# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim Haberleri

Ekonomik açıdan bahsedildiği kadar iyiysek Terim gelmelidir bence.

Kendi kadrosunu kurarsa başarının gelme ihtimali yüksek.

O ihtimali geçtim şu kaostan çıkarabilecek tek yerli teknik adam Terim gibi görünüyor.

Ekonomik açıdan bahsedildiği kadar iyiysek Terim gelmelidir bence.

Kendi kadrosunu kurarsa başarının gelme ihtimali yüksek.

O ihtimali geçtim şu kaostan çıkarabilecek tek yerli teknik adam Terim gibi görünüyor.

Son geldiğinde öyle olmadı tabi;) Terim'in gelmesini isterim bende ama kısa vadede iyi bi çözüm olurdu.Köklü bi yapılanmaya gidilecekse başka bi t.d'yi tercih ederim.

Ayrıca Terim gelirse Sarp,Barış,Ayhan,Hakan gibi adamlar katiyen gödnerilmez eminim hatta banko oynar.

Son geldiğinde öyle olmadı tabi;) Terim'in gelmesini isterim bende ama kısa vadede iyi bi çözüm olurdu.Köklü bi yapılanmaya gidilecekse başka bi t.d'yi tercih ederim.

Ayrıca Terim gelirse Sarp,Barış,Ayhan,Hakan gibi adamlar katiyen gödnerilmez eminim hatta banko oynar.

Son geldiğini lütfen bir öncekiyle ve şimdikiyle (eğer gelirse) karşılaşırmayalım. Son geldiğinde Galatasaray çok büyük bir ekonomik çöküntü içindeydi. Okan Emre ve Hakan Şükür gibi üç lokomotif takımdan ayrılmıştı. Yerlerine alınacak adamlar için para yoktu. Birçok sebep var.

Barış, Sarp, Ayhan, Hakan gibi adamlar kötü adamlar diyoruz şimdi. Ben de çok eleştirdim. Geçen gün bir tespit yaptım. Biz 2008 de şampiyon olduğumuzda bu 4 adamdan 3'ü, hatta bunlara Arda beğenmediğimiz Servet, Sabri, Aykut'u da ekleyebiliriz. O adamlar 2008 de iyiydi de şimdi mi futbolu unuttular. Hayır. Yönetimsel hatalar futbolcuların kendilerine ve kulübe olan inançlarını kaybettirdi. Eğer Hakan, Sabri, Servet, Aykut, Barış Fatih Terim geldiğinde eski performanslarına dönecekse ki ben inanıyorum dönecekler, neden istemeyelim.

Mustafa Denizli geçenlerde çok güzel bir şey söyledi. 'Galatasaray'ın potansiyeli bu değil. Öncelikle mevcut potansiyeli olması gereken seviyeye getirmek gerekiyor'.

Sonuna kadar katılıyorum bu cümleye.

Fatih Terim bu potansiyeli artıracak ve yeni takviyelerle takımı şaha kaldıracaktır

Fatih Terim'in ikinci doneminin savunulacak yonu yok. Uyduruk topcular aldi, herhangi bir basari saglayamadi. Cok iyi durumda olan takimi mahfetti. Lucescu, Emre Asik ve Sergen'i Besiktas'a verdik adamlar sampiyon oldu. Bir sene sonra elimizde 1000 kisinin onunde Rize'den 5 yiyip kupadan elenen igrenc bir takim vardi. O yuzden Fatih Terim'i savunmayin.

Simdi ise basarili olmasi daha muhtemel. Cunku takim dibe vurdu. Bundan daha basarisiz olacak halimiz yok.

Fatih Terim'in ikinci doneminin savunulacak yonu yok. Uyduruk topcular aldi, herhangi bir basari saglayamadi. Cok iyi durumda olan takimi mahfetti. Lucescu, Emre Asik ve Sergen'i Besiktas'a verdik adamlar sampiyon oldu. Bir sene sonra elimizde 1000 kisinin onunde Rize'den 5 yiyip kupadan elenen igrenc bir takim vardi. O yuzden Fatih Terim'i savunmayin.

Simdi ise basarili olmasi daha muhtemel. Cunku takim dibe vurdu. Bundan daha basarisiz olacak halimiz yok.

Sence UEFA kupasını alan bir hoca için 2.kez şans vermek çok mu? Biraz ülkenin insanlarına değer verin ,italyanlar kadar verseniz yeter...

Fatih TERİME ,Floransa,Milano,ve hatta morinho kadar değer vermeyen bazı Galatasaray taraftarına yazıklar olsun..

Nasıl ne alaka sen hayatında Uefa kupası nedir biliyomuydun? kapısına bile gidemiyodun..ne çabuk unutuluyor o günler...Avrupa şampiyonasında değil finallere kalmak ,şampiyonaya katılamıyodun be..Tabi vizyon büyüyünce yapılanlar unutulur...

renkdaş başka takım çalıştırmadı bunca zaman demişsin ama , şansal bi söylesin terimin kaç klübü geri çevirdiğini.. biz sadece takım çalıştırmadığını biliyoruz ama teklifler tahmin ettiğindende çok inan bana..

beni miktarindan cok, kalitesi ilgilendirir...bilmem adanaspor'mus yok bank asya'dan suymus buymus onlari zaten kabul etmez...

ama yurtdisindan da pek büyük takimlardan teklif gelmiyor gibi...yoksa neden reddedsinki ?!

Sizce Fatih hoca yerli yapılanması yapabilirmi?

Unal aysal'inda adaylari bellidir ilk sirada kesinlikle Fatih Terim vardir diye dusunuyorum 2 Lucescu 3 Eric Gerets su an icin dusunuyorum da yerli hoca gelse iyi olur

Abdullah Avcı gelse toy denir,yabancı bi teknik adam gelse ligi bilmiyo denir,ertuğrul sağlam gelse beşiktaşlı denir.Fatih Terim hem galatasaraylı hem tecrübeli hem de bu ligi hepimizden daha iyi biliyo.Eğer arkasına güçlü bi yönetim alabilirse Fatih Terim bizi eski günlerimize döndürebilir.

Abdullah Avcı gelse toy denir,yabancı bi teknik adam gelse ligi bilmiyo denir,ertuğrul sağlam gelse beşiktaşlı denir.Fatih Terim hem galatasaraylı hem tecrübeli hem de bu ligi hepimizden daha iyi biliyo.Eğer arkasına güçlü bi yönetim alabilirse Fatih Terim bizi eski günlerimize döndürebilir.

İmzamı atıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt