# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Florya'da Fatih Terim sesleri

terim karin toklugunami gelecek?

milli takimdan aldigi parayi yiyor hala saglamdi maasi

elbet bize uyacak td vardir

Insaf ya :) Türk diye aldigi maasi mi dert ediyorsunuz? Hiddink´in aldigi maasi biliyormusun? Terim %15´ini bile almiyordu. Ne yapacakti, 750.000 Euro´ya mi calisacakti Fatih Terim gibi bir adam?

Eğer fatih Terim gelecek ise alacağı paranın konuşulmasını saçma buluyorum.

Hagi nin 1.750 Bin € aldığını düşünürsek min. 2.5-3 M € alacaktır. buda normaldir...

Eğer fatih Terim gelecek ise alacağı paranın konuşulmasını saçma buluyorum.

Hagi nin 1.750 Bin € aldığını düşünürsek min. 2.5-3 M € alacaktır. buda normaldir...

ikinci geldiginde zaten su an haginin aldigi parayi aliyordu fatih terim simdide rahat 3 u bulur dedigin gibi, raziyim renkdas duzelcekse hersey gider yillikk 10 milyon verip mourinhoyu bile getiririm :)

Benim tek korkum su olacaktir. Fatih Terim Galatasaray´i bir taraftar kadar cok seviyor. Simdi Adnan Polat demagoji yapar, hocam biz en kaliteli Türkleri getiremiyoruz, yok fiyat, yok kulüple aramiz iyi degil,kapasitemiz yetmiyor bunlari getirmeye vs. Nolur öyle ya da böyle idare edecegin, az cok begendigin Türkleri bize bildir, bizde geregini yapalim. Hem cok paramiz gitmesin hemde senin gazinla idare edelim.

Ayni 2. dönemindeki gibi. Ilk adaylarini degil de, belki tutabilir dedigin siradan Türkler. O zamanlar da yönetim böyleydi, simdi de öyle.

Fatih Terim de gelse pasa pasa en iyi Türkleri almak zorunda bu Polat, Avci da gelse en iyi Türkleri almak zorunda. Kacari yok. Benim problemim Teknik Direktör degil arkadas. Benim problemim o Adnan Polat. Ben ona güvenmiyorum.

Benim tek korkum su olacaktir. Fatih Terim Galatasaray´i bir taraftar kadar cok seviyor. Simdi Adnan Polat demagoji yapar, hocam biz en kaliteli Türkleri getiremiyoruz, yok fiyat, yok kulüple aramiz iyi degil,kapasitemiz yetmiyor bunlari getirmeye vs. Nolur öyle ya da böyle idare edecegin, az cok begendigin Türkleri bize bildir, bizde geregini yapalim. Hem cok paramiz gitmesin hemde senin gazinla idare edelim.

Ayni 2. dönemindeki gibi. Ilk adaylarini degil de, belki tutabilir dedigin siradan Türkler. O zamanlar da yönetim böyleydi, simdi de öyle.

Fatih Terim de gelse pasa pasa en iyi Türkleri almak zorunda bu Polat, Avci da gelse en iyi Türkleri almak zorunda. Kacari yok. Benim problemim Teknik Direktör degil arkadas. Benim problemim o Adnan Polat. Ben ona güvenmiyorum.

Dikkat ettiyse Başkan ismi yazmadım:)

Ben Adnan POLATın devam etmeyeceğini ilk sırada düşünerek yazdım düşüncelerimi...

Onur sonunda Adnan Polat'ın gitmeyeceğini sende anladın:D Ama merak etme Fatih Hoca gelmeden bunları hesap yapar öyle gelir.Ortam oluşur O da gelir.Fatih Hoca'nın bir değeri var altına inmez.Sevimli gelecekmi bilmiyorum ama Fatih Hoca'nın maç seyrederken heyecanını,terleyişini,açıklama yaparken o sert tavırlarını özledim.Amma sahipsiz kalmışız be kardeşim.

Dikkat ettiyse Başkan ismi yazmadım:)

Ben Adnan POLATın devam etmeyeceğini ilk sırada düşünerek yazdım düşüncelerimi...

Vizyon degistikten sonra Teknik Direktör olayi birinci plandan ikinci plana gecer benim fikrime göre :) Önemli olan vizyon, kapasite, beceri. Iste bu mevcut yönetimde yok. Korkarim ki Terim´in gelmesi de bizi sadece biraz gazlayacaktir su anki yapida.

- Terim´in istedigi ilk adaylar alinirsa

- Eskisi gibi cok saglam bir Türk iskelet kadrosu kurulursa

- Yine Terim´in istedigi yabancilar alinirsa

- Yönetim sadece sirketleri yönetip futboldan elini ayagini cekerse

Adim gibi eminim ki, Fatih Terim bizi ilk senesinde sampiyon yapar. Adim gibi eminim

Insaf ya :) Türk diye aldigi maasi mi dert ediyorsunuz? Hiddink´in aldigi maasi biliyormusun? Terim %15´ini bile almiyordu. Ne yapacakti, 750.000 Euro´ya mi calisacakti Fatih Terim gibi bir adam?

sen okudunmu muhabbetin basini?

bskalarina bi ton para verecegiz dendi

bende terim bedavaaya gelmiyorya dedim

Onur sonunda Adnan Polat'ın gitmeyeceğini sende anladın:D Ama merak etme Fatih Hoca gelmeden bunları hesap yapar öyle gelir.Ortam oluşur O da gelir.Fatih Hoca'nın bir değeri var altına inmez.Sevimli gelecekmi bilmiyorum ama Fatih Hoca'nın maç seyrederken heyecanını,terleyişini,açıklama yaparken o sert tavırlarını özledim.Amma sahipsiz kalmışız be kardeşim.

Kulüp yapisini anlamiyorum ki ben. Normal sartlarda Adnan Polat´in gitmesi kesin gibi birsey olmaliydi. Dalga geciyorlar bizle ya. Örf, adet, gelenek hicbirsey kalmadi kulüpte. Hagi´yi maymuna cevirdi Adnan Polat ya. Adeta hakaret ediliyor Hagi´ye. Bu kadar da olmaz ki. Yollayacaksan efendi efendi yolla. Bunlar nasil oyun böyle? Ne yapmak istiyor, aklinda ne var anlamiyorum ki. Pazar bi gecsin de, önümüzü görürüz herhalde artik

Şu durumda başkan ister değişsin ister değişmesin, gelecek hoca isim yapmış biri olacak. Bu saatten sonra yerli de olsa, yabancı da olsa, bir deneyelim görelim tavrı tutmaz.

Kulüpte teknik direktör de, başkan da, yönetim de değişse değişmeyecek bilimsel çalışan profesyonel yerli yabancı ekipler olmalı. Her futbolcuya ayrı gelişim-bireysel çalışma programı uygulanmalı. Bu sistemi kurmadan Sezgin gibi birine sınırsız yetki verip gelen hocaya hiç söz hakkı tanımazsanız hep başarısız olursunuz.

Her gelen hoca florya'nın çimlerinden, futbolcuların gereksiz beyanatlarına kadar herşeyle uğraşmak zorunda değil. Profesyonel dönüşümü yaşamazsak hep Kalli ve Fatih Terim'e muhtaç olacağız.

Kulüp yapisini anlamiyorum ki ben. Normal sartlarda Adnan Polat´in gitmesi kesin gibi birsey olmaliydi. Dalga geciyorlar bizle ya. Örf, adet, gelenek hicbirsey kalmadi kulüpte. Hagi´yi maymuna cevirdi Adnan Polat ya. Adeta hakaret ediliyor Hagi´ye. Bu kadar da olmaz ki. Yollayacaksan efendi efendi yolla. Bunlar nasil oyun böyle? Ne yapmak istiyor, aklinda ne var anlamiyorum ki. Pazar bi gecsin de, önümüzü görürüz herhalde artik

Hagi laf filan ediliyor ama bi yerde de haklı.Adam parasını almadan gitmeyecek belli ki.En iyisini de yapıyor.Çocuk oyuncağımı bu.

terim bu yonetimle calısmaz.. calısrsa da dover hepsini cok pis valla :D

Mental olarak takımı toparlayacak biri şart, Sportif direktör olarak Hakan şükür gelsin bence.

bir cem karaca şarkısı.

bindik bir alamete

gideoz kıyamete

yol dediğin yol gibi

ulaşmalı bir yere

biz dön baba dönelim

geliyoz aynı yere

bu döngü kısır döngü

başı varda sonu yok

dönüyom dönemiyom

sonunda bir çıkış yok

yerel ve genel seçim

seçin bakalım seçin

ki dön baba dönelim

aynı yere gelelim

çete çeteye çatmış

çete çete içinde

battık buruna kadar

cafer getir peçete

nush ile uslanmam ben

etmeli beni tekdir

tekdirden anlamazsam

artık hakkım kötektir

eskiden adam gibi

oturur meze yerdik

şimdi meze yer gibi

oturup adam yiyoz

o zaman siz buna

müstehaksınız len!

"ve bir köy kahvesi sohbeti..."

Terim'e 7.5 milyon euro!

Türk futbolunun efsane hocalarından Fatih Terim, Arap ülkesinden yıllığı 7.5 milyon euro olmak üzere 3 yıllık teklif aldı. Terim'in bu öneriye sıcak baktığı, geçen pazartesi görüştüğü Ummanlı yöneticilerden süre istediği öğrenildi.

terim-33781_501.jpg

Galatasaray'ın yeni sezon için futbolun patronu olarak düşündüğü Fatih Terim'in, Arap yarımadasının zengin ülkesi Umman'dan teklif aldığı ortaya çıktı.

Terim, geçtiğimiz pazartesi İstanbul'daki The Ritz Carlton'da Umman Federasyon Başkanı Sayyid Khalid Bin Hamed ile bir araya geldi. Tecrübeli hocaya Ummanlı yöneticilerin 3 yıllık sözleşme ve yıllık 7.5 milyon euro önerdikleri öğrenildi. Umman'ın, Terim'e, Brezilya'da 2014'te düzenlenecek Dünya Kupası'nı hedef gösterdiği bildirildi.

Fatih Terim'in, Milli Takım patronluğundan çok ülkedeki futbolun plan ve programını üstleneceği, bu konuda kendisine geniş yetkiler verileceği ifade edildi. Ummanlılar'ın, 2014 Dünya Kupası'na katılınması halinde, Terim'le sözleşmeyi 2018'e kadar uzatmayı düşündükleri de vurgulandı. Endonezya'dan da benzer teklif alan, ancak reddeden Terim'in verdiği uzun aranın ardından yeniden teknik direktörlük için kolları sıvadığı, Umman'ın önerisine bu yüzden sıcak baktığı belirtildi. Terim'in anlaşma sağlanması halinde aralarında Müfit Erkasap ile milli takımda birlikte görev yaptığı ABD'li kondisyoner Scott Piri'nin de bulunduğu 5 kişilik ekibini Umman'a götüreceği bildirildi. Terim, teklifi kabul ederse, 29 Mart'ta oynanacak Umman-Tunus maçını izlemeye gidecek.

En çok kazananlar

Mourinho-Real Madrid 13.5 milyon euro

Guardiola-Barcelona 10.5 milyon euro

Benitez*-Inter 10.2 milyon euro

Capello-İngiltere 8.5 milyon euro

Ferguson-Manc. United 7 milyon euro

*Benitez'in kovulana kadar sözleşmesinde yer alan ücrettir.

2014 hedefi

Dünya Kupası'na hiç katılamayan Umman, 2004 ve 2007'de Asya Şampiyonası'nda grup aşamalarını geçememişti. Umman, Körfez Uluslar Kupası'nda önemli başarılara imza atmış, son olarak ev sahipliğini yaptığı 2009 Körfez Uluslar Kupası'nda şampiyon olmuştu.

2014 Dünya Kupası Asya Elemeleri'ne katılması için Umman'ın 23 ve 28 Temmuz'da iki ayaklı eleme mücadelesi vermesi gerekecek. Umman'ın rakibi bu ayın sonunda kura ile belli olacak.

Cevap: Terim'e 7.5 milyon euro!

düşünmen hata.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt