# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ş.Büyüka: "Ünal Aysal gelirse, teknik direktör Fatih Terim olacak"

fatih terim Galatasarayda galiba

Cevap: Şansal Büyüka Yeni Teknik Direktörümüzü Açıklıyor! | Saat 19:00 - Spormax

Büyüka: Benim bildiğim haytımda 2 defa gördüğüm Ünal Aysal için haytımda illkez sabır kelimesi kullanmayan başkan başkan adayı gördüm siyasetciden klüp başkanlarına kadar.Bunu alkışla karşılyorum.Bunu Fatih hocayla bağdaştırıyorum ikiside aynı kararlılıkta ve doğada.

Cevap: Şansal Büyüka Yeni Teknik Direktörümüzü Açıklıyor! | Saat 19:00 - Spormax

Büyüka:Asalntepe de avrupa maçı olmıycak olmasını kabul edemiyorum

Fatih Terim su an icin en iyi secenek insallah elinede saglam bir butce verirler

ntv sporda semih haznedaroğlu röportajı var oda adaylar Gerets ve Terim diyor.

Şnasalı çok dertli gördüm:D

Büyüka:Kimsenin kuşkusu olmasın bu başkan ve hocayla Galatasaray şampiyonluğa oynayacaktır.

Real örneği verdi ve onlara geçmiş olsun diledi

ntvsporda gelecek yönetim toplanmış:)

ben aday falan göremiyorum:) tek aday ünal aysal digerleri boy gösteriyor sadece.hele turgay kiran:)

Yoğunken buraya yazim:)

Geçen hafta karton tutan bugün yine mecidiyeköy önüne gitmiş protesto etmiş..Polat onu kulüb binasına çağırmış görüşmüşler..Ntvspor söyledi.

Hoş Geldin İMPARATOR !

Şansal Büyüka: Galatasaray'ın hocası Fatih Terim'dir. Hayırlı olsun, hoşgeldin hocam!

Ntvspor'da Haznederoğlu, Fatih Terim veya Gerets olacak dedi.

Hangi kanal bakacağıma şaşırdım:D

Büyüka:Bahrini kaynağına dayanarak söylüyorum şimdi Adnan Polat başkanında hakkını vermek lazım borç batağından staddan ve rivadan çok önemli uğraşları oldu hakkını vermek lazım.Özhan başkan dan sonra projeleri iyi yönetti.Ancak işin buraya gelmesinde kendisinnde hatalrı vardı.

Adada toplanmış aysal ekibi..

Valla ben Ntvsporu ızlemeyı tercıh ederım, nedense daha çok ilgimi çekiyor sunusundanmıdır nedir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt