# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Florya'da Fatih Terim sesleri

Floryanın anahtarını vereceksin Fatih Hocaya.Td olarak değil belki ama başka yetkilerle getireceksin .

Haşlanması gereken çok adam var, çoğunu hizaya getirse kafidir. :)

Cevap: Fatih Terim Haberleri

Fatih Terim´i aciklayan secimi kazanir beyler :)

Takım mental olarak çökmüş vaziyette fatih teriminde en önemli özelliği oyuncuları mental olarak çok iyi hazırlaması onun için fatih hoca şuan en uygun tercih bizim için inş ednan polatla birlikte gelmez yoksa adnan başkanımızın cenabetliği terim'ede bulaşıcak...

Cevap: Florya'da Fatih Terim sesleri

arabistandan teklif almış,yıllık 7.5 milyon eurocuk.

Kardeşim ileride ne gibi çözüm var hatalarımız sürekli geride bıraktıgımız yanlıslıklar.. Gereken tek yol Terim Şartlar mükemmel.. Hagiye devre arasında 10m veriliyorda terime 5 senelik bi anlaşmayla bu şartlar çokda zor değil.. Tünelin sonunu sadece Terim İle Görebiliyorum..

kesinlikle bizi kısa vadede başarıya imparator götürür.

şimdi kimse kalkıp 2. terim dönemi demesin

bunun ilk dönemide var hatta ondan önce akdeniz oyunları şampiyonluğu,tarihimizde ilk defa avrupa şampiyonasına katılım ve daha sonra hepimizin malumu 1996 - 2000 türk futboluna ambargo koyulması var.

bittimi bitmedi fiorentinaya seneler sonra italya kupası finali yine imparatorun başarısıdır. milanda işine son verilmesinin nedenini yazmaya gerek yok sanırım.

demem oki tek çare terim..

Şu kara günlerde beni tek sevindirecek olay Fatih hocanın geri gelmesidir.İnanıyorumki Fatih hoca Polata rağmen tekrar bizi eski şaşalı günlerimize geri döndürecek.

Herkesin izlemesi lazım.. " GRANDE TERİM '' :) adamlar bizden cok değerini biliyorlar ... Bizde olsa 6 yedi diye suratına tükürürler !!!

Bizimde huyumuz pis, İtalya'da grande Terim diye yanıp tutuşurlar ama biz gelmesin diye dualar ederiz.Basının saçma sapan haberlerine inanmak için ölürüz. Bunu tüm iyi Galatasaraylılara yapmaktanda bıkmayız. (bkz:Arda Turan ,bkz: Hakan Şükür )

Terim'den şartlı evet - Fotomaç

İşte Terim'in şartları:

1- Futbolda tek yetkili olurum

2- Transferde 50 milyon euro'luk bütçe isterim

3- Şu anki zayıf kadrodan en çok 6 oyuncu kalır

4- Sekiz yabancı transferi şart

5- İdmansahasında bir tek yönetici görmek istemem

1 - Her zaman öyleydi. Sanki araştırıp bulmuş gibi yazıyolar

2 - Olabilir. Ben bile gelsem o kadar para isterim

3 - E zaten sadece 6 oyuncu kalacaksa 50 değil 100 lazım.

4 - Sallamışlar.

5 - Her zaman öyleydi. Sanki araştırıp bulmuş gibi yazıyolar

Fotomaaaaaaaaaaaaaaaçççç. Salla salla.

Bunları sağır sultan biliyor. Fatih Hoca'yı antipatik göstermeye çalışıyorlar. İnsanın bu haberdeb sonra eee sende gelmezsen gelme diyesi geliyor. Ama yemezler. Gelecek Fatih hoca

kendimize haksızlık ediyoruz. hepimiz çok severiz fatih hocayı italyanlar da sever ama çok sevmeleri onu her zaman takımın başında görmek istemeleri anlamına gelmez. şahsen imparatoru g.sarayın başında görmek isterim her zaman ama şöyle bir baktığımızda da fatih hocanın g.saray dışında parlak bir kariyeri yok, sadece fiorentinaya italya kupasını kazandırması var.

1 - Her zaman öyleydi. Sanki araştırıp bulmuş gibi yazıyolar

2 - Olabilir. Ben bile gelsem o kadar para isterim

3 - E zaten sadece 6 oyuncu kalacaksa 50 değil 100 lazım.

4 - Sallamışlar.

5 - Her zaman öyleydi. Sanki araştırıp bulmuş gibi yazıyolar

Fotomaaaaaaaaaaaaaaaçççç. Salla salla.

Bunları sağır sultan biliyor. Fatih Hoca'yı antipatik göstermeye çalışıyorlar. İnsanın bu haberdeb sonra eee sende gelmezsen gelme diyesi geliyor. Ama yemezler. Gelecek Fatih hoca

Kesinlikle katılıyorum.Zaten F.Terim'i genç nesil taraftar sevmiyor.Bu haberlerin etkisi büyük bu olayda.F.Terim'e bu kulübün kapıları sonuna kadar açık.

kendimize haksızlık ediyoruz. hepimiz çok severiz fatih hocayı italyanlar da sever ama çok sevmeleri onu her zaman takımın başında görmek istemeleri anlamına gelmez. şahsen imparatoru g.sarayın başında görmek isterim her zaman ama şöyle bir baktığımızda da fatih hocanın g.saray dışında parlak bir kariyeri yok, sadece fiorentinaya italya kupasını kazandırması var.

İtalya kupasını İtalya'da çalıştığı ilk yılda kazanıyorsa başarıdır. Ayrıca ilk yıl olmasına da gerek yok. Bence başarıdır. Milan'da zaten harcadılar. Avrupa 3. sü olduk. Onun kurduğu kadro Dünya 3. sü oldu. Bunlar başarıdır bence. Boşver abi başarısız olsa ne olur. Adam Galatasaray'lı ve şu andaki kurtlar sofrasında Galatasaray'ın haklarını savunabilecek bir adam.

Video beni duygulandırdı lan.

Herif resmen Fatih gerçekten.

Fethetmiş İtalyaları falan.

İlyas genç nesilin Fatih Terim'i sevmediğine katılıyorum sana. 2000 yılında Galatasaray avrupa kupasını kazanınca Galatasaray'lı olmuş bazı insanlar o avrupa şampiyonluğunu değil de, ikinci gelişini daha net hatırlıyorlar. Tutturmuşlar bi 50 adam aldı 6465432145 adam sattı falan. Yahu kim olsa onu yapacaktı belki. Ben anlayamıyorum Terim'e sallayanları. Çok ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt