# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim Geri mi Geliyor?

Onur, durmadan bundan bahsediyorsunda, Terim`in istedigi futbolcular bunlarDi diyorsun.

Bunu bukadar net nerden biliyorsun, transfer listesi`ni mi söylemisti?

Yanlis anlama, gercekten bilmedigimden soruyorum.

Fatih Terim hayrani oldugum icin, o dönemi de heycanla takip ettigim icin neredeyse her gelismeyi adim gibi hatirlayabiliyorum. Arastirabilirsiniz. Yalanim varsa silerim üyeligimi :D O kadar eminim. O telefon baglantilarini dün gibi hatirliyorum, Terim´in aciklamalarini hatirliyorum, istedigi futbolcular aciklama yapiyordu basinda, Galatasaray istiyor, Fenerbahce istiyor diye. Kesin olan isimleri yazdim ben. Medyanin salladigi isimleri degil. Bu isimler hep 1. agizdan duydugum isimlerdi.

Fatih Terim hayrani oldugum icin, o dönemi de heycanla takip ettigim icin neredeyse her gelismeyi adim gibi hatirlayabiliyorum. Arastirabilirsiniz. Yalanim varsa silerim üyeligimi :D O kadar eminim. O telefon baglantilarini dün gibi hatirliyorum, Terim´in aciklamalarini hatirliyorum, istedigi futbolcular aciklama yapiyordu basinda, Galatasaray istiyor, Fenerbahce istiyor diye. Kesin olan isimleri yazdim ben. Medyanin salladigi isimleri degil. Bu isimler hep 1. agizdan duydugum isimlerdi.

Dogrudur yahu, yalan söylüyorsun demedik. :)

yerli oyuncuyu almak teknik adam becerisidir veya başkanın sadece parayla değil..

hamit türkiyede oynamak ister çünkü başak bir heycanla fatih terimle.

selçuk ardanı en yakın arkadaşlarından biri

onur kıvrak galatasaraylı

mehmet ekici oynatılmayacağı yerdee galatasaray gibi ailesini takımına fatih hocanın yanına gelmek ister

sezer öztürk hep ismi geçti.

cenk tosun hep galatasarayla ismi geçti- faith hoca ikna eder...

serdar kesimal fatih terim aldı milli takıma

daha sayımmı bunlar ikili ilişkilerde öne çıkıyor işte. fatih terimin önemi bu bu isimlerin 5 ini al yanınada iyi yabancılar serpiştir. hem as kadron hemde yedek kadron süper olur. para yönetime kalmış. ben yerli youncuların birlik beraberlik içinde olduğu ve fatih terimin onalra katacaklarıyla. istedikleri üst seviyeye geleceklerini düşünüyorum. çok değil 4 sene sonra istiktarlı şekilde devam edilirse. bazı genç oyuncular ozaman avrupada isim duyaracak ve milli takım yeniden eski günlereindeki şahlanacaktır.. bunalr hayal değil parayı bulamayacakalrsa zaten başarıyı yakalamazyazsınnn. ikna etmek oyuncuyu fatih terimden- almak yönetimde.. bu işer basit yeterki isteeesinler..

Beşiktaş: Rüştü Reçber, İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Necip Uysal, Nihat Kahveci

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Emre, Mehmet Topuz, Caner, Özer, Selçuk

Trabzon: Tolga, Egemen, Serkan, Selçuk, Burak, Umut, Engin Baytar

yabancılarını kadrodan çıkarttım... geriye bunlar kaldı...

bize de bakalım..

Ufuk, Servet, Gökhan Zan, Çağlar, Sabri, Hakan Balta, Arda... BAM'ı hic katmıyorum bile...

kalanların hepsi milli... hepsi de aslında iyi oyuncular... ama formsuzlar... oynayamıyorlar... diger 3 takımdan geride kaldıgımız tek nokta "IYI YERLİ KALECI"...

Fatih Terim geldigi zman bence bu yerlilerin hepsini elinde tutacaktır... ama tek fark... bunları döve döve oynatacaktır...

ben iddia ediyorum Culio ve Stancu'yu dahi kadroda tutabilir... bu oyuncular dogru organize olmus ve tabi motive olmus bir takımın icerisinde formlarını tekrar yakalayacaklardır...

Fatih Terim gelirse Sarp, Ayhan, Balta, Servet bu takimda en az 2 sene daha top oynar. O zaman gorurum sizi Fatih Terimciler..

Change

Beşiktaş: Rüştü Reçber, İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Necip Uysal, Nihat Kahveci

bize de bakalım..

Ufuk, Servet, Gökhan Zan, Çağlar, Sabri, Hakan Balta, Arda... BAM'ı hic katmıyorum bile...

kalanların hepsi milli... hepsi de aslında iyi oyuncular... ama formsuzlar... oynayamıyorlar... diger 3 takımdan geride kaldıgımız tek nokta "IYI YERLİ KALECI"...

Fatih Terim geldigi zman bence bu yerlilerin hepsini elinde tutacaktır... ama tek fark... bunları döve döve oynatacaktır...

ben iddia ediyorum Culio ve Stancu'yu dahi kadroda tutabilir... bu oyuncular dogru organize olmus ve tabi motive olmus bir takımın icerisinde formlarını tekrar yakalayacaklardır...

Cevap: Ve Terim Dönüyor

Her mactan sonra rakıp takımın stoperlerı bel agrısı cekıyodu, Altay macında ılk golunu atmıstı sonra acıldı 7 8 tane atmıstı sampıyonlugun gıttıgı samıyendekı macta adanaspor 2-2 lık macta ıkı gol ve takımda ıyı oynayan tek oyuncuydu. :)

Lukunku çok iyi bir oyuncuydu, niye herkes dalga geçiyor anlamıyorum. Sakatlandı bir süre bu yüzden katkı veremedi. Onun oynadığı maçlarda Ümit Karan en parlak dönemini geçiriyordu. Oynadığı her maç Ümit Karana gol attırıyordu. Ben beğeniyordum Lukunku'nun oyununu.

Rotasyonda kullanacagimiz yerli futbolcular bile Engin Baytar gibi olmali en azindan. Iste o zaman adam gibi bir kadroya sahip olmus oluruz.

Fatih Terim gelirse Sarp, Ayhan, Balta, Servet bu takimda en az 2 sene daha top oynar. O zaman gorurum sizi Fatih Terimciler..

Ayhan ve Sarp her halukarda gidici ama Servet ile Hakan kimi getirirsen getir bu takımda kalır kalıcakta 24 oyuncunun 24 ude gitcek diye bişey yok öyle bir bütce hele hiç yok Yabancıcı.

bize de bakalım..

evet üzücü taraf ne biliyormusun?? orta saha oyuncusu yokkk bizdee. defnasif oalrak yetersiz geliyorlarr e forvette yabancı kalecide...

1 kaleci

2 libero

1 sol bek

1 sağ bek

5 orta saha (bunların ikisi kanatlarda)

2 forvet

en az 12 yeni ve iyi futbolcu gerek

yerlierli saydıkk

onur-selçuk-hamit-mehmet-volkan-serdar kesimal-sezer-cenk tosun 8 yerli ve 4 yeni yabancı gerek gerçekten el turko olmak için :)

Ayhan ve Sarp her halukarda gidici ama Servet ile Hakan kimi getirirsen getir bu takımda kalır kalıcakta 24 oyuncunun 24 ude gitcek diye bişey yok öyle bir bütce hele hiç yok Yabancıcı.

Kazim, Culio, Stancu, Sabri, Arda, Emre Colak, Cana, Yekta, Pino, Arda, Baros kalmasini istediklerim.. 24'un 24'ude gitsin diyen olmadi..

Ustelik yabanci hoca gelsin diyende olmadi.. Ersun Yanal'a bile raziyim.. Kapis mi tombaladan cekip uydurucu?

Kazim, Culio, Stancu, Sabri, Arda, Emre Colak, Cana, Yekta, Pino, Arda, Baros kalmasini istediklerim.. 24'un 24'ude gitsin diyen olmadi..

Ustelik yabanci hoca gelsin diyende olmadi.. Ersun Yanal'a bile raziyim.. Kapis mi tombaladan cekip uydurucu?

Belirtmen iyi olmuş ozaman Ersuncuu.Gitsin dediğin oyunculardan en az ikisi kimi getirirsen getir bu takımda kalır Kapişşş?

yarın için hazırlık yapalım ünal aysal yarın bombayı patlatınca görücem ...

bunu söyleyen : yakın zamanda ismimi daha çok göreceksiniz

evet üzücü taraf ne biliyormusun?? orta saha oyuncusu yokkk bizdee. defnasif oalrak yetersiz geliyorlarr e forvette yabancı kalecide...

1 kaleci

2 libero

1 sol bek

1 sağ bek

5 orta saha (bunların ikisi kanatlarda)

2 forvet

en az 12 yeni ve iyi futbolcu gerek

yerlierli saydıkk

onur-selçuk-hamit-mehmet-volkan-serdar kesimal-sezer-cenk tosun 8 yerli ve 4 yeni yabancı gerek gerçekten el turko olmak için :)

bana sorarsanız bizim takıma katkı verebilecek kaliteli yabancı oyunculara gerek var...

bir an düsünün... bizim yerli kadromuza besiktasın veya fenerin yabancılarını monte etseniz bu takım top oynar mı oynamaz mı?... biz yabancı oyuncularımızdan verim alamadık... birde yerlilerin formsuzlugu.... motivasyonsuzluk.. huzursuzluk... mutsuzluk... hangimiz herseyin üstüste geldigi böyle bir sezon hatırlıyor???

fatih terimi hepimiz elestirebiliriz... ben de dahil... ama kabul etmek lazım ki su an itibariyle gelebilecek en mantıklı secenektir... yeter ki biz merdivenleri agır agır ama saglam adımlarla cıkabilecek sabrı kendimizde bulabilelim...

yoksa önümüzdeki sene sampiyonluk gelmezse ünal aysalında kellesini isteriz...

Yav fatihterim değil yılmazvural gelse seneye bundan çok daha iyi oluruz:). Şaka bir yana Fatih Terim bir daha bundan iyi bir fırsatı asla bulmaz o yüzden bu kez geri çevirmeyecektir. Elinde çok büyük bir fırsat var. Yerle bir olmuş enkaza dönüşmüş bir Galatasarayı küllerinden geri döndürme şansı. Futbolcular ne dese sesini çıkarmadan yapacaktır. İnşallah hayırlı olur.

Yanlis bilgiler edinmissin. Fatih Terim bize geldiginde bir kanalda telefon baglantisi olmustu ve Terim sorulari yanitladi. 10 numara kim olacak diye bi soru sordular. 10 numaramiz Sergen zaten, niye 10 numara arayayim ki dedi. Sinan Engin vardi o programda ve kis kis gülüyordu. Terim de sert cikti ona, niye güldügünü anlamadim dedi. Megersem Sinan Engin Sergen´le coktan anlasmis bile. Sonra görüntüleri ortaya cikti toplanti halindeyken. Yabancilarin hepsi kiralikti ve opsiyonlari yoktu. Sezon bitince dogal olarak kulüpten ayrildilar. Terim´in istedigi oyunculari da Canaydin alamadi.

Sayayim: Servet Cetin, Kemal Aslan, Selcuk Sahin, Alpay Özalan, Rui Costa, Nuno Gomes, Chiesa ( Terim´in istedigi futbolculardi )

Canaydin kimseyi alamadi. Listesindeki son alternatifleri de alamayinca Canaydin, sadece kasetten izledigi Cristian, Lukunku gibi adamlari almak zorunda kaldi. Türk futbolcularda da artik Fenerbahce´nin istemedigi oyunculari alabiliyorduk, cünkü Fenerbahce herkesi kapiyordu o dönemde. Canaydin rekabet edemiyordu.

Bu saydıgın oyuncular arasından Terim Rui Costa ve Selcuk Sahın dısındakiler gazete kupurlerı Tuncay'ıda unutmayalım tabıı ama Fabio Pinto, Overmars, De Bour bunlar liste basıdı, Sergen konusunda haklı olabılırsın ama elinde tutucaktı o zaman kacırmaycaktı Felipe istedıgı 10 numaraydı Ruı costadan sonra, Baliçide yonetım teklıf ettı kabul ettı Felipe gonderınce Revivoyuda kendısı aldırdı Lukunkuyuda kendısı aldırdı hatta mısır macından sonra aradıgımız golcumuzu aldık dıyende kendıdır hala neyı tartısıyoruz aslında bılmıyorum kısacası Terimin gelmesını ısterım ama Lucescu, Martin O'nealıda ısterım benım demek ıstedıgım Terım basarısız olucaksa gelmesın, bu sene 4 yabancı 3 saglam yerlı alırız ancak 2-3 tanede soru ısaretı ıste tam Lucesculuk donem adam Shaktarda brezılyadan topladı yeteneklerı onlara gorede sıstem kurdu sımdı kapısında yatıyolar oyuncu alsınlar dıye sol bek Rat bile yıldız oldu bi bakın Shaktar'da oynayıpta gıden oyunculara ne yapmıslar dıger donemlerınde Elano, barcaya gıden defans Chygrınskı(yanlıs yazmıs olabılırım), Brandao, Tmyscuk (bunuda yanlıs yazdım galıba :)) adam oynatıyor ordan gıden o kadar oynamıyor cunku oyuncuya gore sıstem yaratıyor Batistanın bir roportajında oyle bır maca hazırlıyorkı her yapıcagı hareketı ezerbelıyosun ızledıgımız kasetlerın sayısı bellı degıl Terim motıvasyon lucescu tatık dehasıdır dıyor bu bır ornek tam tersını soleyende olur ama hatırlayın yhaa gruptan cıkan kadroya bakın nıceluscu vıctorıa flerquın batısta perez bulent(denızlıden gelen) emre asık takımın yıldızı hasan sas golcusu arıf umıt berkant ortasahının Xavısı ayhan :) Ergun mondı sergen kaptan bulent arkadas bu kadro nasıl sampıyon olur nasıl Cl de gruptan cıkar hatta son macta barcayı yense ceyrek fınale cıkacak kı bır yıl once cıkardı su kadroyu bı hoca bu duruma getırsın secdeye varırım onunde bjk de yıne ayrı hangı oyuncuya ınanılmaz paralar verıldı shaktarda aynı adamın profosorluk alanı olmus artık OYUNCUYA GORE SISTEM YARATIYOR ıddaa edıyorum bu senekı su berbat kadroyu bıle sampıyon yapardı bu kadarda ıdddalıyım.

Ş.Büyüka: "Ünal Aysal gelirse, teknik direktör Fatih Terim olacak"

"Terim, G.Saray'a hayırlı olsun"

Galatasaray'ın yeni sezondaki teknik direktörünü Şansal Büyüka açıkladı. G.Saray Kongresi'nde Ünal Aysal'ın favori olduğunu belirten Büyüka, "Ünal Aysal ekibi, yeni sezon için Fatih Terim ile görüşüyor. Hatta iddialı bir şekilde söylemeliyim ki, 48 saat içinde açıklamalar yapılabilir. Fatih hocama yakışır, hayırlı olsun" dedi.

Ligtv.com.tr

Haberin Videosu İçin

bana önce başkan sonra yeni teknik adam olazımmmm

sonrası için koskoca 17 mayısla -haziran sonuna kadar süremiz var..

tek yapılması gereken yönetim ve teknik adam belirlensin hemen ve alıncak futbolcularla temasa geçilsin boş bulmasınlar meydanıı..........

Sansal Buyuka, Dobra Dobra'da Galatasaray'in yeni teknik direktorunu acikliyor!!! Saat 19'da Spormax'te,kacirmayin!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt