda,servet,sabri,yekta,kazim kalir ,gerisi gider diye düsünüyorum.(gitmelide zaten)

alinabilecek iiyi yerli oyuncular sunlar olmali;

gökhan inler-hamit-selcuk inan-mehmet ekici-mevlüt-ömer toprak-serdar aziz.bunalrda yeter zaten.7-8 tane yabanci tamamdir

Kaos Futbolu nedir : 2008 yılında türkiyeyle oynayan takımların tüm teknik direktörleri türkiye ne oynuyor anlamadık derlerken sonunda ozamanki hırvatistan milli takım teknik direktörü slaven bilic dayanamamış ben tüm takımların ne oynadığını anladım da turkiye ne oynuyor hangi taktikle oynuyor bir türlü çıkaramadım .. sanki kaotik bir durum var demiş.. bunun üzerine toplu hücüm hepberaber hucüm Kaos futbolu diye litaretüre geçmiştir.. benim lafım değil slaven bilicin lafıdır.

Slaven Bilic kim. Reis-ül Alem'mi?

Sen ne düşünüyosun. Ben senden duyuyorum hep bu lafı. Slaven Bilic bunu söyleyeli kaç sene oldu. 3 sene geçmiş. İnsan benimsemediği şeyi söylemez. Kıvırma şimdi Bilic'in lafı falan diye

genel bir soru; herkes terim gelmesin luce yada gerets diyordu ama simdi herkes terimci olmus.hayirdir:)

yarinki gazetelerde lucescuyla ksin anlasildi haberi cikar ozamanda luce 1 numara dersiniz

Kanıtlarla konuş herkes diyip topu atıp kaçma böyle düşündüğün kişilerin tek tek mesajlarını araştır buraya alıntıla ondan sonra böyle konuş.

2nci Terim döneminden dolayı birçok kişi Terim 'e kırgın.

Lakin o dönemde kendisine tanınan imkanlar çok kısıtlıydı, o zamandan bu zaman birçok proje gerçekleşti, stadımız yapıldı. Gelirlerimiz olmasa da potansiyel gelirlerimiz arttı.

Aysal dönemiyle bu tablo değişecektir. Terim 'in 4 yıllık perfomansı, 14 yıllık 15nciliğe bile kredi yaratır.

Abdullah bey. Bu mesajı görünce hemen atladım kusura bakmayın :D

Asıl ekonomik çöküntüye 2. Fatih Terim döneminde başlamadık mı biz ? Fatih Terim gelir gelmez Lucescu'nun oturmuş kadrosunu bozup saçma sapan transferler yapmadı mı? Fatih Terim'in bazı kaprisleri vardır. Mesela takımdaki oyuncular isterse Dünya Starı olsun. Eğer bu takımı kendisi kurmadıysa alayını gönderir. Birde şu açıdan bakmak lazım. Takımdaki çoğu Türk futbolcu A Milli Takım oyuncusu. Ya Fatih Terim bunlar benim oyuncularım kalacak derse ne yapacağız? :) (Ki öyle bir ihtimalde var.) Böyle bir durumda önümüzdeki sezonun bu sezondan farklı geçme ihtimali nedir? :)

ya terim gelirse servet ve hakan balta banko oynarlar gene düzelemeyiz. hatta gökhan zan bile gitmez o da oynar.. terim gelmeden önce bunları gönderin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt