Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya kardesım sızın kafanız mı guzel.tabiki olumlu acılarını konustugumuz kadar olumsuz acısını da konusucagız.
ben baltayı,ayhanı falan artık galatasarayda gormek ıstemıyorum .niceleri daha var.bu adamlara 3 sezondur sövuyoruz
senın dedıgın gıbı allah yardımcınız olsunlar 10 mac gıderse gaz ne olacak.bırakın artık polyanncılıgı
bazı seylerı yorumlarken olumsuzluklarıda goz onunde bulundurun
ozturk gercekten cok duzgun adam
ustunel ve ozturk GSa cok yakisan adamlar
gerek soylemleri gerek dusunceleriyle
hocam sabahtan beri fatih terimin yapması gereknelri yazmaktan elim yoruldu. senin şimdi söylediklerini ben gün boyunca yazdım merak etme. birazda havaya girelim ne olcak.![]()
aysal-öztürk transferleri son güne birakmayacak gibi. (polat& sezgin)
Terim ismi geçince Hamit akılama geldi Ntvspor Besiktas Hamit'i istiyor diye haber yaptı .s.s
suan havaya gırılcek ne bı transferler var ne de secılmıs yonetım
bu suan ki kadroyla değil havaya ,odaya bile girilmez
ozturk gercekten cok duzgun adam
ustunel ve ozturk GSa cok yakisan adamlar
gerek soylemleri gerek dusunceleriyle
F. Terim der sansal.
Baska Kim olacak ?!
Aciklamadan cok kendini düsünüyor. Medya baskisi kurup zorla terim'i getirttirecek ki, decoder alsin millet...uyanik Sansal, bizde yedik![]()
Eğer Fatih Terim devreye girerse Hamitin tercihi Galatasaray olacaktır.Bundan adım gibi eminim
Eğer Fatih Terim devreye girerse Hamitin tercihi Galatasaray olacaktır.Bundan adım gibi eminim