# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 3. Terim dönemi

hocamm kusura bakma... bişey diyecem galatasaray parasız dendiğinde bile bu sene ara transferde gördükk (15 milyon euro)

para çıkartır. herşeyin bir yolu yordamı vardır elber. sponsordur-başkanın imzası banka kredisi için

herkesin yazdığı 1 kaç ismi yazarlarsa zaten bonservisi yok buda kafadan 10 milyon euro kar demek. hepsiniz parasıda nakit verilmıyor sonuçta. başarı gelirse gelecek sonunda zaten tüm futbolcuların parası stad-ek gelirler-avrupa katılma parası falan filan kapatılır.

İnşallah :)

selcuk 1985 dogumlu. 30 yasındaki adamı avrupanın iyi bir takımı napsın.. 30 yasındakiler avrupadan türkiyeye dönüyor zaten:)

benim dediğimi anladın dimi :)

adam daha 26 sında. avrupa dandik bir takımda öyle kariyer yapıcam diye uğrascağına.

gelir galatasaray 2 şampiyonlar ligi maçı oynar, galatasaray adının geçtiği her yerde anılır. çok değil 2 sene sonra ort seviyeli bir takıma giderr.. ben galatasaraydan dandik bir takıma giden son senlerde cok fazla oyuncu görmedim.

O degilde Selçuk Manisa'da iken yine bas bas bagiriyorduk bu Forumda baya Üye sayisi ile Selçuk Inan alinmali diye.. Ama Herzamanki Gibi 3-5 Kurus'un hesabini yapan Yönetim Almadi.. Olan yine o 3-5 Kurus yüzünden Sampiyonlar Ligine gitme Parasi olan 15 Kurusa oldu....

Bilmem anlatabildimmi..

Fotomaç kaynaklı haberleri koymayın şuraya, sallama haber yapıyorlar. Ya tutarsa hesabı. Terim gelirse, Galatasaray ve Galatasaraylılar için o gün bayramdır.

benim dediğimi anladın dimi :)

adam daha 26 sında. avrupa dandik bir takımda öyle kariyer yapıcam diye uğrascağına.

gelir galatasaray 2 şampiyonlar ligi maçı oynar, galatasaray adının geçtiği her yerde anılır. çok değil 2 sene sonra ort seviyeli bir takıma giderr.. ben galatasaraydan dandik bir takıma giden son senlerde cok fazla oyuncu görmedim.

bu seneyi sayma avrupada yokuz. 2 sene sonra 28 yasındaki adamı avrupanın elle tutulur bir takımı almaz. he bizde futbolu bırakmayı düsünürse ozaman başka lafım yok:)

bu seneyi sayma avrupada yokuz. 2 sene sonra 28 yasındaki adamı avrupanın elle tutulur bir takımı almaz. he bizde futbolu bırakmayı düsünürse ozaman başka lafım yok:)

niye hocammm real-barcaya gidecek hali yok herhalde... avrupa diyip duruyorlarr anlamıyorum. sanki forvet oyuncusu sanki orta sahada ileri dönük biri. burda da ordada aynı tarzda oynayacak.

Fotomaç kaynaklı haberleri koymayın şuraya, sallama haber yapıyorlar. Ya tutarsa hesabı. Terim gelirse, Galatasaray ve Galatasaraylılar için o gün bayramdır.

vallah hocam. terim gelecek zatende. paylaşıyoruz şurdaa haberleri...

anti fatihleri görmek iyi oluyor bazen.

ne yapamalı adeleti bekliyor herkes. garanti seçim

garanti başkan aysal- grande fatih hoca.. gerisi yalannn

niye hocammm real-barcaya gidecek hali yok herhalde... avrupa diyip duruyorlarr anlamıyorum. sanki forvet oyuncusu sanki orta sahada ileri dönük biri. burda da ordada aynı tarzda oynayacak.

bizdeki adamlar hep gencken gitti avrupanın sayılır takımlarına. ben de real barca demiyorum. sevilla atletico madrid valencia bunun gibi takımlardan bahsediyorum. mesela madrid 30 yasındaki simaoyu salıyor görüyorsun. insallah bize gelir senin dedigin olur bende isterim..

Terim Gelirse Arda Kalacak | Acunn.com

vallah seçim olurda ünal aysal başkan seçilir fatih teriö gelirse arda kalacak :)

fatih terim geliyor-----

imparator fatih terimmmm........

yeni teknik adam -fatih terim

yeni as yerlimiz- arda turan

yeni kral olacak- cenk tosun

müthiş ortaa saha- hamit-selçuk-yabancı

Terim Gelirse Arda Kalacak*| Acunn.com

vallah seçim olurda ünal aysal başkan seçilir fatih teriö gelirse arda kalacak :)

fatih terim geliyor-----

imparator fatih terimmmm........

yeni teknik adam -fatih terim

yeni as yerlimiz- arda turan

yeni kral olacak- cenk tosun

müthiş ortaa saha- hamit-selçuk-yabancı

Bence Cenk'i unut. Gaziantepspor onu bu sene satmaz. Adam gelmesi daha yarim sene oldu.

Basan Kizil'in kendisi de bu yönde aciklamalar yapti.

vallahh

hocammm bugun burda son yazışım...

biz ne adam vermeyenler gördük bu ülkede... öyle başkanlar var ki hala adamı kendinde oynuyor zannediyor.

bu sene alamazsan gelecek seneye 15 milyon euro ister bunlar...

fatih terim gelirse alınamayacak türk futbolcu yok bun dünyada. (para olsa nuri şahin bile alırsın :) )

fantaziye ne gerek

----onur kıvrak----

-göhan gönül---serdarkesimal-emre güngör---ersan--

-----hamit-selçuk-nuri-arda----

------------cenk tosun----

-------------drogba :)----

Fatih Terim ilk döneminde gol kaçırma rekorları kıran, taraftara saç baş yolduran '' Torinolu şaban '' lakabı takılan Hakan Şükürü geldiği ilk sene coşturmuştu, 1996-97 sezonunda 38 gol atmıştı Hakan ki o zamana kadar çok büyük bir golcü değildi mesela. Fatih Terim le yıldız oldu Hakan. Ben bi ihtimal Servet ve Hakan Balta'yı düzeltebilceğine inanıyorum Fatih Terim'in, inanmak istiyorum

Fatih Terim ilk döneminde gol kaçırma rekorları kıran, taraftara saç baş yolduran '' Torinolu şaban '' lakabı takılan Hakan Şükürü geldiği ilk sene coşturmuştu, 1996-97 sezonunda 38 gol atmıştı Hakan ki o zamana kadar çok büyük bir golcü değildi mesela. Fatih Terim le yıldız oldu Hakan. Ben bi ihtimal Servet ve Hakan Balta'yı düzeltebilceğine inanıyorum Fatih Terim'in, inanmak istiyorum

torinolu şaban fenerlilerin ve onların medyadaki uzantılarının çekememe sembolu.. bundan bahsetmeyebile gerek yok ..

Hakan Şükür Galatasaraydaki sezonlara göre gol sayısı

---------------------Maç-Attığı gol

1992-93 Galatasaray 30 19

1993-94 Galatasaray 27 16

1994-95 Galatasaray 33 19

1995-96 Galatasaray 25 16

1996-97 Galatasaray 32 38

1997-98 Galatasaray 34 32

1998-99 Galatasaray 33 19

1999-00 Galatasaray 32 14

2003-04 Galatasaray 29 12

2004-05 Galatasaray 33 18

2005-06 Galatasaray 31 10

2006-07 Galatasaray 14 4

Kalli zamanında "olacak cocuk ...dan belli olur" misali ne olacagını belli etmisti.

Ünal Aysal kararını verdi | Terim: CANA HARİÇ HEPSİ GİTMELİ!

Ünal Aysal kararını verdi

Ünal Aysal'ın teknik direktör konusunda çok önemli adımlar attığı iddia edildi.

Salı günü mahkemeden çıkacak kararı bekleyen Galatasaray'da seçim öncesi çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor... Başkan Adnan Polat'ın, "Tedbir kalkmazsa istifa ederim" hamlesi sonrasında rahatlayan Ünal Aysal'ın teknik direktör konusunda çok önemli adımlar attığı ortaya çıktı. Yönetiminde 2. başkan olarak görev vereceği Ali Dürüst'ün de yoğun baskısı sonrasında Fatih Terim'le temaslara hız veren Aysal'ın anlaşma noktasına geldiği belirlendi.

TERİM: CANA HARİÇ HEPSİ GİTMELİ!

Ünal Aysal'ın tecrübeli teknik adamla geçtiğimiz gün 3. kez görüştüğü ve büyük oranda pürüzlerin giderildiği öğrenildi. Terim'in gidecek ve gelecek oyuncular konusunda da Aysal'la fikir alışverişinde bulunduğu, iki ismin de takımda büyük bir revizyon yapma konusunda hemfikir olduğu ifade edildi. Terim'in özellikle Cana hariç tüm yabancı futbolcuların gönderilmesi konusunda Aysal'dan söz aldığı belirtildi.

GENEL KURUL'DA AÇIKLAMAYI HEDEFLİYOR

Terim'le prensipte anlaşan Aysal, 14 Mayıs'taki Olağan Genel Kurul'da başkan seçilmesi halinde üyelere İmparator'la ilgili müjde vermeyi hedefliyor. Aysal ve ekibinin geçtiğimiz hafta Mircea Lucescu için de girişimlerde bulunduğu fakat Shakhtar Başkanı Ahmedov'un, Rumen hocayı bırakmayacağı net bir şekilde vurguladığı öğrenildi. İddiaların aksine Gerets için hiçbir temasta bulunmayan Ünal Aysal ve ekibi, dış transfer konusunda da Avrupa ile G.Amerika'da çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Takvim :ays:

Cevap: Ünal Aysal kararını verdi | Terim: CANA HARİÇ HEPSİ GİTMELİ!

:coffee:

Cevap: Ünal Aysal kararını verdi | Terim: CANA HARİÇ HEPSİ GİTMELİ!

Ünal Aysal kararını verdi

Ünal Aysal'ın teknik direktör konusunda çok önemli adımlar attığı iddia edildi.

Salı günü mahkemeden çıkacak kararı bekleyen Galatasaray'da seçim öncesi çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor... Başkan Adnan Polat'ın, "Tedbir kalkmazsa istifa ederim" hamlesi sonrasında rahatlayan Ünal Aysal'ın teknik direktör konusunda çok önemli adımlar attığı ortaya çıktı. Yönetiminde 2. başkan olarak görev vereceği Ali Dürüst'ün de yoğun baskısı sonrasında Fatih Terim'le temaslara hız veren Aysal'ın anlaşma noktasına geldiği belirlendi.

TERİM: CANA HARİÇ HEPSİ GİTMELİ!

Ünal Aysal'ın tecrübeli teknik adamla geçtiğimiz gün 3. kez görüştüğü ve büyük oranda pürüzlerin giderildiği öğrenildi. Terim'in gidecek ve gelecek oyuncular konusunda da Aysal'la fikir alışverişinde bulunduğu, iki ismin de takımda büyük bir revizyon yapma konusunda hemfikir olduğu ifade edildi. Terim'in özellikle Cana hariç tüm yabancı futbolcuların gönderilmesi konusunda Aysal'dan söz aldığı belirtildi.

GENEL KURUL'DA AÇIKLAMAYI HEDEFLİYOR

Terim'le prensipte anlaşan Aysal, 14 Mayıs'taki Olağan Genel Kurul'da başkan seçilmesi halinde üyelere İmparator'la ilgili müjde vermeyi hedefliyor. Aysal ve ekibinin geçtiğimiz hafta Mircea Lucescu için de girişimlerde bulunduğu fakat Shakhtar Başkanı Ahmedov'un, Rumen hocayı bırakmayacağı net bir şekilde vurguladığı öğrenildi. İddiaların aksine Gerets için hiçbir temasta bulunmayan Ünal Aysal ve ekibi, dış transfer konusunda da Avrupa ile G.Amerika'da çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Takvim :ays:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt