# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şansal Büyüka: "Fatih Terim Hayırlı Olsun"

Terim gelirse Balta kesin kalır, Ayhan,Servet ve Sarpta muhtemel kalacak isimlerdendir.Demedi demeyin

Terim gelirse Balta kesin kalır, Ayhan,Servet ve Sarpta muhtemel kalacak isimlerdendir.Demedi demeyin

Abartma Soner Abi ya. Kalacaklar belli. Arda,Yekta,Servet,Balta,Kazim,Sabri,Ufuk(3.kaleci),belki elimde bulunsun diye Gökhan. Sarp, Ayhan,Serkan,Aydin filan kalmaz. Kalmayacak. Terim büyük operasyon yapar. Sever zaten yeniden takim kurmayi. O kadar abartmayin.

Gökhan Zan'da kalır Fatih Hoca gelirse.Demedi demeyin.

Abartma Soner Abi ya. Kalacaklar belli. Arda,Yekta,Servet,Balta,Kazim,Sabri,Ufuk(3.kaleci),belki elimde bulunsun diye Gökhan. Sarp, Ayhan,Serkan,Aydin filan kalmaz. Kalmayacak. Terim büyük operasyon yapar. Sever zaten yeniden takim kurmayi. O kadar abartmayin.

Ben sadece Balta için kesin konuştum.Normali senin dediklerin ama bu adam Baltanın en kötü döneminde bile milli takıma aldı :)

Ben bu arada yeni gördüm Onur, Balta ve Servet kalmalımı???

Ben sadece Balta için kesin konuştum.Normali senin dediklerin ama bu adam Baltanın en kötü döneminde bile milli takıma aldı :)

Balta kalir haklisin ama milli futbolcu oldugu icin 1 senelik son bir kredi verebiliriz. Terim´li Milli takimda baya iyiydi Balta. Hatta biz o zamanlar aramizda konusuyorduk, Balta Avrupa´nin iyi beklerinden biri diye :) Nasil böyle cöktü bu cocuk anlamiyorum. Bu kadar da kötü bir futbolcu degil Balta.

fatih terim ayhan sarp barışı kesin gönderir ya rahat olun bence. balta ile zan kalır ama.

Balta kalir haklisin ama milli futbolcu oldugu icin 1 senelik son bir kredi verebiliriz. Terim´li Milli takimda baya iyiydi Balta. Hatta biz o zamanlar aramizda konusuyorduk, Balta Avrupa´nin iyi beklerinden biri diye :) Nasil böyle cöktü bu cocuk anlamiyorum. Bu kadar da kötü bir futbolcu degil Balta.

Sence şu halimizle kredi verecek kredimiz varmı? :)

Ben bu arada yeni gördüm Onur, Balta ve Servet kalmalımı???

Bence simdilik kalmali Abi. Sonucta Milli oyuncular. 24 futbolcu yollayip, 24 futbolcu alamayiz. Dünyada hicbir takim yapamaz bunu. Diger kapasitesizler varken, milli futbolculari yollamak hata olur su anda. Kademe kademe bir operasyon yaparsin. Terim de adam edemezse onlari, seneye yollariz. Su anda gereksiz diye düsünüyorum.

Trt3 spor manşet programı: Fatih terim teklifi reddetti, başka planları olduğunu belirtti.(fanatik muhabiri canli yayına bağlanarak söyledi)

Bence simdilik kalmali Abi. Sonucta Milli oyuncular. 24 futbolcu yollayip, 24 futbolcu alamayiz. Dünyada hicbir takim yapamaz bunu. Diger kapasitesizler varken, milli futbolculari yollamak hata olur su anda. Kademe kademe bir operasyon yaparsin. Terim de adam edemezse onlari, seneye yollariz. Su anda gereksiz diye düsünüyorum.

Tamam haklısın 24 futbolcu değişmez, ama bir devrim olması gerekliliğide aşikar.Benim kanımca kalması gerekenler Arda,Sabri,E.Çolak,Yekta,Kazım.Yabancı olarak Stancu,Baros,Neill,Pino

aynen katılıyorumm.. h.balta.gzan filan isimleri çok şey deği türkiyede sadece olacak bir takım için altenatif isimler bence. hem ünal aysal ve faith terim ikilisini en güzel yanı kararlı olmalarıdır. sabir sabir diyen bir yapı yok bu karakterlerde. hem alıncak futbolcuları görecez inanıyorumki sağlam bir as kadro kurulcak. her oyuncu gönderilcek diye bir futbol anlayışı yok. barış-mustafa sarp-aydın-ayhan gibi yerli isimler zaten kalmayacaklar bunu adım gibi biliyorum. yabancılara gelince 3-4 yabancı zaten seneye olmayacak. ınsua-kewell-zapata-pino-neill bu isimler gönderilcektir. baros-cana-culio-stancu zaten uzun vadeli düşünüldüğünde alternatig olarak gözükmekte. iyi bir yerli kadrosu kurulursa ilk 11 de en fazla 5 yabancı olur kanaitndeyim. artık geçmişe dönmemeli bence. önümüzde bakmalıyız. umutluyuz hüsran uğramayalım diyenlere 3 tane sorum var hemen

1- yeni bir başkan geliyor güçlü ekibiyle. buna inancı olmayan varmı?

2- fatih terim gibi bir teknik adam geliyor ne yapmak istedği belli. rejkard-skiipe-haigden dahamı az futbol bilgisine sahip?

3- yönetimi ve teknik adamı güçlü olan bir kulubte sizce kötü futbolcularmı alınıpta 3 senedir yapılan hataları yapacak kadar beceriksiz bu insanlar?

Ünal Aysal zaten Terim'de ısrarcı değilmiş. Ali Dürüst özellikle çok istiyormuş. Aysal'ın gönlü Gerets'den yana bence.

Ünal Aysal zaten Terim'de ısrarcı değilmiş. Ali Dürüst özellikle çok istiyormuş. Aysal'ın gönlü Gerets'den yana bence.

yahuu bişey diyecemmm arkadaşlarr

1- şansal büyüka dün özellikle yaptığı programda fatih terim ismini ünal aysal ile birlikte yeniz sezonda olcakalrını söyledi.

2- şansal büyüka gibi bir ism bundan emin olmadan bunu söylermi? necil ülgen bu kadar bilyiroda kendi internet sayfasında nyie yer verilmiyor bu şahse. ben göremedim fanatik webde böyle bir konu. saçmalığa bak fanatik muhabiri kendi sitesinden önce başka bir kanalda bunu söylecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt