# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim Haberleri

O canımızdan çok sevdiğimiz Lucide Bursadan 5 yedi hepimizn beğendiği Skibbe Kocaeliden 5 yedi Rijkaard içerde dışarda kaçkez 4lük oldu Kalli kurt hoca disiplin aşığı hoca Leverkusenden 5 yedi bunlar okadar önemli değil İnter bile dün ne haldedi gördük ayrıca fb maçını kazanabilirdikte 2-0ken direkten dönen 2 topumuz vardı saha içi saha dışı faktörler derken 6 oldu(mondini ısındırılmadığı ve yanında ses bombası patlayan maç omu tam çıkramıyorum) buna kimse birşey diyemez.Sağlam bir yönetimle Luci gelemiyorsa Terim şu vaziyette bulunmaz bir nimettir.

İntere gitmesini o çapta bir takıma gitmesini bende çok isterim.Ancak bugün Milan tararafından Leonardo gibi bir efsaneye bile yapılanlar ortadayken Fatih Terimin Milanoda azcık bile sevildiği sayıldığı bir ortam varsa İnter asla olmamalı.

Lucescu Bursa'dan 5 yediginde hafta ici CL maci vardi ve 10 tane sakat oyuncumuz vardi, sag bekte Faruk Atalay oynamisti yold-ash.

O canımızdan çok sevdiğimiz Lucide Bursadan 5 yedi hepimizn beğendiği Skibbe Kocaeliden 5 yedi Rijkaard içerde dışarda kaçkez 4lük oldu Kalli kurt hoca disiplin aşığı hoca Leverkusenden 5 yedi bunlar okadar önemli değil İnter bile dün ne haldedi gördük ayrıca fb maçını kazanabilirdikte 2-0ken direkten dönen 2 topumuz vardı saha içi saha dışı faktörler derken 6 oldu(mondini ısındırılmadığı ve yanında ses bombası patlayan maç omu tam çıkramıyorum) buna kimse birşey diyemez.Sağlam bir yönetimle Luci gelemiyorsa Terim şu vaziyette bulunmaz bir nimettir.

İntere gitmesini o çapta bir takıma gitmesini bende çok isterim.Ancak bugün Milan tararafından Leonardo gibi bir efsaneye bile yapılanlar ortadayken Fatih Terimin Milanoda azcık bile sevildiği sayıldığı bir ortam varsa İnter asla olmamalı.

sen kazandin renkdas, ben bu konuda pes ettim artik :D

bence yeniden yapilanma tam zamani gelmeleri icin :) nasil olsa sil bastan yapacagiz :)

seneye ilk 5e bile girsen büyük basari der herkes. ne de olsa tüm takim degisecek (insallah :D). ilk yyilda basari gelmese bile bu bir mazeret olabilir (olumlu anlamda :D)

ama sana sunu söyleyeyim: aysal gelecek olursa, yaninda yüklü bir miktar ile ozaman terimin gelme ihtimali cok büyüktür diye düsünüyorum :) ikna edilmesi kolay olur ;)

Aslında güzel bakış açısı. Avcı ve Tolunay gelecekse şimdi gelsin dimi? Harbiden yi fikir aslında. Başarısız olsak da yapılanıyoruz falan deriz. Tebrikler sana.

Ama Aysal Geleceeeeeeeeekkk Gökay'cım:D:D:D

Aslında güzel bakış açısı. Avcı ve Tolunay gelecekse şimdi gelsin dimi? Harbiden yi fikir aslında. Başarısız olsak da yapılanıyoruz falan deriz. Tebrikler sana.

Ama Aysal Geleceeeeeeeeekkk Gökay'cım:D:D:D

sonunda birlesebildik desene :asd:

Lucescu Bursa'dan 5 yediginde hafta ici CL maci vardi ve 10 tane sakat oyuncumuz vardi, sag bekte Faruk Atalay oynamisti yold-ash.

İşte seninde dediğin gibi bir takım sebeplerden dolayı bu tip sonuçlar ortaya çıkabiliyor ve bu hocanın iyi veya kötü olduğunu göstermiyor onu anlatmaya çalıştım bende.Luci isterse 10 yesin kim bişey diyebilir ki.Hoş adamı çoban bile yaptık bu ülkede ya neyse :D

[video]https://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=90233[/video]

Ben Fatih Terim'i sevmem ama şu leşi toparlayacak nadir adamlardan biri de Terim'dir.Diğeri Gerets.

Dahasını söyleyeyim;defans için sayılacak ilk 6 futbolcu o sakatların içindeydi...Bugünde hangi takım böyle bir durumda dişli bir rakibe yakalansa beter bir skor ortaya çıkması çok muhtemeldir...

Lucescu 2-3 yıl daha tutulabilmiş olsa ekonomik çıkmaz yumuşak bir geçişle atlatıldığı gibi kendi kuracağı takımla son 10 yıl farklı bir Galatasaray tarihi olurdu...

Mevcutlardan yararlanma konusunda ''Sinekten yağ çıkarma'' becerisine sahip olsa da Shaktardaki rahatını niye bozmak istesin?Artık 70 yaşında olduğunu ve Süper Ligdeki oyuncuları takip edemediğini de düşünürsek benim tercihim yine yerli bir T.D. den yana olur...

Genç nesli en iyi tanıyan ve kulübünün imkanları ölçüsünde vasat-vasat altı adamlardan gayette iyi ve istikrarlı bir takım çıkarabilen Abdullah Avcının daha iyi imkanlarla çok başarılı olabileceğini düşünüyorum...Ersun Yanal da daha iddialı takımlardaki performansıyla iyi bir seçenek olabilirdi ama ben dahil Galatasaraylılara sempatik gelmeyen bir kişilik...Fatih Terim in ise şişkin egosunu çekecek yürek kalmadı artık sarı-kırmızı bünyelerde...

[video=youtube;jgt9dgqISxQ]https://www.youtube.com/watch?v=jgt9dgqISxQ[/video]

Her zaman demişimdir. Yine yineliyorum. Terim Terim Terim ! :tiphat:

İmparator, İmparator, İmparator Faatih Teeeeriiiiiiiiiiiiiim.. İmparatoooooorrr, İİİmpaaarator, İmparator Faatih Teeeeriiiiiiiiiim.

Terim´i vaadeden secimi kazansin arkadas :)

[video=youtube;jgt9dgqISxQ]https://www.youtube.com/watch?v=jgt9dgqISxQ[/video]

tüylerim diken diken oldu...

yok abicim... bizde var bişey... ingilizler, ispanyollar, italyanlar, almanlar bunların hepsi mi anlamıyor bu işten???

yoksa biz mi kendi değerlerimizin farkında değiliz??

harbiden enteresan...

Fatih Terim'e 2000 senesinde kapalıda "Kal Bu Sene" tezahüratıyla yalvaranlardan biri olarak kırgın olsam da, gelmesi gereken tek kişi o.

herkes benim gibi çok duygulandı heralde bunları izlerken özledik be GRANDE :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt