# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Terim Dönüyor

mümkünse hiç gelmesin zaten batmışız gelirse iyice iflas bayrağını çekeriz.f.terim'i isteyenler basındaki adamları bu adamın taktisyenliğini hiç görmedim anca ''yürü koçum aslansın kaplansın!! ''.

gelmesini istediğim t.direktörler

m.bielsa

l.v.gaal

e.gerets

Cevap: Fatih Terim Haberleri

3. gelişinde başarılı olur. En azından Galatasaray eski saygınlığına döner, yine çoğu şuan Galatasaray'a sallayan köpekler köşelerine çekilirler. Özellikle de, takım içinde Servet gibi adamlar koşturamaz, yumruğu yer otururlar. Sırf bu yüzden Fatih Terim bile derim. Rijkaard-Skibbe gibi iyi niyetli adamlar, böyle pis futbolcular için değil.

mümkünse hiç gelmesin zaten batmışız gelirse iyice iflas bayrağını çekeriz.f.terim'i isteyenler basındaki adamları bu adamın taktisyenliğini hiç görmedim anca ''yürü koçum aslansın kaplansın!! ''.

m.bielsa

l.v.gaal

e.gerets

Rikard usta taktisyendi de noldu?

m.bielsa

l.v.gaal

e.gerets

hiç görmediysen ne diyeyimki ?? yorum yok.

Bilip bilmeden kimsenin Galatasaraylılığını sorgulama Terim'in taktiği doğaçlamadır buda benim fikrim kendisininde dediği gibi topun olduğu yere gore pozisyon alma press yapma ve bu kısa zamanda basarılı olabılecek bır oluşum değildir zaman ve calısma ıster ona gore oyuncular ıster bir lafı cımbızla cekmek yerıne butune bak ondan sonra degerlendır senın fıkrıne gorede Terim dunyanın en ıyısı olabılır saygı duyarım ama Galatasaraylılıgını sorgulamam herkez Galatasarayın ıyılıgını dusundugu ıcın fıkır beyan edıyor burda.

Seçkin kardeşim,

1. Topun olduğu yere göre pozisyon alabilmek, belki de en zor taktiklerden biri olsa gerekmez mi?

2. Yazdığım yazının neresinde Galatasaraylılığı sorgulama var merak etmekteyim ?

Cevap verirsen sevinirim.

Cevap: Fatih Terim Geri mi Geliyor?

Fatih Terim basarılı olur ancak zamana ve tarzındaki futbolcularla bunuda kısa zamanda kurabılmesı zor, en azından suda var seneye avrupa yok bu onun için artı puan ama alınabılıyorsa Martin O'neal, Lucescu, Steve McClaren ilk tercihlerim olurdu.

Biz zaten 3 yıldır falan ızdırap çekiyoruz ya. Çok üzüldük falan. Mesela ben şu anda çok umutluyum. Aysal gelecek, Fatih Hoca gelecek falan. İçimde bir umut var. Artık yüzüm gülüyor.

Fatih Terim'i istemeyenleri düşünsenize. Kâbus devam ediyor. :D

Valla üzülmeye de devam etsinler. Onlara yakışan budur

Aranızda kaç kişi Fatih Terim taktik anlatırken dinledi?:)

(Fatih Terim'in taktiği yok diyenler)

biz bazı arkadaşlara niye kızıyoruz burda. kendi fikrim ayaklarına yatıp sadece at gözlüğüyle bakıyorlar.

biz başarıları yanında hatalarınıda görmezden gelmiyoruz.

hadi bırkaıyorum sadece hatalarını değil bilgisi olmayan bir teknik adammış gibi gösteriyorlar.

ben-şu veya bu demiyoruz iyi teknik adam olduğunu avrupa-konuştuğu iletişimde olduğu yabancı futbolcular söylüyor.

fikrinizi söylerken şunlarıda söylemeyi biraz nezaketen söyleyin.

fatih terim maçmı sattıki- karaktersizce rakibe hakaretmi etti- adam eksikleri olsada tüm suç benim demeyip oyuncularıma attı suçu- maçı öndeyken abuk sabuk değişikliklere maçımı verdirdi? istemezseniz başak teknik adamların özelliklerini yazın hadii bana

istediklerinizi yazın bana

bugunlerde bu durumda olan herşeyi mechul bir yönetime sahip disiplinsiz bir kadroya sahip takımı düzeltecek- türk futbolunu medyasını bilipte direncek- sadece yıldız futbolcualrdan değil mücadelesini katacak kadro yapısı vs vs..

bana bunları gerçekleştirecek teknik adam sayın hadii..?? fikirlerinze açığız? ama gelecekleri yazın bu zor zamanda..

Tuncay hayırlı olsun diyebilirmiyiz... Olur ya Fatih hocada ben onu aslan gibi oynatırım mantığı vardır. Milli takımdada Tuncayı hep oynattı. Tuncayın şu anki halide göz önüne alırsak... Bu benim fikrim veya isteğim değil, değilki Samiyende bir baba hindi cektirdiğini unutmadık. Ama İmparatoruda iyi tanıyoruz hepimiz..

hadi bakalım hocam beklemedeyiz...bu şartları, bu durumu senden iyi kimse çözemez..

Komediye bakın;

Şansal Büyüka ile Bahri Havadır konuşuyor.

Şansal;

Galatasaray'da seçilecek yönetimde kimler Fatih Terim'i istiyor kimler istemiyor demeye getirerek Terim'i Galatasaray'a kanka sınıfından lanse ediyor.

Sanki seçim yapıldı, başkan seçildi. İş hocaya kaldı.

Belli ki Ligtv Ünal Aysal'ı başkan görüyor Terim'i de teknik direktörlük için prezante ediyor.

Bahri Havadır'dan cevap;

Ali Dürüst ve Celal Gürcan kesinlikle Terim'in gelmesini istiyorlar…

Vay be!... Sanki bu üçü asker arkadaşı!

Bu kankalığın Türkçesi; emrin olur komutan!

Gereğini yaparız.

İşin garibi bu iki Galatasaraylıdan da ses çıkımıyor.

Şansal açmazlarına devam ediyor;

Terim Galatasaray'a önceki yönetimin tavırlarından dolayı kırgın falan diyerekten olayı tetikliyor. Son cümleler daha da ilginç!

Lucescu Galatasaray Teknik Direktörlüğü için oğlu Razvan Lucescu'yu teklif ediyormuş!...

Birileri tavsiye edilirken öteki tasfiye ediliyor.

Bunun adı; Kanka Cumhuriyeti'dir!

Bu durum iki açıdan ayıptır;

1-Galatasaray Genel Kurulu'nun oylarına karşı.

2-Fatih Terim'e karşı.

Galatasaray camiası kimi seçeceğini bilir.

Seçilecek başkan da kimi getireceğini bilir.

Bitmedi,

Fatih Terim ikinci gelişinde kulüp kasasından onca para çıkmasına rağmen başarısız olmuşsa, Galatasaray camiasında tercih edilecek en son isim olmalıdır.

Ayrıca Terim de tavsiyeyle tercih edilecek bir hoca değildir.

Osman Tanburacı

Komediye bakın;

Şansal Büyüka ile Bahri Havadır konuşuyor.

Şansal;

Galatasaray'da seçilecek yönetimde kimler Fatih Terim'i istiyor kimler istemiyor demeye getirerek Terim'i Galatasaray'a kanka sınıfından lanse ediyor.

Sanki seçim yapıldı, başkan seçildi. İş hocaya kaldı.

Belli ki Ligtv Ünal Aysal'ı başkan görüyor Terim'i de teknik direktörlük için prezante ediyor.

Bahri Havadır'dan cevap;

Ali Dürüst ve Celal Gürcan kesinlikle Terim'in gelmesini istiyorlar…

Vay be!... Sanki bu üçü asker arkadaşı!

Bu kankalığın Türkçesi; emrin olur komutan!

Gereğini yaparız.

İşin garibi bu iki Galatasaraylıdan da ses çıkımıyor.

Şansal açmazlarına devam ediyor;

Terim Galatasaray'a önceki yönetimin tavırlarından dolayı kırgın falan diyerekten olayı tetikliyor. Son cümleler daha da ilginç!

Lucescu Galatasaray Teknik Direktörlüğü için oğlu Razvan Lucescu'yu teklif ediyormuş!...

Birileri tavsiye edilirken öteki tasfiye ediliyor.

Bunun adı; Kanka Cumhuriyeti'dir!

Bu durum iki açıdan ayıptır;

1-Galatasaray Genel Kurulu'nun oylarına karşı.

2-Fatih Terim'e karşı.

Galatasaray camiası kimi seçeceğini bilir.

Seçilecek başkan da kimi getireceğini bilir.

Bitmedi,

Fatih Terim ikinci gelişinde kulüp kasasından onca para çıkmasına rağmen başarısız olmuşsa, Galatasaray camiasında tercih edilecek en son isim olmalıdır.

Ayrıca Terim de tavsiyeyle tercih edilecek bir hoca değildir.

Osman Tanburacı

osmanımın derdi başka,bıyıkları acıyodur hala ama neyse ben bişey demedim :D

Seçkin kardeşim,

1. Topun olduğu yere göre pozisyon alabilmek, belki de en zor taktiklerden biri olsa gerekmez mi?

2. Yazdığım yazının neresinde Galatasaraylılığı sorgulama var merak etmekteyim ?

Cevap verirsen sevinirim.

2.Fener medyası olarak gordugun soyledim,

1.ben taktiği yok demiyorum hala anlamıyorsun bu kısa zmaanda gelişecek bir tarz değil seninde dediğin gibi oynayarak ogrenılır yavas yavas o kadar zordur ve ona uygun oyuncular lazım Sabri, Hamit bunun için idealdir mesela sahada diziliş disiplini yoktur dogaclamadır set oyunu yoktur anlatmak istediğim bu ornegin Rijkaard sistem adamıdır deyceksın kı ne oldu evet ıste onun ıstedıgı tarz oyuncular yoksa hıcbırsey elde edemezsın defanstan top cıkaramazsın cunku sısırmek tabırı lugatında yok gerekırse kaptır ama pasla cık dıyor ama bunu ıstedıgı oyunculara bak barcanın taktıgının aynısını oynatmaya calısıyor ama Lucescu ıcın sıstem degıl oyuncuya gore sıstem onemlıdır flerquın vıctorıa nıceluscuyla sampıyon yapar ceyrek fınal oynar CL de suan ıcınde onu soylemek ıstıyorum Terım için sabır sart adamının mantıletesı degısmez Felipe gibi oyuncuyu siliyor gerekırse su sartlar bu kadromuzdan kac kısı Terimin sistemine uyar en fazla 3 sayarsın Lucescu O'neal gibi hocalar oyuncuya gore ssistem yaratırlar egoları yoktur bır sezonda takımı degıstıremeyecegımıze gore bence Terım yanlıs secımdır Terım gelmesın demıyorum Galatasarayaın basına gelmıs en guzel seydır ama sabırda kalmadı, objektif dusunuyorum Terim Suan ıcın dogru taktık sıstem degıldır. Heee gelir 10 -12 oyuncu oynatıcagı oyuna uygun alınır basarılı olabılır ama bu kadro ıcındende onun kullanabılecegı uygunlukta oyuncu yok yada sınırlı Terimin taktıgı yok demıyorum ama hep tek bır dusuncede hareket eden sadece o sıstemınde basarılı olan bır hocadır.

Herkez Fatih Terimin 2. dönemini eleştiriyorda 2002 - 2003 sezonunda Fatih Terim in aldığı 78 puan normal şartlarda Türkiyede şampiyonluğa yetebilecek bi puan. O dönem Terim'in dezavantajı bjk nin 100. yıl gazına kurduğu çok iyi bi kadro ( hatırlayın 2003 te bjk nin kurduğu kadro Türkiye'nin açık ara en kaliteli kadrosuydu ), ve bjknin topladığı 85 puan oldu. 2. sezon Olimpiyat stadının kurbanı olduk buna rağmen Şampiyonlar ligine taşıdı Terim takımı ve gruptan çıkmayı kıl payı kaçırdık Juventusu yendik o grupta hemde tarafsız sahada. Yanılmıyorsam 2. sezonunda Terim 55-56 puan falan topladı ( kadro olarak o sezon fb, bjk ve trabzonun gerisindeydik ) bana göre çok kötü bi puan değil buda Skibbeli 2009 da 61 puan almıştık 5. olmuştuk o biçim kadroya rağmen. Geretsli 2007 de 56 puan almıştık. Bu sezonu anlatmaya gerek yok zaten 40 puanı göremeyecez nerdeyse. Yani tek kötü sezon yaşayan Fatih Terim değil son dönemde 2-3 kere benzer dönem yaşamışız bu kadar eleştiri gereksiz Fatih Terim 2. dönemi hakkında

Herkez Fatih Terimin 2. dönemini eleştiriyorda 2002 - 2003 sezonunda Fatih Terim in aldığı 78 puan normal şartlarda Türkiyede şampiyonluğa yetebilecek bi puan. O dönem Terim'in dezavantajı bjk nin 100. yıl gazına kurduğu çok iyi bi kadro ( hatırlayın 2003 te bjk nin kurduğu kadro Türkiye'nin açık ara en kaliteli kadrosuydu ), ve bjknin topladığı 85 puan oldu. 2. sezon Olimpiyat stadının kurbanı olduk buna rağmen Şampiyonlar ligine taşıdı Terim takımı ve gruptan çıkmayı kıl payı kaçırdık Juventusu yendik o grupta hemde tarafsız sahada. Yanılmıyorsam 2. sezonunda Terim 55-56 puan falan topladı ( kadro olarak o sezon fb, bjk ve trabzonun gerisindeydik ) bana göre çok kötü bi puan değil buda Skibbeli 2009 da 54 puan almıştık 5. olmuştuk o biçim kadroya rağmen. Bu sezonu anlatmaya gerek yok zaten 40 puanı göremeyecez nerdeyse

O 2. senede yabancı tercihleri rezaletti.Zaten Fatih Terim takımın omurgasını yerli oyunculardan kuracaktır.3-4 tane de karakterli yabancıyla bu işi götürürüz.Belki de yüz bininci kez yazıyorum ama piyasadaki kaliteli yerlileri kaptırmamalıyız.İşin en önemli yanı bu.Yoksa kadrodaki vasat yerlilerle Fatih Terim de bi şey yapamaz

O 2. senede yabancı tercihleri rezaletti.Zaten Fatih Terim takımın omurgasını yerli oyunculardan kuracaktır.3-4 tane de karakterli yabancıyla bu işi götürürüz.Belki de yüz bininci kez yazıyorum ama piyasadaki kaliteli yerlileri kaptırmamalıyız.İşin en önemli yanı bu.Yoksa kadrodaki vasat yerlilerle Fatih Terim de bi şey yapamaz

Yabancı tercihleri Fatih Terimin ilk tercihi kesinlikle değildir. Kulübün ekonomik yapısı rezaletti zaten muhtemelen Terimin listesinin son sırasındaki adamları almıştır yönetim.

Fatih Terim'in disipliniyle, karizmasıyla, oyuncu ilişkileriyle bizde birkaç yıldır eksik olan takım olma hüviyetini kazanmamızı sağlayacağını düşünüyorum ama oyuncu seçimi konusunda ona hiç güvenemiyorum. Terim gelirse saçma sapan adamlara milyon eurolar akıtabiliriz yine.. (Baki Mercimek'i Beşiktaş'a önermiş adam, ötesi yok.) Formül de bulunamıyor, adamın futbolda tek patron olurum gibi saçma sapan bir düşüncesi var. En iyisi yeniden yapılanmayı Avrupa futbolunu bilen ve takımdaki oyuncuların kalitesizliğinden haberdar birinin yapması ve başına disiplinli Van Gaal tarzı bir hocanın getirilmesidir.. Fatih Hoca gelirse üzülür müyüm, üzülmem. Şu durumda takımı öyle yada böyle adam edebilecek bir hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt