# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim Haberleri

Benim yazdigim mesajla hala alaka kuramadin. Ben ikinci doneminden bahsediyorum.

beni miktarindan cok, kalitesi ilgilendirir...bilmem adanaspor'mus yok bank asya'dan suymus buymus onlari zaten kabul etmez...

ama yurtdisindan da pek büyük takimlardan teklif gelmiyor gibi...yoksa neden reddedsinki ?!

Renkdas o zaman senin dusuncene gore buyuk takimdan teklif almayan hoca iyi hoca degil. Bu aldigi tekliflerin hepsi yurt disindan. Buyuk takimdan kastin nedir bilmiyorum ama herkes lucescu gelsin der burada. Luce cok buyuk takimlardanmi teklif aldi? Gittigi takim neydi ne oldu bence ona bakmak gerek. Terim lazionunda teklifini reddetmisti lazio nasil bir takim sence?

Benim yazdigim mesajla hala alaka kuramadin. Ben ikinci doneminden bahsediyorum.

2.döneminde başımızda Olimpiyat stadı gibi bir bela vardı...Yönetim ilk senesinde çok iyidi 2.senesinde dağıldı..Ve yönetim bi süreden sonra terime desteğini çekti..Faruk süren gibi arkasında durmadılar..Ve yanlışlarıda olmuştur tabi ama bunda tek suçu terime atmak doğru değil..

Hayri Fatih Terim'i ikinci dönemi için savunmayın diyor. Anlaşıldı. Fatih Terim Galatasaray'a ikinci gelişiyle hata yapmıştır. Sadece gelişiyle. Gelmemeliydi. Ama geldiği için yaptığı hataları kim olsa yapardı. Para yoktu. Hemde hiç

Para yoktu da o kadar adami nasil aldik? Monopoly paralariyla mi?

Kimi aldık. Hem beğenmiyonuz hem de Pirlo'yu almış gibi konuşuyonuz. Kaç paraydı adamlar

Yahu bırakın 2. dönemi falan fatih terim en başarılı türk teknik direktördür efsanemizdir 96-2000 arasında olan başarılar anormal şeylerdir anadoludan topladığı adamlarla dışardan capone marcio gibi adamlarla ve disipline ettiği hagiyle muhteşem bir takım oluşturmuştu o takımın başarısında en buyuk pay bu adamın.Hala burda lucescuyu savunanlar var adam sanki bizi şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı tamam iyi t.d ama fatih terim in ustune konuşanı hakkaten anlamakta gucluk cekiyorum.

renkdaş başka takım çalıştırmadı bunca zaman demişsin ama , şansal bi söylesin terimin kaç klübü geri çevirdiğini.. biz sadece takım çalıştırmadığını biliyoruz ama teklifler tahmin ettiğindende çok inan bana..

Böyle bakarsak Rijkaard'da iyi bir hoca değil.

Iphone'un olduğuna göre, çok zenginsin heralde kardeş. :)

Bir kere elini vicdanına koy. Onun bıraktığı enkaz diyosun ya, biz o enkazın üstünde 10 sene geçirdik ve kredimizi artık tükettik. En son Hasan Şaş, Hakan Şükür ve Okan'ın olduğu sene Şampiyon olduk. Hasan'ı ve Okan'ı kulübe kazandıran Fatih Terim'dir. Senin dediğin cümle şöyle söylenmeli 'Biz Terim'in bıraktığı kadroyu 10 senede bu hale getirdik'.

Onun üzerinden 10 kere yeniden yapılanmaya gidildi diyosun. Yeniden yapılanmayı beceremedilerse bunda Fatih Terim'in suçu ne. Fatih Terim Galatasaray'ın başına geçtiğinde 1996 yılında Galatasaray yeniden yapılanmaya gitmişti ve bunu yapan Fatih Terim'di ve onun yaptığı yapılanma Avrupa Şampiyonu oldu. Avrupa Şampiyonluğu diyorum Avrupa Şampiyonluğu. 1996 yılında sen 8 yaşındaydın. Hatırlamaman normal.

Milli takım zaten mecburdu yeniden yapılanmaya. O kadroda az çok Galatasaray'ın kadrosundan faydalandı. Fatih Terim'in kurduğu kadro 2002 yılında Dünya üçüncüsü oldu. Sen ozaman 14 yaşındaydın. Hatırayabilirsin ama kavrayamaman normal.

Zaten Galatasaray'ın şu anda kimin nerede oynadığına değil, camia olarak güvene ihtiyacı var. Avrupa Şampiyonu olurken kimi nerede oynatacağını biliyordu da şimdi mi unuttu. Senin bunu anlayamaman acaip anormal.

Az önce İlkay renkdaş söylemiş. Terim'i kimler kimler istedi gitmedi. Adam Galatasaray'lı. Artık Galatasaray'ı istiyor. Lütfen bunu anla.

sana su yönde hak veriyorum. fatih hoca bu derece sevilmeyi ve hayranlik gösterilmesini sonuna kadar hak ediyor. gs tarihinde, türk futbol tarihinde ve hatta türk spor tarihindeki en önemli basarilara imza atmistir veya vesile olmustur. ama bunlar bir ekip calismasidir bunu da unutmayalim. herseyi terim'e yüklemek de yanlis diye düsünüyorum.

lakin "yeniden yapilanma istiyorsak" bence gecmiste yasamamamiz ve önümüze bakmamiz gerekiyor. 2. gs ve milli takim dönemini de kimse inkar edemez ve cok basarisiz bir dönem gecirdigine dair de hemfikirizdir diye düsünüyorum. avrupa 3.lügünden ziyada oynanan futbol beni ve bircogumuzu verem ve kanser etti. sansimiz haddinden fazla yagver gitmesinden dolayi bukadar ilerleyebildirk. ayni zamanda sakat g.zan ve bir cok sakat oyuncuyu kadroya alarak ayni zamanda belkide daha fazla ilerleyebilmemizi de engellemistir.

sunuda unutmayalim...ciddi boyuta büüyk ve güclü bir takimla karsilasmadik. bir portekiz ile oynadik ve yenildik. 2. büyük takim almanya idi ve onlara da yenildik. ki almanya ozaman simdikisi kadar da güclü degildi...

bazi arkadaslarda duygusallik cok agir basiyor, daha mantiksal düsünmenizi rica ediyorum-

Fatih Terim'in ikinci doneminin savunulacak yonu yok. Uyduruk topcular aldi, herhangi bir basari saglayamadi. Cok iyi durumda olan takimi mahfetti. Lucescu, Emre Asik ve Sergen'i Besiktas'a verdik adamlar sampiyon oldu. Bir sene sonra elimizde 1000 kisinin onunde Rize'den 5 yiyip kupadan elenen igrenc bir takim vardi. O yuzden Fatih Terim'i savunmayin.

Simdi ise basarili olmasi daha muhtemel. Cunku takim dibe vurdu. Bundan daha basarisiz olacak halimiz yok.

Gelmesin demis miyim?

Okumadan Fatih Terim holiganligi yapmayin.

Riza abi, iki senede 40-50 tane adam aldi. Lucescu'nun adamlarinin hepsini gonderdi. Oyle bir ego var adamda.

Tartışacak bir şey yok aslında. Fatih Terim en başarılı Türk hocadır. Ama Galatasaray'a 2.gelişi başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Bu demek değildir ki yine başarısız olacak. Bu kadar basit bence.

fatih terim ne büyük adammış.ne büyük teknik direktörmüş.herkes hersene şampiyon olmasını,başarılı olmasını bekliyor baksanıza.herkes 2. dönem diye tutturmuş.bana bir teknik direktör söyleyin hersene başarılı olan,şampiyon olan.

Hayri Fatih Terim'i ikinci dönemi için savunmayın diyor. Anlaşıldı. Fatih Terim Galatasaray'a ikinci gelişiyle hata yapmıştır. Sadece gelişiyle. Gelmemeliydi. Ama geldiği için yaptığı hataları kim olsa yapardı. Para yoktu. Hemde hiç

para yoktu diyorsun ama onun döneminde gs tarihindeki en cok transfer ücretlerini ödemistir...gelen giden oyuncularin sayisi belli degil...gelenlerin de kalitesi ortada idi.

o dönemde en iyi oyuncumuz felipe'yi kaprisleri yüzünden kovdu.

kusura bakmayin ama koca! milandan "mohamed adama sarr" gibi adam getirirsen, defansin kurtaricisi olarak önce meksikadan almaguer, sonra de boer'u getirirsen anlatildigi kadar büüyk bir hoca oldugunu düsünmüyorum.

ayrica almaguer - de boer olayi FR yi koyup, hagi'yi getirmek ile es deger

Bi takılmış herkes 2.dönem sanki bizi 96-2000de lucescu calıştırıodu.Unutmayınki 96dan-2007-2008 sezon sonuna kadar fatih terimin getirdigi adamlar takımın ana taşlarıydı.Egosuda olacak arkadaş bize lider adam lazım liderde de ego olur bu kadar basit.

para yoktu diyorsun ama onun döneminde gs tarihindeki en cok transfer ücretlerini ödemistir...gelen giden oyuncularin sayisi belli degil...gelenlerin de kalitesi ortada idi.

o dönemde en iyi oyuncumuz felipe'yi kaprisleri yüzünden kovdu.

kusura bakmayin ama koca! milandan "mohamed adama sarr" gibi adam getirirsen, defansin kurtaricisi olarak önce meksikadan almaguer, sonra de boer'u getirirsen anlatildigi kadar büüyk bir hoca oldugunu düsünmüyorum.

ayrica almaguer - de boer olayi FR yi koyup, hagi'yi getirmek ile es deger

Ya tamam 2. donemini de al ilk doneminide bi tartıda tart başarıları başarısızlıkları adam yine acık ara bize gelen en iyi t.d daha neyi konuşuyoruz?

sana su yönde hak veriyorum. fatih hoca bu derece sevilmeyi ve hayranlik gösterilmesini sonuna kadar hak ediyor. gs tarihinde, türk futbol tarihinde ve hatta türk spor tarihindeki en önemli basarilara imza atmistir veya vesile olmustur. ama bunlar bir ekip calismasidir bunu da unutmayalim. herseyi terim'e yüklemek de yanlis diye düsünüyorum.

lakin "yeniden yapilanma istiyorsak" bence gecmiste yasamamamiz ve önümüze bakmamiz gerekiyor. 2. gs ve milli takim dönemini de kimse inkar edemez ve cok basarisiz bir dönem gecirdigine dair de hemfikirizdir diye düsünüyorum. avrupa 3.lügünden ziyada oynanan futbol beni ve bircogumuzu verem ve kanser etti. sansimiz haddinden fazla yagver gitmesinden dolayi bukadar ilerleyebildirk. ayni zamanda sakat g.zan ve bir cok sakat oyuncuyu kadroya alarak ayni zamanda belkide daha fazla ilerleyebilmemizi de engellemistir.

sunuda unutmayalim...ciddi boyuta büüyk ve güclü bir takimla karsilasmadik. bir portekiz ile oynadik ve yenildik. 2. büyük takim almanya idi ve onlara da yenildik. ki almanya ozaman simdikisi kadar da güclü degildi...

Hoşgeldin Gökay. Ben de seni bekliyordum:) Ekip çalışması tabi ki. Ama önemli olan doğru ekibi oluşturabilmek. Kim oluşturur bu ekibi? Teknik direktör. Teknik direktör kimdi? Fatih Terim.

Yeniden yapılanma için önüne bakacak kişi sen ya da ben değilim. Teknik Direktördür. Fatih Terim'in önüne bakmadığını nereden biliyosun.

Kadroya onu adlı bunu almadı gibi eleştiriler yaparsan adam da sana Avrupa üçüncülüğünü gösterir hatta alnına yapıştırır. Daha fazla ilerleyebilemizi engelledi diyosun ya. Daha ne olacak abi. Yarı finaldeydik. Final oynatamadığı için ben Fatih Hoca adına senden özür diliyorum.

Ciddi boyutta büyük küçük takım muhabbetine gelince, sanki her sene yarı final oynuyoruz da takım beğenmiyosun. Çek milli takımı da mı kesmedi. Hani 2-0 dan 3-2 falan.

Yapmayın, yazıktır, günahtır.

Sen şimdi Çek Cumhuriyetini, İsviçre'yi, Avusturya'yı beğenmiyosan bu Fatih Terim'in sayesindedir.

BUNU UNUTMA GÖKAY.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt